Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pohodicka.
  • Keyz
    Určitě to bude tím, že konzole mají 8 jader a tak to tam napsali bez myšlenky. Protože běžný procesor je ale lepší jak slabé 8 jádro, mělo by to jet na 4 jádrech a více jedna radost.

Věděl, jsem že kašlou na optimalizaci apod, ale, že ten kdo to napsal nezapnul mozek během psaní, to jsem teda nevěděl.
  • Nejsou nijak krvave ale bohuzel upgrade bude potreba :D
  • Plne suhlasim s uzivatelom Veskoslavem... Vyzera to tak, ze autori Watch Dogs hulia nejaky extra silny a kvalitny material (ved si ho maju aj z coho dovolit zakupit). Nikto s cistou hlavou by nevypustil do sveta zvasty o tom, ze ako min. konfiguracia je potrebny 8 jadrovy procak!!!
    Zacinam mat dojem, ze mnohym vyvojarom zase raz po par rokoch relativneho kludu (kedy si clovek v pohode vystacil par rokov s jednym upgradom) zacina zase raz riadne zad*bavat... Ved oni sa zobudia, ked zistia, ze im to prave vdaka HW narokom polovina ludi ani pri samotnom Luciferovi nekupuje, buehehe *16*.
  • Tohle nebudeme tolerovart !! Ubi se bude muset vyrovnat z naší ztrátou,jen čas ukáže jestli budou ochodtný prřistoupit na naše podmínky, nebo radši prohlasí bankrot!
    • No myslim, ze UBI bude týden strasne smutne a pak se se ztratou tebe vyrovna
    • Hele, máš tam ještě pár chyb, ale z toho se nestřílí *2*
  • Krescz
    mate tam chybu...ne 8 jader ale 4 jadra... *4*
    • Veskoslav
      No on nějaký blbounek z Ub počítá fyzická jádra = virtuální jádra. Takže dneska mám v pc 36 mechanik, co na tom, že 35 je virtuálních *1*
  • Když to tu čtu tak to opět dopadlo přesne jak výrobci HW a MS chce. Vytahnout z lidí peníze za nesmyslné upgrady. Dnešní počítač by měl zvladnout 10x naročnější hry když to zvladne konzole (i old gen) Ale protože MS ne a ne upgradovat DX tak je optimalizace katastrofální a jen tahaj z lidí prachy.

Konzole to jistí tam se tohle nastestí nedeje. Ale bojim se doby kdy pudou i konzole upgradovat aby bylo víc penízku pro výrobce HW.
    • that never gonna happen *3*
    • tyhle hospodsky keci miluju *11* Tovis ze jo MS dostal bambilion provizi od vsech vyrobcu HW a Ubisoft jen kvuli tomu udelal hru co vyuzije nadupanej HW.. /facepalm Ze hra jede na old gen konzolich? No jasne ze jede, ale kdo by to dnes na PC v tak omezene verzi s malou dohlednosti, nizkou hustotou dopravy, bez ruznych detailu, omezenym rozlisenim textur a max. 25fps chtel DNES hrat??? Nikdo! Proto jsou naroky takove jake jsou a na takovou hru docela dobry! Upgradovat PC si kvuli tomu nemusis v cene jedne PC komponenety dnes poridis old gen konzoli, tak si ji kup a nebrec ,ze ti to na tvem 8let starem PC nejede... Opravdu necekej ze v roce 2014 se budou hry optimalizovat pro odepsane win XP a jednojadrove procesory s pameti tveho telefonu!!! *3*
      • Ty budeš patřit k těm, co včera měnili Xpčka počůraní strachy, že ti vybouchne písíčko co? Intel se prostě chce napakovat, je to tak vždycky.
        • Intel? snad MS né? sám si pleteš pojmy s dojmy a zrovnatak tvůj dojem ohledně mne byl vadný, XP jsem opustil v době vydání W7-64bit..... ono jaksi maximum 4GB RAM u XP je dnes hodně málo a používat XP u herního PC je dost omezující
          • Intel se logicky chce napakovat na hře, Mska na Windowsech, to bylo jen přirovnání kvůli tomu jak si kňučel že to 2jádro nezvládne. Tady to je jak bavit se s bandou retardů v poslední době.
            • mas pravdu je to tady samej r€tard jako ty! Ubisoft udela HW narocnou hru protoze Intel se chce na pakovat... OMG sice se ji proda min protoze nekteri potencionalni zakaznici nemaji dostatecnej HW, ale Intel se napakuje PROTO to UBISOFT dela *1* /facepalm

PS. Co chemtrails a ze americani nikdy na mesici nebyli tomu taky veris?
    • chce to hlavne tyhle hry nekupovat (ani nestahovat) pak se veci zmeni
  • Tak to je až komické.
    Já jsem si v loni kupoval za těžce vydřený prachy 4 jádro, 8gb ram,GTX 650 Titan a nyní jak tak koukám, tak mám sestavu z pravěku.
    To abych ty chlápky z Nasa (Ubisoftu) požádal o dotaci na lepší komp
    *3* .
    • kup si konzoli a mas na par let klid, pude ti vše a za třetinu ceny
      • To je pravda, nebo taky upgraduj pc za 1,5 ceny konzoli, pojede ti dalsich 5 let taky vsechno, jen budes postupne snizovat graficky nastaveni, porad to bude prinejhorsim srovnatelny s konzoli, ale hry te budou stat o cca 600 Kč min kazda a neplatis za multiplayer ;)
      • Konzoli mám (PS3) a kromě třetinový ceny mi to jde i na třetinový detaily (otřes) *4*
        • a ctvrtinovy FPS *3*
      • Ona stoji konzole 5k i s televizi? Kde? Abych se tam stavil ... 1k ti dam od cesty ...
      • 1/3 ceny ? myslis tym ze konzolove hry su o 1/3 drahsie, pravda :)
    • neboj doporucena i7-3770 je take jen 4 jádro to jen zdejší redaktůrci si k popisu připsali "osmijádro"... *3*
    • Je to jenom o lenosti, případně nemožnosti optimalizovat hry na Pc. Stačí si představit, kolik možných kombinací různého HW existuje.
  • Zdravím. Budou na tuto hru i české titulky?
  • Vzdyt je to delane pro "Next-Gen" kobzole, takze dva roky stary hw zvladne max detaily vpohodicce:-)
    • 5+let

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit