Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan_Klobouk
    Krasny dukaz, jak stavajici konzole zadny vyvoj cehokoliv vubec ale vubec nebrzdi. Dekujeme a s tim X720 a PS4 zatim vazne jeste pockejte, neni kam spechat, vzdyt X360/PS3 jeste nerekly posledni slovo, jsou sotva v polovine svych cyklu a hry z nich nezdimaji maximum. :)
    • "hry z nich nezdimaji maximum" - vždycky, když tuhle větu slyším, tak se musím smát. *1*
      To, že studia těch zbývajících 25% výkonu budou za desítky miliónů dolarů hledat 4 roky, to už nedodají. Mezitím za tu dobu vyjdou karty s až 1000% výkonovým skokem za pár šupů.
    • Spíš naopak, ne? Konzole by tenhle mod neutáhly.
      • Sarkasmus *3*
  • Taky bych to rád zkusil ale moje pc horko těžko stíhá rozjet gta 4 na nízké/střední detaily,čili s tímhle mám asi smůlu+mám geforce 8800gt kterou by tahle modifikace pravděpodobně usmažila,už tak se zahřívá více než je zdrávo...
  • Tak jsem to zkusil a najrál ( mám steam verzi) a běží to parádně a na žádný chyby jsem zatim nenarazil.Super *5*
  • kde sou nějaký minimální požadavky ? zvládne to moje stařičká GTX 260 na nějaký slušný detaily ???
  • ked seom dal ten MOD do gta a chcem ho dat prec ako to mam spravit ? lebo je to pohode len mam niejake cudne farby na tom .. xD
    *11* *11* *11* *1*
  • No tak v tomhle článku bych rozhodně čekal přeložené varování od autorů modu, že při jeho použití dochází k masivnímu přehřívání grafických karet od nVidia. Při jakémkoliv výskytu artefaktů nebo jiných anomálií se má okamžitě přestat hrát. Týká se "NVidia GF8800, high end from GF2xx series and most from GF4xx, GF5xx."
    • Co myslíš těmi artefakty a anomáliemi ?
      • třeba, že ti zezelená obrazovka a začne ti strašně blikat
    • Já to se mojí mašinou ani zkoušet nebudu ale čekal jsem tu aspoň HW požadavky který na to potřebuju...Ne jen blbej download link :D
  • mě to prostě nejde! At dělám cokoliv, . kdyz zkopiruji vsechny soubory, hra spadne po 5 vterinach pred intrem. Kdyz zkopiruji vsechny krome d3d9.dll, tak hra bězi ale ve hre se vse spatne vykresluje :( tudíž jí chybí ta knihovna ale ta mi zase schazuje hru.. jinak E8600, GTX4601GB, 4GBRAM... .dík :(
  • MishKonn
    Otestovali jste to už někdo s tou Steamovou verzí? Já jen, jestli má cenu tahat 15-20 GB + pár dalších toho modu, pokud to nejde...jsem ale v klidu, na youtube jsou už přímo od tvůrce / tvůrců videa z verze 1.2.5, která podle jednoho z nich bude kompatibilní i s posledním patchem.
  • No tak to je kruťárna, moc hezký. Hlavně to co provedli s nocí, konečně to jako noc totiž vypadá. Jen bych si bejt váma ověřil ty balíky aut, co se tu dole probíraj. Jednou jsem jeden takovej kompletní balík vyzkoušel. Byl moc fajn, jenom ty opravdu povedený modely a šlapalo to jako hodinky. Do tý doby, než jsem se dostal do mise, kdy bylo potřeba v jednom konkrétním autě, který bylo přímo stanovený pro danej úkol, odvíst 3 další osoby. A bohužel původní čtyřdvéřák byl v balíku nahrazen kupéčkem *1* Není to neřešitelný, holt se to auto přemázne nějakým jiným, ale stávat se mi to častějc, tak asi dost supím :)
    • Jazz
      Kecáš, to už jako v GTA IV se dají smáznout dveře apod. ?
      • Jaký mazání dveří?! Teď nevím jestli si děláš srandu nebo ... když asi nahradíš model čtyřdvéřového auta za dvoumístné kupé tak hádej co se stane. Ty módy přece nepřidávají auta ale přepisují se jimi stávající.
        • Přesně tak. A je sakra velká klika, že ještě nikdo nepřišel (aspoň co já vím) na to, jak přepsat i popisky u aut. Tzn. když nastupuju do 911, tak se pořád na monitoru zobrazí název auta jako Kometa, či jak přesně to ve hře je. Takhle se dá snadno zjistit, který auto dělá neplechu a přemaže se nějakým adekvátním, tzn. pětidvéřák pětidvéřákem, kupéčko kupéčkem apod :)
        • Jazz
          No, co se stane ?
          Já to nezkoušel, takže netušim.
          V SA normálně nasedneš do prázdna...
          • Psychotic
            Mně tedy v SA hra padla, pokud v nějaké misi měli v autě sedět čtyři a nešlo to.
          • Právě že nic. Pokud přemázneš pětidvéřák kupéčkem, tak se do něj vejdou jen 2 osoby a tečka. Zbylý 2 panáci se mi sekly před autem a jenom blbě čuměly. Nevím, jak přesně se to při dělání módu zadává, jestli to automaticky vezme 1 osoba na 1 dveře, nebo jestli to modder zadává ručně, každopádně se mi to stalo a je to otrava. Kdyby bylo takhle špatně nahrazenejch aut víc a člověk by to furt musel vypínat a přemazávat, tak je to vopruz. Na druhou stranu v těch lepších balíčcích jsou opravdu jen ty super modely bez větších kiksů, jakože třeba podělaná fyzika, kdy se mi některý auta převracely na střechu v každý zatáčce :) To je zas nevýhoda přidávání aut po jednom.
    • Jj, to je právě ono. Přesně proto jsem jasně psal. Lepší si ty auta instalovat po jednom. Pak člověk přesně ví co si tam dává a nemůže se stát že se z limuzíny stane dvoudvéřové kupé. :)

Já jsem sem nadhodil tyhle odkazy protože jsem to našel na rychlo. Ale koukal jsem že jich je ještě mnohem víc. Takže opravdu nejlepší je vybrat si každé vozidlo zvlášť.
  • Leonidasss
    Zkoušel to někdo na nejnovějším patchi ? Napište prosím, jestli má cenu to stahovat...
    EDIT: Aha, tak dle slov autorů to na patchi 1.0.7.0 works horribly, takže je to pro mnoho lidí (včetně mě) v podstatě nepoužitelný.
    • zatim jsem to zkoušel jen spustit a na verzi 1.0.7.0 to jede.. doporučuju radši zalohovat soubory, které se přemažou.. a efekty se vypinaji zapinaji Shift+F12.. jdu to poradně otestovat :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit