Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už to tak vypadá že než blizz udělá D3 tak, bude polovina lidí co hráli ostatní díly pod drnem :D
  • Vypadá to perfektně, rozhodně temněji než Diablo 2. Atmosféra bude tak hustá, že půjde krájet - to z videa vážně nepoznáte, remcalové. Hratelnost z téhle hry udělá další mistrovské dílo z dílny Blizzard. Nejsem zaujatý fanboy, hraji na všech platformách od PC po PS3, X360, 3DS a poznám kvalitní hru.
    • Tushan
      možná nejsi fanboy ale naivka určitě ano
      • Jako kdyby už někdy blizzard v něčem selhal :D
        • Fakt by mě zajímalo, kdy už lidem KONEČNĚ DOJDE, že Diablo 1 a 2 NEDĚLAL Blizzard. Dělal to Blizzard North, což je úplně jiné studio, které už dávno neexistuje... Jinými slovy: může tady Blizzard úplně klidně failnout, je to pro ně zcela nová hra, nemají s podobnou žádné zkušenosti, tak to udělali jako WoW, protože tam zkušenosti mají.
          • Tushan
            ja to moc dobře vím
            lidi z blizzard north jsou myslím zodpovědní za torchlite což je super hra hod kdo umí umí
            • tak to nepopírám, pro mě osobně to bylo překvapení, já o tom ani nevěděl a když to začal hrát tak jsem se nostalgicky vrátil o deset a více let zpátky, prostě paráda : ) Fakt je to dobrá hra, ale má závažný chyby a po dohrání už je to v podstatě nehratelný, zatimco Diablo, hlavně 2ku jsem hrál ještě roky po zabití Bhaala na Hell, což je defacto "konec" hry. Torchlight je rozhodně skvělá hra i ve srovnání s áčkovými tituly, pro mě jeden z nejlepších Diablo klonů, ale Diablo je prostě Diablo, s D3 to už sice Diablo neni, ale starý díly budou pořád. Ten čas za který to zmákli, to je taky úctyhodný, Blizz se s tim crcá pomalu dekádu a skutek utek.
            • Tushan
              chudej příbuznej ale proč taky ?? blizzny z jejich chechtákama z provozu wow vs malé studio
              torchlite 1 byl za tu cenu a a čas kterej nad tím vyvojáři strávili naprosto skvělej plus editor v kterem šlo udělat naprosto všechno. torchlite 2 má našlápnuto ještě líp a opět za malo peněz hodně muziky
              u blizen se dočkáme aspon 2 full price datáču nejspíš po jedné postavě a zvýšením lvl cap o 20
              COOL AS FU CK *12*
            • Super sice jo, ale proti Diablu jen chudej příbuznej, tak to holt je, i když je to na jedno zahrání dobrý a bavilo mě to.
        • Tushan
          wow WOTLK fail
          wow CATA fail
          SC2 kampan fail
          • kostejnesmrtelny
            Tushan überfail
          • U WoW není lehké soudit, vanilla + TBC = naprosto perfektní, wotlk a cata fail (z pohledu HC hráčů, u casual jednoznačně WIN). SC2 kampaň byla perfektní, od dob Red Alert 2 jsem se tak dobře u strategické hry nepobavil, multiplayer z pohledu HC hráče perfektní. Člověk se nikdy nemůže zavděčit všem, u blizzard produktů dochází k velice rozumným kompromisům.
          • Jedinej fail z toho by mohlo být to WoTLK, ale stejně na pocity při prvním příjezdu na North nezapomenu. :D
  • Absolutně se mi to nelíbí, nemá to naprosto žádnou atmosféru(kdo nesouhlasí, lže sám sobě) a grafika je jednoduše nepěkná, když sem viděl ten startovní obrázek videa, myslel jsem, že je to wowko a palach.
    • Ano, 3D grafika je sterilní.
    • "Nemá to vůbec žádnou atmosféru" :D :D :D Prosím? Jak si teda atmosféru z videa představuješ? Že to bude tak hc video o pomocníkách, že bude z obrazovky na tebe cákat krev? :D
      • když se takhle ptáš, tak kvalitu atmosféry si evidentně asi představuješ v množství cákající krve *7* pak bude mít D3 tu nejlepší atmosféru ze všech dílů, haleluja.
        • Tvoje evidentní myšelnky si můžeš strčit za klobouk. :D Bravo, mistře Fawkesi. Spíš by byla dokonalá atmosféra, kdyby při hraní stříkala krev i rovnou na tebe, ne? Neee, asi né, krev do her nepatří, odpusť mi to..čteš jen to co chceš číst nebo si víc zameškával ve škole? *7*
          • Když pokládáš takový otázky, tak to jen vyjadřuje tvojí představu o atmosféře, já rozhodně v množství krve víc nebo míň atmosféry nevidim, snad jen kdyby tam krev nebyla vůbec, tak by to bylo na škodu.
            • Hrozně moc špatně si mě pochopil. Já se ptám na to, jak si představuje atmosféru u videa o pomocníkách a k tomu narážka na krev. Vůbec se ale moje základní myšelnka krve netýkala. Moje představa o atmésféře není žádná, příjde mi to dost podobný jako Diablo 2 (a že ho mám dost nahráno), jen v jiných lokacích a v jiné grafice. Příjde mi to trošku jako druhý akt, akorát v bažinách. Prostě krev tam byla jenom tak, původně sem tam chtěl napsat něco o vnitřnostech, ale cenzura mi nepustila slovo stří-kat, tak sem to změnil na cákající krev.
  • Nevim co tady vsichni remcate stejne si to vsichni koupej, navic bude nasledovat mnoho mnoho patchu jako u SC2. Takze se to doladi do dokonalosti, tak tady nedelejte, ze to je takove a takove ted...
  • jak se tak na to divam, nikdy sem nepochopil proc ve hrad od blizzu se tak strasne lisi artworky/videa a ingame vzhled, v jinych hrach je ingame da se ritct stejnej akorat ma o dost horsi grafiku(coz je jasny) ale ve warcraftu nebo tady v D3 to neni jen klasicky horsi grafika ale uplne neco jinyho nekdy me prijde proc ty artworky a videa vubec delaji akorat lidi navnadi a pak buch omalovanka.
    btw jak ve videu predstavi templare a prepne to z artworku do ingame tak sem se proste neudrzel a zacal smat kdyz sem videl toho paladina :))
    • Vypadat D3 jako jejich artworky a koncepty, tak by to bylo luxusní.

Ale spíš je dělaji jen jako promo nebo tapety na plochu, protože se jich vůbec nedrží co do převedení do 3D.
  • Těšim se, fakt hodně se těšim...novej runovej systém vypadá velmi zajímavě a craftovací systém bude asi bezednou výrobnou na itemy...prostě paráda, někteří jedinci by možná mohli přestat brečet nad tím, že je to barevné...to bylo Diablo 2 taky...a kdo tvrdí, že ne, tak nemá oči! ... a vůbec, od kdy je Diablo o grafice?... vaše ubrečené předpojaté názory si nechte, ještě jste neviděli ani prd ze hry, nevíte, jestli videa z gameplaye jsou v plných detailech, ale brečíte pořád...jste fakt komici !
  • 1) zoldakum ste mohli i v D2 davat vybavu a zbrane... autor asi nehral D2.
    2) ta hra je na bliti, barvicky jak wowko (Diablo ma bejt temny) a pomocník "TEMPLAR" vypada naprosto stejne jak Paladin ve WoW i ty zbroje jsous tejny jak z WoW

tahle hra je za celou pusobnost blizzardu jeho jedinej fail.

D2 LoD ftw.... D3 sux
    • 1) Nemá smysl komentovat,navic na videu je vidět prostor pro itemy,takže proč by tam jinak byl?Je spis videt,ze jsi nevidel to vide.. *1* *7*
      2) Nevis nic o rozliseni,detailech a navic Diablo 3 má jeste poradny kus od vydani, taky nechapu jak muzes mluvit o temnosti,kdyz si videl zatim velky prd. Byl bych zvedav,jakej by jsi udelal rozdil ty mezi paladinem a templarem.. *1* *7*

PS Kdyz prirovnavas D3 k WoWku
      • 1) co to meles? video sem videl... a reguju na text od autora, kde pise ze v D2 neslo davat pomocnikum vybavu, coz SLO . takze se nauc cist hnupe

2) vim o D3 docela dost, tohle je celkem finalni podoba, vyvojari to rikali, ze to bude takhle komixova barevna grafika, i pres tisice petici a nadavek od HC D2 hracu a fanousku....
        Vyvoj D3 sleduju od jeho oznameni , od prvniho videa a screenu.
        A D3 opravdu grafikou a Armarama strasne pripomina WoWko, to ej to moje prirovnani...
        D2 hraju uz asi 8 let z toho posledni 2 na offiku (vim sem brutalni drsnak) , tkaze FAKT muzu rict ze jako hrac, fanousek a clovek co do toho da penize, jsem s praci blizzardu nespokojen.

Templar - muz branici svoji viru, skotecny postavy z nasi historie, jejich rad je i v dnesni dobe. Maj normalni armor, stit a mec.

Paladin - muz svetla take viry, ma magickou moc , kterou vyuziva v boji s temnotou, nejcasteji neco jako healer v hrach, a NECEKANE vychazi z templaru, krizaku a dalsich rytirskych radu. ...................takze asi tak, templar je normalni rytir a paladin je rytir s magickou moci, aurama a zavazkem pomahat lidem proti temnote
      • třeba takhle?
        http://alfredsson.deviantart.com/art/Knight-of-the-Temple-13025413

jinak stačí vygooglovat slovo templar a najdeš spousty jiných skvělých obrázků, podobnej rytíř, víc špinavej, prověřenej bojem, podle mě má větší šmrnc a splňuje to co si člověk představí pod templářem.

Mínus ale je, že by v takový podobě nezapadnul do pohádkovýho komiksovýho pojetí D3 a proto je tam už milionkrát viděnej rytíř se sotva znatelným rozdílem od paladinů ve warcraftu, s nárameníky velkými jak tele a s možností z fleku vystupovat v reklamě na leštidlo zbroje.
        • Myslím, že tenhle rytíř se hodí do Diabla delko víc:

http://browse.deviantart.com/?q=anime%20knight&order=9&offset=24#/d1o41el
          • cool, já věděl, že jednou shodneme *1*
    • A stejne to bude nejprodavanejsi hra ...
  • Njn, grafika je zastaralá, to nelze popřít, místo poctivý práce od modelářů až po texturáře je tady v podstatě placka jako terén a na tom namalový kameny, skály, cesty a zbytek je načmáraná tráva. Pokud jsem si dobře všiml, tak stíny lze postřehnout jen hodně sporadicky, většinou stínování úplně chybí, vypadá to jak kdyby všichni levitovli nad terénem. Animace jsou hrozný, trhaný, nesouvislý, ty přechody mezi jednotlivými pohyby, prostě žádnej posun. Postavy jsou ploché, nevýrazné, žádné detaily, odlesky, který by aspoň trochu dodaly dojem trojrozměrnosti a odlišily jednotlivé materiály od těch co se nelesknou jako oblečení až po ty lesklé kovové. Zvuky, to je taky trochu bída, víceméně jak přes kopírák pořád dokola bez rozdílu jestli řežu normální monstrum bez brnění nebo někoho se zbrojí.

Ale tohle vše vem asi čert, musim se smířit s tim, že doba krásných 2D her je fuč a hnusné 3D které Blizzardu nejde a které kvality 2D prostě ještě hoodně dlouhou dobu nedosáhne, už je plně zakořeněné. To co mi ale na tomhle skutečně vadí je ten příšernej přeplácenej styl, úděsný a neladící barvy, fialovozelenočervené kombinace a podobný šílenosti, tuny efektů, které doprovází každý pohyb, neni tam prostě snad nic co by nemělo nějaký ultracool efekt, protože čim víc efektů, tim víc adidas. Krev cáká na všechny strany, je spíš k smíchu než že by měla vypadat nějak strašidelně, celý je to jeden velkej ohňostroj a na krabici by měli šoupnout varování pro epileptiky. Ten komiksovej styl kdy jsou zbraně i části brnění pomalu větší než ten kdo je nosí, ten už jen dotváří celkovou agonii. Tohle za nějkaých 7-8 vývoje od roku 2004 až do konce roku 2011 příp. začátek 2012, to je fakt slabota, jasně, že fanboys na fanstránkách asi tečou blahem jako vždycky, ale i když i já jsem fanda týhle značky, tak mi nevadí říct že to stojí za hov*o, když to tak zkrátka vypadá, pokračování Diabla jsem si představoval skutečně jinak a to bude asi ten problém. Nepopírám, že si to nekoupim, ale spíš to koupim z principu a z lásky k předchozím dílům, než kvůli kvalitě, vypadá to tuctově, obyčejně, nebýt tam nálepka Diablo 3 a Blizzard, tak si toho asi nikdo ani nevšimne, rozhodně ne víc než podobných her.
    • zaphod
      Bwhahaha, delat takovehle zavery o kvalite textur a resit odlesky a stinovani z dvouminutoveho videa, z kdovijake faze vyvoje hry ... well played, mistur. Srsly, prober se.
      • tohle je možná první video co vidíš ty, ale těch videí je daleko víc a k tomu tuna obrázků *7*
        • zaphod
          Kde pisu, ze je prvni? Videi je hodne, obrazku taky, ale porad to nemeni nic na faktu, ze ta hra podle zdraveho odhadu nevyjde drive nez za 8 mesicu a vetsina tehle 'documented footage' pochazi z drivejsich buildu hry.
    • To ma bejt Recenze? XD
      • Ne ne, jen jsem upouštěl páru, to dělám běžně když vidim takovejhle matroš o Diablu 3, ale nikdy nekritizuju nic co nemohu posoudit, a jelikož nejsem úplně slepej, posuzuju jen co vidim, to je takový malý pravidlo když si takhle vylejvám srdce.
        • Fuk, nefuk, stačí otevřít oči a uvidět, že co platilo včera, dneska už neplatí. Dneska už ani na to Sony se nemůžeš spolehnout, a proto ti nezbývá nic jinýho, než věřit sám sobě *1* A pak si můžeš náramně užívat jízdu i na motroce polepené kytkama *3*
          • Zatím jsem vypozoroval, jak lehce někteří lidé dokáží zaprodat svou duši ďáblu pozlátka a odvrtátit se od pravé víry ve svého Spasitele, který díky své dokonalé mechanice přivedl do svého stáda mnoho ztracených oveček, které marně hledali ten nejlepší klikfest pod sluncem, aniž pochopili pravdu, že jeho božská podstata spočívá v tom, jak funguje, ne jak vypadá*1*
            • *3*
            • Je pátek, pracující se radují *2*
            • To jsou dneska příměry...jeden lepší než druhej, dnska je veselo :)
            • Věřím, že i když americkej strejda zpedofilněl, ukrývá ukrývá ve svém pytlýku pořádně slaďoučké bonbónky, které budou dychtivým dětičkám chutnat.
            • Myslím, že lidi moc dobře vědí proč D1 nebo D2 fungovalo a funguje a rozhodně to není jen o jedné věci, ale o celku, který musí v symbióze pěkně fungovat, zatoulané ovečky nezapomínají proč měli to a to rádi, stále to moc dobře vědí, ovečky se nemění, mění se jen pastevci : )
          • Já vim no, to lidi rádi říkají, že je jiná doba, ale jestli lepší nebo horší, to už říci neumějí nebo raději nechtějí když se jich zeptáš, u tebe to hádám nebude výjimka. :)

Sorráč, ale na takovou mašinu bych nevlezl ani za zlatý prase, chtěl bych vidět tebe a nemusí jít zrovna o motorku, dosaď si dle libosti...proč ti nějak ne a ne věřit? *3*
            • Přijde mi, že to nějak dramatizuješ, "legie odpadlíků s tetováním" :D tak dramaticky bych kritiku toho jak to vypadá zase nebral *3*

Ale zvědavost mi nedá, co se dá vypozorovat? :)
            • Anebo jsme si jen v RPG hře svýho života hraju vybral postavu pozorovatele. Ani bys nevěřil, co všechno se dá z interakce mezi Blizzardem a legií odpadlíků, jež mají na zádech vytetováno "D I + II = everything and nothing" vypozorovat *1*
            • Ty buď na něčem ujíždíš nebo si fakt hrozně vyrovnanej flegmatik, kterýmu je všechno u zadku a bereš věci takový jaký jsou ať jsou špatný nebo horší, protože tyhle dva pojmy prostě nerozlišuješ a neznáš. :)
            • Každá doba má svoje, nikdy to nebude ideální, takže otázka "lepší/horší" není podstaná - je prostě taková, jaká je. Já osobě nemám důvod na takovou motorku lézt, ale to vůbec neznamená, že to bude označovat za "nehoráznost". Život je rozmanitost sama a z týhle perskeptivy je skutečnost, že budeme mít dvě "temná" Diabla a jedno "veselé" (nebo spíš zatím "kdovíjaké"), pozitvní, nebo ne? *1*
        • A uvědomuješ si, že mezi tím, jak něco vypadá a jak to funguje, může být velepropastný rozdíl? Já jen aby to tvé srdce neprasklo pod zbytečným tlakem *1*
          • Takovej Doom v anime stylu se může taky hrát třeba nejlíp na světě a všechno bude fungovat, ale pro mě to prostě nebude Doom.

Bez obav, když neprasklo do teď, tak už nikdy, to nejhorší už dávno ukázali :)
            • Aha, no tak když na to koukáš takhle, pro mě Doom jako anime, manga, lego, nebo třeba celý v růžovym pod taktovkou cukrářů prostě nebude Doom a je mi jedno, že se to třeba hraje super. Kdyby moje motorka měla kytičky na nádrži, růžový třásně na řidítkách, puntíky na blatníku a byla celá nastříkaná na fialovo, tak se na ní pojede defacto pořád stejně, ale já bych na to prostě nevlezl a už vůbec bych neměl z jízdy takovej požitek jako z opravdu dobře vypadajícího stroje.

Tobě je asi fuk jak co vypadá i co se týče zavedených věcí, který tu od začátku byli se svým vlastním stylem, máš to v životě pak mnohem jednodušší, to se máš : )
            • nahodou doom v anime stylu by mohl byt uzasne temnej, ponurej a krvavej ale to zalezi do jakyho anime stylu bys ho zasadil, zas nehazej vsechno anime do jednoho pytlu
            • Doom v anime stylu se bude hrát úplně stejně jako Doom v "rodinnápouta" stylu a úplně stejně jako Doom ve svým původním stylu, protože střeva zústanou stejný a změní se jen ksichtík. Pokud se dvaadvacet nejlepších hráčů planety obleče do kostýmů komiksovejch superhrdinů a rozdaj si to ve fotbale, pořád to bude fotbal, nebo ne?
  • Anarcha
    No trochu mě děsí , ty barvičky ala wow , ale třeba to nebude ve výsledku tak zlé nechám se překvaopit.:-)
  • Kdo říká, že to je video z aktuální verze? Followers tam můžou být přidáni dávno, ale zatím nám je neukázali. Navíc tohle je leak video, tak je jasné, že sloužilo k interním účelům. Grafika mi nijak nevadí, za to z té hudby jsem byl v sedmém nebi, nádhera. A gameplay je přesně to, co potřebuju- relax, lootování a příjemná procházka za doprovodu hudby. Hra, kterou můžete hrát hodiny v kuse nebo jen chvíli pro pár Baal runů ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit