-
A z grafické karty mi vylétne atomový hřib :)
-
Next generation?
-
Faktem je že nebýt konzolí patrně by výkon hardwaru a tedy i vzhled her byl ještě mnohem dále. Toto vypadá skvěle ale pořád je to vycházejcí z enginu který je psaný i s "ohledem" na konzole. Takže kdyby konzole neexistovaly a vývoj byl čistě v pc režiji, hw a hry by byly ještě dále. Horší by bylo že by hw zastarával ještě podstatně rychleji. Ale na druhou stranu by zase klesaly rychleji ceny. :D:D
-
-
Je ale treba zminit ze obe hry byly psany s ohledem na hardware PS2 a tam opravdu posun znamenaly, Shadow of the Colossus zdimala starickou PS2 do posledniho dechu a ukazala co je na te konzoli jeste mozne.. takze to svym zpusobem taky byl posun
-
-
No tak v tomhle článku bych rozhodně čekal přeložené varování od autorů modu, že při jeho použití dochází k masivnímu přehřívání grafických karet od nVidia. Při jakémkoliv výskytu artefaktů nebo jiných anomálií se má okamžitě přestat hrát. Týká se "NVidia GF8800, high end from GF2xx series and most from GF4xx, GF5xx."
-
-
Co myslíš těmi artefakty a anomáliemi ?
-
-
třeba, že ti zezelená obrazovka a začne ti strašně blikat
-
-
Já to se mojí mašinou ani zkoušet nebudu ale čekal jsem tu aspoň HW požadavky který na to potřebuju...Ne jen blbej download link :D
-
-
Paráda, jen co je víc Fotorealistický,
tohle nebo toto: http://www.youtube.com/watch?v=ndAfykPlUhw ? -
-
to neni fotorealismus ale hires bordel. dílčí prvky jsou skvělé, ale dohromady to nesedí ani trochu
-
Fakt skvělej mód. Až na to, že tam nejsou žádní chodci a auta krom pár taxíků.
-
-
nevim jak je to z chodcema ale tusim ze si dal nejnizsi hustotu provozu aby s emu antacelo lip :D bud aby neboural nebo aby se mu to nesekalo :D
-
-
najlepsie co som videl, len sa mi zda ta cesta v malom rozlisku, a chcelo by to par efixov s toho videa co pastol games.cz a bude to dokonale :D ale zo zaciatku som sa skoro posral :D
-
nj ale stahnout muzes jen to co je tu to co si ty poslal je pdole autora videa jen testverze bohuzel :/
-
-
jj. Ale třeba se to jednou dodělá. :D
-
-
Asi tohle, eh ?!
Nikdo nic nenapíše *1* -
-
Mesto vypada v tom tvem videu super. Ale efekty na aute jsou z meho pohledu trochu prestrelene. Kombinace sveta z tveho videa a aut(+efektu) z toho v clanku a uz by me od toho nidko neotrhl. ( + kdyby ta hra nebyla spatny port uz od zakladu, aby to lepe bezelo)
-
-
Taky se mi to zdá dost přestřelený, ale ten svět už tady někdo psal, to je jenom ten HiRes texture pack: Ultimate textures
-
-
Já bych řekl že fotorealističtěji podle toho co je vidět vypadá to co jsi sem nadhodil ty.
-
-
-
Ty jo... jestli tohle dokázala vytvořit banda poďobanců s jednou rukou v krabici od pizzy, chci vidět, co dokážou profesionální vývojáři s třemi roky času. Najednou bych příští generaci konzolí chtěl co nejdřív.
-
-
Neviem preco podcenujes ludi ktory niesu profesionaly. Kopa tych profesionalov vobec niesu ziadny hraci ci fanusikovia tej ktorej hry. Su len dobry v tom co robia a je im jedno keby velmo chceli hra by bola milionkrat lepsia. Oni zaplatene dostanu ci to bude mat ultra mega grafiku alebo nie. Prave tychto nadsencov by si mala spolocnsot najat a my by sme dnes hravali ine hry
-
-
Ono taky to, že něco vytvořil fanoušek nemusí automaticky znamenat, že je to amatér. Jen prostě třeba nedělá v herním průmyslu, nebo klidně hry i spoluvytváří, ale u jiný společnosti a po večerech si vylepšuje svojí oblíbenou hru *3*.
-
-
-
No tak to je kruťárna, moc hezký. Hlavně to co provedli s nocí, konečně to jako noc totiž vypadá. Jen bych si bejt váma ověřil ty balíky aut, co se tu dole probíraj. Jednou jsem jeden takovej kompletní balík vyzkoušel. Byl moc fajn, jenom ty opravdu povedený modely a šlapalo to jako hodinky. Do tý doby, než jsem se dostal do mise, kdy bylo potřeba v jednom konkrétním autě, který bylo přímo stanovený pro danej úkol, odvíst 3 další osoby. A bohužel původní čtyřdvéřák byl v balíku nahrazen kupéčkem *1* Není to neřešitelný, holt se to auto přemázne nějakým jiným, ale stávat se mi to častějc, tak asi dost supím :)
-
-
Kecáš, to už jako v GTA IV se dají smáznout dveře apod. ?
-
-
Jaký mazání dveří?! Teď nevím jestli si děláš srandu nebo ... když asi nahradíš model čtyřdvéřového auta za dvoumístné kupé tak hádej co se stane. Ty módy přece nepřidávají auta ale přepisují se jimi stávající.
-
-
Přesně tak. A je sakra velká klika, že ještě nikdo nepřišel (aspoň co já vím) na to, jak přepsat i popisky u aut. Tzn. když nastupuju do 911, tak se pořád na monitoru zobrazí název auta jako Kometa, či jak přesně to ve hře je. Takhle se dá snadno zjistit, který auto dělá neplechu a přemaže se nějakým adekvátním, tzn. pětidvéřák pětidvéřákem, kupéčko kupéčkem apod :)
-
No, co se stane ?
Já to nezkoušel, takže netušim.
V SA normálně nasedneš do prázdna... -
-
Mně tedy v SA hra padla, pokud v nějaké misi měli v autě sedět čtyři a nešlo to.
-
Právě že nic. Pokud přemázneš pětidvéřák kupéčkem, tak se do něj vejdou jen 2 osoby a tečka. Zbylý 2 panáci se mi sekly před autem a jenom blbě čuměly. Nevím, jak přesně se to při dělání módu zadává, jestli to automaticky vezme 1 osoba na 1 dveře, nebo jestli to modder zadává ručně, každopádně se mi to stalo a je to otrava. Kdyby bylo takhle špatně nahrazenejch aut víc a člověk by to furt musel vypínat a přemazávat, tak je to vopruz. Na druhou stranu v těch lepších balíčcích jsou opravdu jen ty super modely bez větších kiksů, jakože třeba podělaná fyzika, kdy se mi některý auta převracely na střechu v každý zatáčce :) To je zas nevýhoda přidávání aut po jednom.
-
-
-
-
Jj, to je právě ono. Přesně proto jsem jasně psal. Lepší si ty auta instalovat po jednom. Pak člověk přesně ví co si tam dává a nemůže se stát že se z limuzíny stane dvoudvéřové kupé. :)
Já jsem sem nadhodil tyhle odkazy protože jsem to našel na rychlo. Ale koukal jsem že jich je ještě mnohem víc. Takže opravdu nejlepší je vybrat si každé vozidlo zvlášť.
-
-
Já bych osobně byl radši, kdyby výrobci automobilů nebyli takové bačkory a povolili licence svých vozů do her, reklama jako reklama, to jediné, co mi u GTA chybí k dokonalosti (na konzole) *1*
-
-
nj ale za tu dobu co GTA vychazeli si hra vymyslela vlastni legendarni znacky Rumpo,Stalion,Manana,Stinger,Banshee a mnoho dalsich uz to k tomu proste patri :D a je zajimavy hrat GTA IV a nasednout do auta a ted vidis tu znacku a reknes si aha tak takhle by vypadalo v realu protoze v jinejch GTA si prd videl kdyz v GTA IV sou hlavne auta z GTA 3 driv mi to taky vadilo ale myslim si ze ted uz to ke GTA proste patri
-
-
a jeste v Midnight Clubu taky od R* uz auta maji realne znacky takze by to podle me uz nebyl rpoblem i do GTA ale si nechteji
-
-
-
Caute. Mám problem s tým modom. Ked hram všetko je strašne jasne. Skušal som to nastaviť v nastaveniach hry, taktiež v nastaveniach monitora aj v nastaveniach v systeme. Nič nepomohlo. Hru hrám s patchom 1.0.4.0. Prosím o nijake napády ako tento problem odstraniť.
-
-
Mam ten samej problem... dokonce jsem to i preinstaloval a pak vzdal.
-
-
tak samo ,je to hrozne :-(
-
-
Ja jsem do hryl dal patch 1.0.7.0 sice autoři modu pisou ze to s tim beha hrozne, ale neni to tak svetle a vypada to mnohem lip :)
-
-
-
-
Fakt se těším až tohle bude standard. Doufejme už u GTA V. *3*