Přejít na výpis diskuzí
Doporučené konfigurace pro hraní PC verze Metro: Last Light
17.4.2013 | Petr Poláček
112 příspěvků
-
Jo mit krabicovou verzi (jako ze jsem hodne davno mel, ale je ji buh vi kde konec) tak bych ji nedal ani za tu kartu samotnou :) No i kdyz to asi jo, ale dusevne hodnotne, kdyby nesly koupit na ebay, tak bych to už z ruk nikdy nedal :)
-
Akorat že to je blby opis Games.cz, nikde jinde toto neni...
-
Uz prvni Metro dokazalo tehdejsi PC potrapit, asi chteji aby byl i dalsi dil pouzivany jako benchmark.
Na te hre me jen mrzela prilisna linearita, kdy treba na povrchu zdevastovane Moskvy byl hrac hnany koridorem pomalu jako v CODu, jinak fajn zalezitost. -
Tak proc porad brecite ze konzole brzdej vyvoj? Kdyz nejaka hra vyzaduje lepsi grafiku tak taky brecite, tak co s vama?
-
jj ale vidis ze optimalne poziadavky splnis iba ak mas grafiku od Nvidia :)
-
revoluce je super ale nemám na to sponzora
-
Mám AMD Radeon 7950 a krom PhysX hraju Metro 2033 na max detaily a jede mi to parádně snad to tak bude i u dvojky :)
-
To není demence, to je pokrok. Dřív bylo normální, že kdo měl starou šunku, ten si buď koupil novější železo, nebo si prostě nezahrál. Dneska každá stará šunka rozjede všechno a ty hry podle toho bohužel vypadaj. Jen ať se to zase rozjede; pro koho není technologická stránka důležitá, ten si může hrát indie hry, ale já chci další grafickou (r)evoluci; plastelínoví panáci z Unreal Engine 3 už mi lezou krkem. Doufám, že nové konzole to trochu rozhýbou (i když si myslím, že to bohužel pořád nebude mít ten švuňk jako kdysi).
-
taky mám 460ku,tak uvidíme,už sem chtěl kupovat 660 letos na vánoce ale nejsou love, však je to demence tady ten kolotoč,pořád kupovat každou chvílu nový nový,kupuj,kupuj, otřesný
-
tiez som na to pozeral, bud vyvojari su neschopni, alebo preklep - alebo z kazdeho rosku trosku-, Monule sa nejaky znamy vyvojar stazoval na Mrkvosoft a 32bit okna, ze brania lepsim hram ...
-
to je naka stara karte ne? stejne jakjo to rozliseni... dneska je minimum 1920x1200
-
Třeba se počítá, že při tom máš otevřených milion oken v prohlížeci, čučíš na tři filmy atd.
-
To jo no, 680 se moc na cena/výkon nevyplatí v porovnání s 670. Kdybych dnes stavěl slušný PC, tak jdu do 670 s tím, že kdyby do budoucna nestačila, tak koupím druhou do SLI. Procák i5 3570K/i7 3770K.
Případně bych se poddal kecům, že AMD procáky budou lepší pro budoucí (multiplatformní) hry, jelikož PS4/X720 budou mít AMD CPU a koupil nějakej Piledriver + 7970. Zase druhou do Crossfiru v budoucnu, pokud nutnost nastane.
I když o tom budoucím náskoku AMD pochybuju, vzhledem k tomu, že konzole budou HSA a to PC ne. Ale kdo ví, uvidíme, co se bude dít. -
Optimum grafika za 25 tisíc? Zase další hra placená nVidií a AMD na zvýšení tržeb za GK?
-
Tady asi nepůjde o žádnou extra grafiku, ale o mizernou optimalizaci. Jako u všech her. Píšou tam optimální RAM 8 GB. Jako fakt? To mají 4K textury, nebo co? *1* *1*
-
tak porovnavam to zo starym metrom kde bol rozdiel medzi dx9 a dx11 jedine co som dak nepostrehol bol rozdiel medzi very high/high a este to blbe dof co vypinam vsade.
-
No, kdyby k ní byla bundlována originál krabicovka System Shocku 2, tak bych o tom pouvažoval *15*
-
Radsi 670 v oc edici. Vykon stejny ne li lepsi nez 680 a cena o +-1500 mensi.
-
Záleží jak se to projeví. Někdy opravdu sotva vidíš co se změnilo a přitom FPS dost vzrostli.
Viz DX 11 u Batmana.
Fakt jsem musel čumět abych našel rozdíl, zato rozdíl v FPS byl znatelný ihned. -
Tak tuto hru hrat na slabsej grafike ani nema zmysel na low/medium to urcite bude vyzerat slusne ale 50% atmosfery pojde dole.