-
jak to mám z toho odkazu stáhnout? buď jsu slepej nebo fakt už nevím, download tam nikde nevidím.. *7*
-
-
nemáš třeba nějaký flashblock addon v prohlížeči? je to ten největší nápis na stránce, takže...
-
seš slepej *1* *1* a to pořádně :DDDDDDDD
-
-
Neviem, ale ja som s GTAIV nemal absolútne žiaden problém a to mám už dosť starú šunku C2D E6750, 2GB RAM a 8800GT 512...hra mi šlape stabilných 25-30fps pri 1680x1050 na medium-high nastaveniach...asi mám štastie no :P
-
jen me mrzi ze i kdyz je to dobra hra nedohral sme ji protoze sem doufal ze se svym PC si to dam na High aspon jenze i kdyz ybch an to pdole pozadavku mel mit uplne v pohode musel sme to hrat na medium az skoro na low aby to slo plynule nastavalo me to doufam ze GTA V bdue lepe optimalizovane na PC
-
-
Nauc se psat, dizlektiku
-
-
idiote to je jako by jsi řekl nauč se koukat ty co nosíš brýle..! *11*
-
-
co na high podle pozadavku bych to mel rozjet uplne vse na nejvyssi ja vim ze grafika neni vse hrat hru kvuli grafice je jako koukat se na po*no kvuli pribehu *1* ale i tak sem si rikal super aspon si konecne zahraju neco co ma vypadat skvele a musim to hrat skoro na low a stve me ze mam kostickaty hrany R* doufam ze ste se poucili *9*
-
-
Kekellord:me prijde ze sou i spis liní kdyby chteli mohli to udelat skvely ale zrejme jim to az to nestalo
-
-
Ano, je to spíš tak jak říkáš. Kdyby chtěli tak samsebou by to mohli udělat dobře, jenže oni jsou jedna z těch firem co na PC jako platformu bohůžel dost kašle a z lenosti to vždy odfláknou.
-
-
-
Na to nevsázej, je to Rockstar. Ti s pc moc neumí a tak nečekám že se to vylepší.
-
-
Hele, dotaz. Když jsem se nad tím tak zamyslel tak vůbec nevím jak se do GTA 4 instalují mody a auta. Poradí mě někdo jak na to? Co je k tomu třeba? Nějaký software z mod stránek ? V GTA SA si pamatuji že nějaký byl (mod manager nebo co to bylo :D) ale v příépadě 4ky nevím.
-
-
smazat
-
-
Faktem je že nebýt konzolí patrně by výkon hardwaru a tedy i vzhled her byl ještě mnohem dále. Toto vypadá skvěle ale pořád je to vycházejcí z enginu který je psaný i s "ohledem" na konzole. Takže kdyby konzole neexistovaly a vývoj byl čistě v pc režiji, hw a hry by byly ještě dále. Horší by bylo že by hw zastarával ještě podstatně rychleji. Ale na druhou stranu by zase klesaly rychleji ceny. :D:D
-
-
Je ale treba zminit ze obe hry byly psany s ohledem na hardware PS2 a tam opravdu posun znamenaly, Shadow of the Colossus zdimala starickou PS2 do posledniho dechu a ukazala co je na te konzoli jeste mozne.. takze to svym zpusobem taky byl posun
-
-
Prosím o pomoc nejlépe od nějakého mega experta na gta protože mám: GTX 460, AMD Phenom X4 3,2 GHz a 4GB RAM. Jak mám nastavit gta aby se tak strašně nelagovalo, tenhle mod ani zkoušet nebudu. Děkuji předem a omlouvám se za mírný off topic
-
-
Nainstaluj si patche, a pak zkoušej měnit nastavení tak dokud ti to nebude vyhovovat. Nastavení v GTA4 (které zrovna dvakrát skvěle optimalizované není) je poměně široký a lze to nastavit tak aby to běhalo slušně i na dost slabých platformách (horší je že to pak vypadá jak GTA SA) :D
-
začni od nejnižších detailů?
-
-
Tak já bych čekal že na čtyrjádro na 3,2 GHz gigovou GTX460 a 4GB paměti bych si mohl dovolit nějaký ten high nebo very high. Ta alchymie bude spíše v těch hejbadlech :-)
-
-
-
Hmm, pokud to tak fakt bude vypadat, tak klobouk dolu, vypada to fakt pekne!
-
fuj, taková fake grafika... jak kdybyste vyfotili fotku a pak řikali, že jste to nakreslili a vypadá to tak reálně
-
ještě by to chtělo si trochu pohrát s barvami a bude to ok, na ty stromy se vážně nedá dívat
-
hm...pěkná grafika, ale nejak se mu to seká chlapcovi *2*
-
-
To je připodělanej Fraps, aneb. ukládání videa bez možnosti komprese. Takovej datovej tok s tak náročnou hrou nezvládne kde co...
-