Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aby vám tohle jelo budete potřebovat hodně dobrý pc , já ale stejně zůstanu s mojim Tlad na enb series od Borise Vorontsova
  • Mě prostě přijde, že tydlety auta (všechny hry, kde se jezdí) mají totálně nereálný fyzikální model ... jede se s nima 80km/h a už mají problémy na 4 proudé silnici ... takový problémy jsem neměl, ani když jsem jezdil s fabkou 170 km/h a byl silný boční vítr :)
    Máte taky ten pocit? :)
    • Ja mam ten pocit, ze (asi diky euphorii) je jizdni model v GTA IV naprosto famozni.
      Na zavodni hry moc nejsem, ale i ty nejslavnejsi serie mi pri chvilkovym ozkouseni prisly oproti ctyrce GTA jako trapna arkada.
      Tady to fakt smykuje jako v realu, je citit rychlost, vaha, kazdej vymol, atd. atd. atd.
      Jestli mas problem na ctyrproudy silnici tak to chce jen cvik ; )
      Ja uz jsem takovej borec, ze prolitnu napric mesto za par minut ; )
      • Až někdy sedneš do skutečného auta a budeš s ním dělat nějaké divočiny (tím nemyslím to, že ve městě pojedeš o 10km rychlejc než je povoleno), tak ti dojde, že ten jízdní model v GTA4 není ani trochu reálný. Je ovšem velmi zábavný a dost dobře funguje při bouračkách
        • Chachaaa, no nebudu radsi rikat jakej umim byt za volantem kus c*raka, ale muzes mi verit, ze diky kamaradovi profesionalovi (mimochodem, krom Richarda Burnse i "On" uznava prave snad jen to GTAcko) jsem mel nejednu dosti exkluzivni moznost, na nejaky ty opravdovy divociny.
          Mam za tebe teda urcite radost, ze umis prekrocit rychlost o vic, nez 10km/h, ale ne uz tolik za kolemjdouci.
          Kazdopadne jestli jsi schopnej napsat, ze ten model neni realistickej ani trochu, tak asi nema cenu se bavit.

K upresneni puvodniho postu jen dodam, ze i v GTA IV (nepletes si ho se starsima??) jsou nejaky ty ustupky hratelnosti (auta maji tendenci se prevracet zpatky na kola, da se vyhrabat do prudky strane, apod.), ale to, jak musi clovek pracovat s brzdou, plynem, volantem, ruckou, ... To je proste realite daleko, DALEKO bliz, nez vetsina slavnejch zavodnich serii.
          Ze zkusenosti vim, ze nejcastejc na ten model nadavaji jantari, co to hrajou na klavesnici, a jeste uplne spatne...
          Uz kdyz si clovek vezme gamepad (volant mi bohuzel nejde), hned je poznat, ze opatrny zachazeni s pedalama znamena vsechno... ..eh... stejne jako... v realu. Bohuzel mam ale pocit, ze tvuj "real", a tvoje "auta" jsou neco uplne jinyho...
          • *Richard Burns Rally - starej zapomenutej klenot. Na volantu i dneska urcite neprekonanej.
            Ta arkadovost moderni doby je totiz nejvic znat prave v zavodnich hrach...
      • Mrkni na youtube na nejaky podareny videa - to pak vypada jako skutecna honicka ; )
    • jesusek
      Ale tohle je GTA a ne rFactor. *4*
  • Sice nejsem příznivce série GTA, ale musim uznat že to po grafické stránce vypadá fakt dobře.
  • MishKonn
    Otestovali jste to už někdo s tou Steamovou verzí? Já jen, jestli má cenu tahat 15-20 GB + pár dalších toho modu, pokud to nejde...jsem ale v klidu, na youtube jsou už přímo od tvůrce / tvůrců videa z verze 1.2.5, která podle jednoho z nich bude kompatibilní i s posledním patchem.
  • Jak to mam vlozit do hry aby mi to fungovalo je potreba nejakej program nebo staci jen nahradit soubory?
  • mě to prostě nejde! At dělám cokoliv, . kdyz zkopiruji vsechny soubory, hra spadne po 5 vterinach pred intrem. Kdyz zkopiruji vsechny krome d3d9.dll, tak hra bězi ale ve hre se vse spatne vykresluje :( tudíž jí chybí ta knihovna ale ta mi zase schazuje hru.. jinak E8600, GTX4601GB, 4GBRAM... .dík :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit