Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky bych to rád zkusil ale moje pc horko těžko stíhá rozjet gta 4 na nízké/střední detaily,čili s tímhle mám asi smůlu+mám geforce 8800gt kterou by tahle modifikace pravděpodobně usmažila,už tak se zahřívá více než je zdrávo...
  • Funguje to i na Episodes From Liberty City?
  • Pan_Klobouk
    Krasny dukaz, jak stavajici konzole zadny vyvoj cehokoliv vubec ale vubec nebrzdi. Dekujeme a s tim X720 a PS4 zatim vazne jeste pockejte, neni kam spechat, vzdyt X360/PS3 jeste nerekly posledni slovo, jsou sotva v polovine svych cyklu a hry z nich nezdimaji maximum. :)
    • "hry z nich nezdimaji maximum" - vždycky, když tuhle větu slyším, tak se musím smát. *1*
      To, že studia těch zbývajících 25% výkonu budou za desítky miliónů dolarů hledat 4 roky, to už nedodají. Mezitím za tu dobu vyjdou karty s až 1000% výkonovým skokem za pár šupů.
    • Spíš naopak, ne? Konzole by tenhle mod neutáhly.
      • Sarkasmus *3*
  • ještě by to chtělo si trochu pohrát s barvami a bude to ok, na ty stromy se vážně nedá dívat
  • fuj, taková fake grafika... jak kdybyste vyfotili fotku a pak řikali, že jste to nakreslili a vypadá to tak reálně
  • Hmm, pokud to tak fakt bude vypadat, tak klobouk dolu, vypada to fakt pekne!
  • Ryba9
    Prosím o pomoc nejlépe od nějakého mega experta na gta protože mám: GTX 460, AMD Phenom X4 3,2 GHz a 4GB RAM. Jak mám nastavit gta aby se tak strašně nelagovalo, tenhle mod ani zkoušet nebudu. Děkuji předem a omlouvám se za mírný off topic
    • Nainstaluj si patche, a pak zkoušej měnit nastavení tak dokud ti to nebude vyhovovat. Nastavení v GTA4 (které zrovna dvakrát skvěle optimalizované není) je poměně široký a lze to nastavit tak aby to běhalo slušně i na dost slabých platformách (horší je že to pak vypadá jak GTA SA) :D
    • smejki
      začni od nejnižších detailů?
      • Ryba9
        Tak já bych čekal že na čtyrjádro na 3,2 GHz gigovou GTX460 a 4GB paměti bych si mohl dovolit nějaký ten high nebo very high. Ta alchymie bude spíše v těch hejbadlech :-)
  • mod ultimate textures taky neni spatnej http://www.youtube.com/watch?v=ZMmMbO2zwlE&feature=related
  • jako nic moc, na playstationu sem mel takovoudle grafiku v zakladni verzy
    • Tento komentář mě rozsekal *2* *2*
    • vy retardi! poculi ste uz nieco ako dont feed the troll?

kto myslite ze to je? stale ten isty clovek co sa podpise vzdy pod inym menom (raz je to killer raz je to hmm) co sem napise nieco co absolutne odporuje realite a tesi sa s co najvycsieho poctu minusiek a podobnych tupcov co na neho reaguju mysliac si ze ten jedinec to mysli vazne. to ste este debilnejsi nez on.
      • Nejdebilnější jseš ty když vezmu v potaz že tebe to tak vytočilo že jsi z toho začal nadávat.
        Tamto je možná provokatér ale ty jsi ještě horší.
    • Hahahahahaahah. Tak to bylo hlod roku *1*
    • To asi ne kamo, to by se ti ten topinkovac krasne roztavil. :)
    • A probudil jsi se s rukou v nočníku, viď? :D
      • Ignoruj, to je člen místního spolku šašků, kteří rádí a viditelně prudí.
  • Hele, dotaz. Když jsem se nad tím tak zamyslel tak vůbec nevím jak se do GTA 4 instalují mody a auta. Poradí mě někdo jak na to? Co je k tomu třeba? Nějaký software z mod stránek ? V GTA SA si pamatuji že nějaký byl (mod manager nebo co to bylo :D) ale v příépadě 4ky nevím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit