-
A ne a ne, neodpustim si to, když se podíváte jenom na ten úvodní screen s paladinem, tak je prostě vidět WoW grafika. Ok, nebudu se bavit o tom, že se tahle grafika (která mně ve WoWku samozřejmě absolutně nevadí) k Diablu nehodí, ale minimálně to ukazuje na ty obrovský problémy, který má Blizzard s vývojem 3ky. Zcela evidentně se na ní dlouho makalo (možná ve 2D? tady na games byly presentovaný screeny z původní verze...) a pak se něco pokazilo a Blizz řek: "Dost! Vemte si engine z WoWu a koukněte sbouchnout co nejdřív novou verzi" (a přesunul na ten vývoj lidi co dělali na WoW). Proč je to problém? 1) Hra bude WoWu podobná (méně originální). 2) Buď bude šitá horkou jehlou - a nebo, a to spíš, si na ni ještě hooooodně dlouho počkáme (a už takhle to čekání trvá pěkně dlouho)...
-
ten templar mel bejt hratelnej:-/.......stity sem v diablu moc nemusel, ale urcite nesmi chybet!
oni tam jako nebudou vubec stity?:-) -
Počet komentářů dokazuje, že o tuhle hru je obrovský zájem. Diablo 2 se mi moc líbilo a jsem asi v početně slabším táboře těch, kteří jsou přesvědčeni i o úspěchu třetího pokračování (a myslím tím úspěch v kategorii herní kvality, poněvadž o prodejním úspěchu nepochybuje nikdo). Na druhou stranu, ne že v bych každou zprávu týkající se Diabla hltal a netrpělivě koukal do kalendáře odškrtávajíc každý uplynulý den do vydání. Ale až to vyjde tak hrát budu, to vím určitě. A se mnou bude hrát drtivá většina notorických kritiků, kterým vadí vše od "šmoulí" grafiky počínaje a velikosti poprsí u ženské podoby Wizarda konče.
-
-
Souhlasim. Ackoli nejsou lide prasata (jak se to vezme), vzdycky budou do neceho rejpat. Ten kdo vidi jen wow grafiku ale ne potencial D3 co se tyce hratelnosti se nediva dobre. Ja se tomu ani nedivim. Lide maji tendenci videt to co je nejnapadnejsi a to vetsinou byva grafika zatimco se na jadro diablo nikdo moc nezameruje, coz je hratelnost, herni mechanizmy apod. Uvidite ze diablo bude zas po dlouhe dobe kralovat svemu zanru. Kdy bych si na to mohl vsadit, tak uz bych si pomalu zacal vybirat dovolenou.. *2*
-
-
Trochu si zaflamuju a řeknu, že se více těším na Torchlight 2, než na Diablo trojku. *4*
-
-
Já vkládám naděje do Grim Dawn. Ovšem je otázka kdy a zda vůbec se to podaří dokončit a vydat...
-
-
jj grim dawn vypadá skvěle
hlavně se mě libí jak je to čisté
žádné uber cool efekty a blikající celá obrazovka ale pěkně čisté střídmé efekty a přehlednost -
-
az na to ze tam sem tam beha kovboj v klbuku s puskou to vizera na bajecne fantasy:-)
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=PqGP4LT_cYo - kde je kovboj v klobouku s puškou? *1*
-
-
Reakce na ff: nezapomeň, že se jedná o pre-alpha verzi *3*
-
Uz jen ty kusy litajiciho masa ktery se vznasej ve vzduchu jak oblacky o te hre dost nasvedcuji....
-
-
-
-
-
ja taky co máš s toho
to jen ovečky zas pujdou nasypat penízky blizničkám do kapsy ikdyž si to nezaslouží -
-
o tom jestli si to zaslouzi nebo ne nerozhodujes ty. Si chudak jestli si myslis ze tvuj nazor ma nejakou vahu.
-
Nejde vůbec o Blizzard, prostě se mi připadá, že u něj dostanu stejnou proci zábavy za menší cenu. *3*
-
A od těch dob, co blbečci viděli na internetu slovo "ovečka", jde to s náma od desíti k pěti...
-
-
-
nevim no D1 a D2 byli nadcasove. D3 uz bude mot hodne konkurentu protoze jak uz tu je psano tehlech rubacek vyslo za tech deset let nezpocet.
-
-
tak jmenuj....sacred, titan quest, torchlight jinak nestoji nic za zminku. To me teda neprijde dost.
marjapano *12* -
-
Sacred ze stoji za zminku? 1/4 mapy stejny potvory rubas, naky ubohy opicky. Tohle pro me fakt za zminku nestoji..
-
-
-
Atmosfery Diabla 1 se uz zrejme nedockam u teto serie.... zamrzi :(
-
-
Atmosfery D1 sme se nedockali ani v D2 tak vo co de? Lidi rikaji ze D3 neni dost temne a ze D2 bylo temnejsi, ale D2 taky nebylo tak temne jako D1, ale hlavne hratelnost tomu dalo tu korunku, kterou nosi do ted. Uz vidim jak az to vyjde tak to lidi budou hltat tak ze si neceho stezi vsimnou. Pamatujte, hratelnost je lepsi nez "oku lahodici polygony+prvotridni textury". Nerikejte mi ze lidi porad hrajou D2 nebo dokonce i D1 jen protoze to ma uzasne temnou gothickou atmosferu bez ktery byste D1 a D2 okamzite zavrhli. Jaka by to byla ostuda..... *9*
-
-
Diablo 1 mozno bolo svojho casu super, Diablo 2 posunula latku trosku vyssie, ale cas ktory Blizzard stratil pri tvorbe 3ky jasne ukaze ze pri odmysleni nazvu to bude len dalsia mlaticka akych medzicasom vyslo par desiatok. urcite ma neukamenujte len preto ze vam siaham na LOGO, lebo to je jedine cim bude D3 odlisne od vsetkych ostatnych tuctovych rubaciek.
a tesim sa na porovnavajuci clanok D3 vs DS3 -
-
Tak okazale pasovanie sa do role kririka ktoreho akoze vsetci tuzia ukamenovat koli jeho domnelej trefnej ktitike sa len tak nevidi.Nuze pan kririk prosim mohli by ste z tych par desiatok menovat aspom jenu desiatku tych rubaciek ako bolo diablo?
-
-
DS (1/2), Torch Light, Sacred (1/2) atď. Okrem toho s ním súhlasím, Diablo (ostatne ako aj Blizzard) je podľa mňa už len logo.
-
-
Tomu rikam zobecnovani..."jen dalsi rubacka jako jakakoli jina?" a jeste k tomu porovnani Diabla s DS, Torchlight a Sacred. To snad ne. Uz jen ten kdo dava hry podobne Diablu na jeho stejnou uroven je uplne vedle. Protoze to se proste neda. I kdyby se D3 jmenovalo treba Satan tak verim tomu ze ho stezi nejaka jina zanrove podobna hra trumfla. A vo tom to je. Nemuzu si pomoci ale jeste porad se musim smat to mu porovnani...jak smesne *1*
-
-
Problém je, že většina lidí má už zkreslený obraz, to jaký ohlas by hra měla "kdyby" neměla to jméno, to už se nikdy nedozvíme, ale za to víme jak lidi komentují nové/neznámé hry tohohle typu, zatímco u D3 stačí říct jméno hry nebo tvůrce a hned je některým jasno, že to bude super, přitom si lidi neuvědomují, že D3 nedělá ten samý Blizzard, který dělal předchozí díly,jsou to jiní lidé, jiný tým, jiný Blizzard.
Takový Torchlight by mohl klidně být rovnoprávným soupeřem, ale ten mrňavej tým, kratší doba a minimální rozpočet je z toho cítit na míle daleko. -
-
3 nejduležitější lidi z vyvoje D1/2 jsou v Runic games takže těžko budou mluvit do D3
něco si zjisti a pak teprv mel -
Nějak jsem nepochopil jak si to myslel, chtěl is říci, že lidi, kteří stáli za 1. a 2. dílem a měli do toho co říci se stále podílejí na D3 a mají vliv na jeho vývoj?
To je asi nesmysl, nebo máš nějaký zdroj? O tomhle nic nevím. -
S inovacemi se vždy počítá, stejně tak s nově příchozími lidmi do týmu; to je ostatně život a změny, co přináší. Ale snad si nemyslíš, že ti hlavní lidi, co měli největší práva mluvit do toho, jak se bude dělat 1. a 2. díl, jsou absolutně mimo ten poslední?... To je přece čirý nesmysl.
-
-
-
DS (1/2) Sacred (1/2) aj jedno aj druhe podobny problem tona nepouzitelnych skillov diablu nesiahaju ani......nie s diablom by som to ani neporovnaval Torch Light som nehral.Miesto toho atd tam doplnte dalsich 5 titulov vraveli ste o par desiatkach titulov nemoze byt pre vas problem vymenovat teda len 1 desiatku.ktore podla tonu vaseho prispecku musia diablo schovat do vrecka.Prosim naozaj by som si rad nieco podobne zahral
-
-
Je jasný, že nikdo ti nevyjmenuje ani těch deset titulů. A i kdyby, jednalo se vcelku jen o silný podprůměr plný bugů, který hratelností a konec konců ani graficky a příběhově Diablu nikdy nesahal ani po kotníky. To jsou prostě fakta, nehledě na logo či co dalšího tu kdo zmiňuje (rozdíl je možná ve velikosti týmů a taky ve zkušenostech). Ostatně je tady ještě docela dost času a některý věci se ještě určitě změní. A rozhodně si nemyslím, že to bude propadák.
-
-
-
-
-
Kdo se těší na Diablo 3 palec nahoru :D
-
Jsem jeden z nich. Nejde o to, jak moc je diablo 3 špatné/dobré. Jde v zásadě jen o to, že nikdo zatím neudělal nic lepšího.
-
-
Titan's Quest + Immortal Throne mi prijde lepsi, ale to je vec nazoru. Co se tyce grafiky a hratelnosti D3, popravde receno to nedokazu odhadnout. Grafika se mi nelibi hodne, ale ta byla strasna i v D2 (predpotopni rozliseni, grafika spise pod standardem te doby) a stejne jsme to hrali. Zalezi jak se jim podari vybalancovat postavy, jak budou zabavne a hlavne znovuhratelne. V D2 slo krome nekonecneho expeni a hledani equipu hlavne o zkouseni novych cookie cutter buildu, patche menili hru natolik ze se dalo porad neco vymyslet. Btw. kolik z vas fandu D2 jste ho opravdu dohrali (cili meli postavu na lvl 99)? Ja jsem to nakonec s Javazonou dal, ale ty posledni levely uz byl neuveritelny opruz...
-
-
taky sem měl javu na 91 lvl a pak už to byl takovej kopr že jsem přestal :-D a to sem hral singl
na b.netu bys to měl za chvíli
-
-
-
ja chci postavu co muže štíty
kde je kur... amazonka jav/shield
nebo nějakej bijec se štítem
barbara z two handem ad si strcej to čokodírky -
-
Já bych rád nějakou obrněnou postavu se štítěm. Ten Templář nevypadá špatně. Škoda že není hratelnej. Ale třeba datadisk přinese nějaké nové postavy.
Celkem bych uvítal něco na způsob paladina. -
-
V datadisku příde na 100 procent postava se štítem a brněním
-
-
mozno hej ale to uz asi nasa generacia nezazije
-
-
:D
-
-
-
3:1 pro štít *5*
-
-
hluzi a zbabelcov sa vzdy naslo viac nez skutocnych warriorov:-)
-
-
-
Jasně treba ty chudáci ze zasahových jednotek co se schovavaj za štít přitom by stačil obouruční obušek,iron skin,a 30metrovej skok a je to. *8*
-
-
Presne hulk by im to vysvetlil:-)
-
-
Jsem rad že nejsem jedinej komu bude chybět štít
-
a este by som rad upozornil na to ze nic ako bijec so stitom neexistuje a nikdy neexistoval:-).Existuje len bijec s obojrucakom prinajmensom s 2 jednorucakmi.No a potom su uz len priposralkovia schovavajuci za doskami.Popripade pritepleny prestarli schatrany milovnici chlapcenskcyh ochlpenych dier v sukanach a dlhych haboch tvariaci sa noblesne (magovia).Do tejto skupiny by som mozno zaradil este aj tych podivnych bartov s harfou ktora ma len jednu strunu co strielaju slaky po svojich nepriateloch.Barbar rulez.
-
-
Jsi zkurvena vylizana slovenska pí ča
-
-
celkovo povazujem narod cesky za narod ktory je v rozmyslani daleko pred slovakmi.Najstastie aj medzi nimi sa vyskytnu hovadka vaseho formatu a tak mieru komlexov zmiernuju:-)
-
-
Neboj se, určitě se najde i spousta Čechů, kteří si stokrát raději promluví se Slováky a berou je mnohdy víc než vlastní (zvlášť, když jezdíš na Slovensko a víš, jací tam lidi jsou - v pohodě). A tyto, velmi mírně řečeno, "telátka", co tady uráží ostatní jen pro to, že někdo je od vedle, tak na to snad ani nemá cenu reagovat. Spíš je to politováníhodno...
-
-
-
Každý římský legionář by se tomu barbarovi vysmál a svůj štít mu narval do řiti.
-
-
pche ty vymreli s prichodom tazkoodencov holt tie sparatka boli v skutocnom boji so skutocnimi zbranami nepouzitelne:-)
-
-
Mam pocit, že v Diablu 2 měl na HC štít skoro každej:-) Ono 75% blok a 35% redukce škody bylo docela dost znát a kolikrát rozhodoval o bytí a nebytí:-)))
-
-
hej a niekdy to sposobilo neschopnst sa pohnut lebo ste boli zaneprazdneny vykryvanim.Mal som aj HC barbara.
-
-
-
A budem sa opakovat stit je pre sracou s chabimi telickami co nic nevidrzia.Barbar rulez.
-