Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jezis co ste cakali. Jedna sa o PS4/X1 hru. Ta konzola ma 8 jader a 8giga ramek, kartu prave na urovni 7850.
    Jak cez kopirak.

A su to doporucene poziadavky ne minimalne, co panikarite zase.
    • Veskoslav
      Až na to, že I7 v tomto taktování je asi tak 3krát výkonější než ta srand, co je v konzolích.
      • Bullshit
      • victor
        Až na to , že není i7 jako i7 .... marketing Intelu má žně ;)
        • Veskoslav
          To snad platilo vždy:) Navíc moje i5 je výkonější než skoro 2/3 i7, ale to by asi Intel nebyl rád, kdyby mu místo toho i7 kupovali i5
          • victor
            No dřív Intel nemusel parazitovat sám na sobě a rozdíl mezi Celeronem a PIII byl jasný. Od té doby co dělí na 3 skupiny je to s dřívější jednoznačností značení na pováženou . AMD je pak už s dělením svého procesorového portfolia úplně mimo ....
    • victor
      6GB RAM pro rozběhnutí hry (viz minimální HW požadavky) .... Docela se nedivím chudákům s hypermarketovými sestavami a akčními laptopy .
      Já 8 GB dávám jako základ do sestav už přes dva roky , dokonce jsem si dokoupil další předražené 4GB DDR2 do vlastní sestavy . No Next Gen je tu ...
  • Myslíte že to "ROZJEDU" na CPU : Intel Pentium B980, 2.4GHz ??
    Na minimální detaily ?? *9* *13*
    • nerozjedeš , mám tu samou šitku v noťasu a ani mi nejde použít Nvidia GeForce 635M pro hry ale všechno jede přes grafiku v CPU , ta grafika je tam zbytečně
    • ne,nerozjedeš,asi... *16*
  • Až za rok, za dva přestanou takovýhle AAA hry vycházet na startý konzole, tak se teprve ukáže ten posun. Nejnižší společný jmenovatel je teď pořád dost nízko.
  • tak snad to moje TITAN BLACK utahne *9*
    • Keyz
      Určitě bude potřeba minimálně ještě jeden TITAN BLACK. Přece není možné aby šlo hrát i na levném PC!
      To prostě nemůže být možné.
      • Co TITAN BLACK, pokud si bude chtít zahrát Watch Dogs, tak jedině budoucí kartu GTX TITAN-Z za pouhých 3000 dolarů... *1*
      • ale ja mam 4x titan black *5*
  • pohoda jazz... průměrný PC *6*
  • jen CPU do sestavy ktera tuhle hru ma rozbehnout sotjí jako celá nová konzole kde hra bude vypadat stejne...tak to dekuju pekne...Hraní na PC ma smysl až se vývojáři naučí optimalizovat a az se MS uráčí vydat DX 12
    • Verze DX nema s zatezi a vykonem zhola nic spolecnyho, ale to tuposlav samo nemuze tusit.
  • ten nadpis článku mi prijde od autor ajako trolling. ja mam "jenom" ctyrjadro, nechci se bavit o cene upgradu na osmijadro ale pointa je že upgrade procesoru je docela zasadni vec (musíte menit i zakladni dosku a pamete), takže bych nerikal ze ty pozadavky nejsou krvave. imo dneska osmijadro neni uplne bežna vec mezi hráči
    • Jack1947
      4 jadro ale neni jen na Hry komp si ulehci i u sledovani filmu v HD.
      Moc scenu nesleduji ale tak nak by jeste melo stacit, oni maj beztak ty vykonnejsi 6-8jadra, problemy a nejedou jeste tak jak maji nebo jedou ale mene jader ( jak rikam jen z doslechu, pravdy neco tom urcite trochu bude).

*4*
      • mne je to fuk, stejne to nebudu hrát protože to vypada jako klon gta, navic trapnej
        • Jack1947
          Dobre, hele a nejsi fakt bez urazky, bracha Joea? ( podobnej styl psani, prevazujici negativa, ale otevrenost novym napadum i kdyz ma rad ty starsi hry ty byly preci lepsi). *4*

Pokud netrollis to nemuzes myslet vubec vazne vzdyt tady je to o necem trochu jinem a no hlavni premisa je mestska akce ale jde dal preprogramovane semafory, Chaos vlozeny MP... ale chapu ne kazdeho salek caje. *3*
          • nejsem bracha :)
            • Jack1947
              V poho, jen mi prijdete dost podobny. *3*
    • P.S.
      upgradoval jsem na battlefield 3 (ktery jsme nakonec ani nehrál) a s odstupem času jsem si uvedomil že hry co hraju vlastne rozjede i muj predešly kompl (dvoujadro)
  • Nevim kdy uz, vy lidi, pochopite, ze konzolisti budou konzolisti a pcckari, pcckari :D ze vas bavi se neustale hrotit.. nekdo uprednostnuje gamepad, nekdo mys a klavesnici xD
    • Uprednostnuju x360 gamepad na PC...
  • Achjo, zdá se že můj M11x konečně přestává stačit.
  • mimochodem tohle ješte nekdo hraje?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit