-
Hm, škoda, mám steam verz a docela bych to rád vyzkoušel.
-
nejak malo 3 MB ???? je to v pohode crisis 2 mal 2 GB patche
-
Prosimvás nevíte někdo, kde by se dal sehnat nějakej balíček aut? Aby se to nemuselo stahovat jedno po druhym
-
-
Zkus tohle- Možná to bude ono. Ale myslím že je lepší to stahovat po jendom, člověk si to potom může hezky zkompletovat a nejsou tam auta který nechceš.:)
Každopádně-
http://www.fileplanet.com/209505/200000/fileinfo/Grand-Theft-Auto-4-4---Seba85-Cars-Pack-v6 -
-
Ještě tohle- To je ale jen betaverze
http://www.moddb.com/mods/mdox -
-
dík
-
-
Vůbec není zač, co jsem koukal je toho ale víc. Když se koukneš na youtube na videa tak se dají najít i odkazy na další.
-
-
-
-
-
jen me mrzi ze i kdyz je to dobra hra nedohral sme ji protoze sem doufal ze se svym PC si to dam na High aspon jenze i kdyz ybch an to pdole pozadavku mel mit uplne v pohode musel sme to hrat na medium az skoro na low aby to slo plynule nastavalo me to doufam ze GTA V bdue lepe optimalizovane na PC
-
-
Nauc se psat, dizlektiku
-
-
idiote to je jako by jsi řekl nauč se koukat ty co nosíš brýle..! *11*
-
-
co na high podle pozadavku bych to mel rozjet uplne vse na nejvyssi ja vim ze grafika neni vse hrat hru kvuli grafice je jako koukat se na po*no kvuli pribehu *1* ale i tak sem si rikal super aspon si konecne zahraju neco co ma vypadat skvele a musim to hrat skoro na low a stve me ze mam kostickaty hrany R* doufam ze ste se poucili *9*
-
-
Kekellord:me prijde ze sou i spis liní kdyby chteli mohli to udelat skvely ale zrejme jim to az to nestalo
-
-
Ano, je to spíš tak jak říkáš. Kdyby chtěli tak samsebou by to mohli udělat dobře, jenže oni jsou jedna z těch firem co na PC jako platformu bohůžel dost kašle a z lenosti to vždy odfláknou.
-
-
-
Na to nevsázej, je to Rockstar. Ti s pc moc neumí a tak nečekám že se to vylepší.
-
-
velkost nejakych 3 mb ma zarazila na tom ,ale slape aj na patchu 1.0.7 vpohode a vobec to nespomaluje pocitac ,mne sa to dost paci tak ze odporucam ..
-
Sám vlastním PS3 a nemůžu si vynachválit grafiku třeba u uncharted 2, ale tohle? Tohle je nádhera! Jdu se to pokusit rozběhnout na mém PC, ale pochybuji *1* *4*
-
Neviem, ale ja som s GTAIV nemal absolútne žiaden problém a to mám už dosť starú šunku C2D E6750, 2GB RAM a 8800GT 512...hra mi šlape stabilných 25-30fps pri 1680x1050 na medium-high nastaveniach...asi mám štastie no :P
-
jak to mám z toho odkazu stáhnout? buď jsu slepej nebo fakt už nevím, download tam nikde nevidím.. *7*
-
-
nemáš třeba nějaký flashblock addon v prohlížeči? je to ten největší nápis na stránce, takže...
-
seš slepej *1* *1* a to pořádně :DDDDDDDD
-
-
Spíš kdyby to udělali na San Andreas než na blbý 4ky.
-
-
to nejlepší, co na San Andreas vůbec šlo udělat, je už pár let venku *3*
-
-
No vypada to hezky (az na ty hrozny stromy). Ale takhle rozmazany video moc nevypovi o texturach.
V clanku se pise jen o svetelnejch efektech. Podobnej mod jsem zkousel, ale vyslo najevo, ze ten zakladni GTAIV barevnej filtr maskuje hnusny textury opravdu mistrovsky.
Bez jejich upgradu moc neverim tomu, ze to bude koukatelny, ale z videa mi to snad fakt prijde, ze mnohem lepsi jsou... ? Hmhmhmmmm..?