-
Hm, škoda, mám steam verz a docela bych to rád vyzkoušel.
-
jako nic moc, na playstationu sem mel takovoudle grafiku v zakladni verzy
-
-
Tento komentář mě rozsekal *2* *2*
-
vy retardi! poculi ste uz nieco ako dont feed the troll?
kto myslite ze to je? stale ten isty clovek co sa podpise vzdy pod inym menom (raz je to killer raz je to hmm) co sem napise nieco co absolutne odporuje realite a tesi sa s co najvycsieho poctu minusiek a podobnych tupcov co na neho reaguju mysliac si ze ten jedinec to mysli vazne. to ste este debilnejsi nez on. -
-
Nejdebilnější jseš ty když vezmu v potaz že tebe to tak vytočilo že jsi z toho začal nadávat.
Tamto je možná provokatér ale ty jsi ještě horší.
-
-
Hahahahahaahah. Tak to bylo hlod roku *1*
-
To asi ne kamo, to by se ti ten topinkovac krasne roztavil. :)
-
A probudil jsi se s rukou v nočníku, viď? :D
-
-
Ignoruj, to je člen místního spolku šašků, kteří rádí a viditelně prudí.
-
-
-
mod ultimate textures taky neni spatnej http://www.youtube.com/watch?v=ZMmMbO2zwlE&feature=related
-
Fakt se těším až tohle bude standard. Doufejme už u GTA V. *3*
-
Paráda, jen co je víc Fotorealistický,
tohle nebo toto: http://www.youtube.com/watch?v=ndAfykPlUhw ? -
-
to neni fotorealismus ale hires bordel. dílčí prvky jsou skvělé, ale dohromady to nesedí ani trochu
-
Fakt skvělej mód. Až na to, že tam nejsou žádní chodci a auta krom pár taxíků.
-
-
nevim jak je to z chodcema ale tusim ze si dal nejnizsi hustotu provozu aby s emu antacelo lip :D bud aby neboural nebo aby se mu to nesekalo :D
-
-
najlepsie co som videl, len sa mi zda ta cesta v malom rozlisku, a chcelo by to par efixov s toho videa co pastol games.cz a bude to dokonale :D ale zo zaciatku som sa skoro posral :D
-
nj ale stahnout muzes jen to co je tu to co si ty poslal je pdole autora videa jen testverze bohuzel :/
-
-
jj. Ale třeba se to jednou dodělá. :D
-
-
Asi tohle, eh ?!
Nikdo nic nenapíše *1* -
-
Mesto vypada v tom tvem videu super. Ale efekty na aute jsou z meho pohledu trochu prestrelene. Kombinace sveta z tveho videa a aut(+efektu) z toho v clanku a uz by me od toho nidko neotrhl. ( + kdyby ta hra nebyla spatny port uz od zakladu, aby to lepe bezelo)
-
-
Taky se mi to zdá dost přestřelený, ale ten svět už tady někdo psal, to je jenom ten HiRes texture pack: Ultimate textures
-
-
Já bych řekl že fotorealističtěji podle toho co je vidět vypadá to co jsi sem nadhodil ty.
-
-
-
Next generation?