Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    8 jádro i7? To v tom Ubisoftu kouří docela slušný materiál.....
    • matt
      Tak já ti nevim, ale podle mě 4 fyzická jádra + 4 virtuální jádra se rovnají 8 jádrům.. Autor článku neřekl, o jaká se jedná a tudíž bych to nepovažoval za nepravdivé tvrzení *3*
      • HT nejsou virtualni jadra, meles kraviny.
      • Veskoslav
        Fyzicky není i7 osmijádro.
        • Tak teď už víš, že i7 je osmijádro, tak tu ze sebe nedělej blbce. Konec. Nevěděl jsi to, se stane, ale nemel dál kraviny.
          • Veskoslav
            To myslíš vážně? Takže když mám v pc 6 virtuálních mechanik je to to samé jako když mám 6 skutečných mechanik? Děláš ze sebe idiota nebo to skutečně myslíš vážně?! Zítra jdu přepsat dějiny, Intel má 8 jádrové procesory už nějaký ten pátek na trhu....
            • matt ... jop a pak vytahnes ruku z nocniku ... protoze pises totalni hovadiny.

Pitomec jako ty samozrejme nemuze tusit, ze thready musi cekat na sync, a ze jich muzou bezet (a taky bezi) stovky. Vice jader umoznuje rychlejsi provoz v tom teoretickem pripade, ze na sebe jednotlivy thready nemusi cekat (coz u her rozhodne neplati). HT tak umoznuje vyuzit nekterych specifickych casti CPU vice thready, ale neumoznuje jejich soucasny beh. V nekterych pripadech naopak HT vede k razantnimu zpomaleni - jednoduse proto, ze se musi prislusny akce provest znova, protoze nebyly splneny predpoklady (CPU se totiz snazi predpokladat nejaky vychozi stav a podle toho si ulohy predpripravi, jenze kdyz se vychozi stav zmeni ... musi to zahodit a udelat znova).
            • matt
              Víš vůbec k čemu slouží více jader na procesoru? Každé jádro v paralelním systému zpracovává jedno vlákno. Proto fyzické osmijádro od AMD zpracovává... 8 vláken.. Intel má 4 fyzická a 4 virtuální a je též schopen zpracovat ve stejnou chvíli 8 vláken. Tudíž lze hovořit o osmijádře. To že nejsou všechna jádra fyzická je věc druhá..
    • No to je teda fakt žádný 8 jádro jsem fakt nenašel.
  • To zase najaky hlavou z UBI otevrel katalog s HW komponenty, zapichnul prst do polozek na strane 3 a optimalni naroky byli na svete. Aby to nebylo jako s 6 GB RAM u next gen CoD Ghost?!
    Vidim to tak ze bude stacit vypnou poletujici listi a podobne kraviny ktere maji nulovy vliv na hratelnost a dvojjadro pofrci s prstem v nose. *6*
  • Podle mě to nebude tak horký, hrál sem na high hry, který sem na svém PC rozjet na high rozhodně neměl. Tvůrci zase jen přestřelili odhad podle mě.
    • Ale trumpetko, zalezi ktery efektik zapnes, u thiefa staci zapnout, abu dlazdice a tasky na strechach byly plastický a hned ti jde 8-10 FPS dolu, to je jeden z duvodu, proc na konzolich to vypada na hafo horsim hw stejne dobre jako na PC. Ale jen na prvni kratky pohled. A u tebe je to stejny. Nekomu to vadi, nekomu ne, ale o tom to je, nikoliv ze doporucene je prestrelene...
  • Už se těším na to, jak mi ta hra od Ubisoftu začne drtit všech 8 vláken procesoru. To bude takový malý zázrak. To jsem zatím viděl jenom v benchmarcích.
  • Stejně mi přijde, že je to přehypovaná hra a že to bude kravina...
  • Nároky jak cyp a graficky je to na hony vzdálené kvalitě Infamous. Ubisoft jsou mistři optimalizace. Jsem si užil na svým docela výkonym PC ACIV na 18-20FPS.
    • je pravda že zrovna black flag je příklad špatné optimalizace.. opravdu hnusná grafika a s mojí r9 290 byl fps drop místy dost znatelný..
  • Nevypovídající žvást...na tyhle "něco plácnem ať rozvíříme diskuse" nároky jsem přestal brát zřetel snad ještě dřív než mi vydali první občanku...
    • Jsi rebel:-)
      • Určitě...a zcela jistě je to lepší než bejt hysterka .)
  • A mozno tym osemjadrom chceli sudruhovia z Ubisoftu povedat, ze sa vyuzije zapnuty hypethreading. Uvidime, posudime.
  • Hmmm...spíš bych nadával na ty trapné preorder bonusy.
    • Len aby to nebol zasa jasny pripad toho, ze sa predobjednavat neoplati, pretoze po hype dojde na lamanie chleba.
  • S dnešníma cenama si 8GB ramek muže dovolit skoro každý... já osobně mam 16Gb a nestálo to vubec raketu. Nicméně Žádný Intel není osmijádro pokud vím. Mají jen 4 fyzický a 4 virtuální ne? Jinak nároky adekvátní na dnešní dobu. Je to takovej Mainstream. Já si doted vystačím s GTX460 a Phenom X4 965 nataktovanej na 4Ghz a zatim sem neměl žádnej problém s žádnou hrou. AA nepoužívám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit