Přejít na výpis diskuzí
Doporučené konfigurace pro hraní PC verze Metro: Last Light
17.4.2013 | Petr Poláček
112 příspěvků
-
Prvni i7 byl v roce 2008 *7* Az bude hra, kterou nebude zvladat prvni i7 na rekneme 3,6-3,8 Ghz (coz jde snad kazdy), tak se ozvi.
-
Koukam zase spousta nechapavych. Tak po lopate. Mam starsi pc s xp a nechce se mi kupovat na ne pomerne drahe windows, abych ho za pul roku, rok vyhodil. A kde dnes koupim retailove windows, ktere nejsou vazane na hardware a budu je moci nainstalovat i na novy pc?
-
Cemu z toho jsi nerozumel? Vysvetlim ti to.
-
PC tuning, taktování, zkoušení, touha po větším výkonu... nevím co je na tom k nepochopení. Koupíš novou komponentu za 5000,-, za rok prodáš za 4000,- a koupíš novou za 5000,-, ve výsledku je to +- ztráta 1-2k,- ale není to pro tyurčité lidi nic moc že...
-
Ikdyž na druhou stranu souhlasí s tvým názorem, ale né s mým.. tady něco nehraje! :O :D U mad bros? *15*
-
Já zatím stagnuji. Nemám chu't kupovat nic lepšího. Ani C3 jsem zatím nest... nehrál. :| 460stačí, ikdyž mám jen 768MB a začíná to být znát sem tam :D Mě štve spíš to jak se to "zastavilo" a výkon co přišel s první kartou nové řady nVidie (780 nebo kolik?) byl daleko menší než mohl být a dali to za 10k+ přitom to mělo stát kolem 7k-8k... *16* prostě udělali z mid-end high (cenově). A zpomalují, jak byl přechod na 400/5000 tak mě to ještě bralo.Te'd už je to takové spíš, kosmetické...
-
Jablka vs. hrušky. Kdo vymýval mozek tobě? *8*
-
Je no :)Jenže dnes se hraje na Quadra-CrossFire s 12ti monitory v rozlišení 7680x6400... kde žiješ?
-
Díky :) Cením si názoru. Ale pro většinu asi nejsem, když mám samý nesouhlasný mínuska *9* I tak platí první slova.
-
I takový se najdou :). Kolik si do toho tenkrát vrážel? Já do mýho PC 17k, a nový hry pořád rozjedu (med-high detaily).
-
Jednak 8GB se neslucuje s 32bit systemem - at budou delat co budou, vic nez 2+2GB jim neprideli (v ty souvislosti by me fakt zajimalo, jestlo budou dodavat 64bit binarku), na druhou stranu .... je opravdu smutny, kdyz clovek tu RAMku ma, a presto hra loaduje a loaduje a loaduje.... z disku (a je uplne jedno ze to je trebas SSD, RAMka je porad radove rychlejsi).
-
Ja si to zahraju i na 7 let starym zeleze ...
-
Ona to nemoc je .... stejne jako to veslovani ;D
Ale takovej "prumernej" kurak do da 2 krabky denne prokouri rocne +- dva velmi nadupany stroje (nebo jeden spickovej) ... takze... -
Jasný, ale nerozumím lidem, kteří si kupují nové vnitřnosti do počítače každej rok nebo dva. Ideálně jen z důvodu, že jsou na krabici lepší čísla.
-
Na nejvyšší detaily určitě ne, když před čtyřmi lety grafické karty nepodporovaly třeba DX11. Ale tak při rozumném nastavení si člověk zahraje cokoliv i na starším pc, záleží kolik do toho předtí vrazil.
-
Každý máme jiný koníček, někdo hraje hry a stím jsou tedy spojené nějaké náklady, jiný zase rád vesluje a to zadarmo také není že. A celkově nechápu lidi, kteří se na hraní dívají pomalu jako na nemoc, ale to už je na jinou debatu.
-
nechcem ti kazit iluzie ale notebookove grafiky midrange grafiky su na urovni low endow pre desktop ;)
-
si to musíš umět poskládat :)
-
Jo no, ono je tam těch perliček víc :)
-
Xcomik - s tebou souhlasím. Otázka je i maximální možné rozlišení a právě díky tomu např. ASUS G53JW má max 1366 x 768. Proč asi? Propustnost GTX460M tohle utáhne slušne. On ten notebook je vlastě řada kompromisů. Jeden z důvodů proč jsem jej pořizoval je např. to jak vyřešili chlazení a to je geniální. Chtěl jsem něo co se dá přenést (17´ je na to zase až moc veliký) a má to výkon, že na tom i něco spustím. Před cca 2roky to bylo naprosto v pohodě a i dnes to není úplný šrot. Snad s jedinou hrou jsem zaznamenal problém a to Zaklínač 2. Myslím že Zaklínač 3 nerozjede, ale co :) Mínuska za názor, že vím co chci a ta věc mi to splnila může dát jen imbecil.
A macho borci co vidí jediný smysl v titánovi jsou taky trochu tydýti co si něco dokazují :)
Jinak si myslím, že utilitka je trochu mimo.