-
hm...pěkná grafika, ale nejak se mu to seká chlapcovi *2*
-
-
To je připodělanej Fraps, aneb. ukládání videa bez možnosti komprese. Takovej datovej tok s tak náročnou hrou nezvládne kde co...
-
-
Je to super, ale proč to tak doháje nemohlo vypadat rovnou ??!! :( *3* *1*
-
-
Proč to takhle nemohlo vypadat rovnou? :) ... protože konzole...
-
Protože na dělu za šedesát tisíc to rozjedeš v 15-20 FPS. Ty specifikace máš i napsaný na odkaze v jednom z příspěvků níže.
-
-
delas si srandu mam i7 6gb ram ati radeon HD 6970 a nemam s tim jedinej problem stabilne 45 - 55fps
-
-
jj, standartní low-end sestava jakou dostaneš ke krabici ovesnejch vloček.
-
-
Stala necelejch 27000,- a vy tu neco zvatlate o 60000,- + jako sestava to nebylo cely sem si to postavil.
-
-
Moje řeč, není nad to si namixovat a postavit vlastní sestavu. Když si o tom člověk něco zjistí, načte a má pár známých, kteří mu i poradí, tak může ušetřit velký balík a zároveň získat stabilní výkonný stroj, který vydrží několik let.
-
Mě většinou pomáhá se stavěním manželka i když občas taky musim sám:-)
-
-
-
-
-
-
No vytiahol som krasnu este aj vonavu GTA IV z policky a uz instalujem :D
-
Zkoušel to někdo na nejnovějším patchi ? Napište prosím, jestli má cenu to stahovat...
EDIT: Aha, tak dle slov autorů to na patchi 1.0.7.0 works horribly, takže je to pro mnoho lidí (včetně mě) v podstatě nepoužitelný. -
-
zatim jsem to zkoušel jen spustit a na verzi 1.0.7.0 to jede.. doporučuju radši zalohovat soubory, které se přemažou.. a efekty se vypinaji zapinaji Shift+F12.. jdu to poradně otestovat :)
-
-
neví někdo co je to za song?
-
-
To by aj mna zaujímalo, perfektna hudba !
-
už vim
Boards Of Canada - Dayvan Cowboy
-
-
Dufam ze takato grafika bude v GTA 5 .Vlastne nebude pokial to bude na PS3 a X360.
-
Nwvim jestli sem to spravne nainstaloval ale pride mi to moc presviceny a pres den takovy vybledly... normal grafika se mi libi vic teda..
-
-
přesně tak...vůbec se s tim nedá hrát :(
-
-
ked seom dal ten MOD do gta a chcem ho dat prec ako to mam spravit ? lebo je to pohode len mam niejake cudne farby na tom .. xD
*11* *11* *11* *1* -
kde sou nějaký minimální požadavky ? zvládne to moje stařičká GTX 260 na nějaký slušný detaily ???
-
Tak jsem to zkusil a najrál ( mám steam verzi) a běží to parádně a na žádný chyby jsem zatim nenarazil.Super *5*