Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě tam hlavně chybí ta temná atmosféra co byla v předchozích dílech. To už radši měli nechat starou grafiku a jenom přidat vyšší rozlišení.
    • V predchodzich dvoch dieloch??? Pokial viem tak temnu atmosferu malo len D1.D2 i ked kral hratelnosti posobi podla mna rovnko ako D3
      • Tak to podle mě určitě ne. Ono to bude taky tim že jednička byla jenom v kobkách a ve dvojce jsme vylezli i ven. Ale já si myslim že většinou tu atmosféru dvojka ještě měla.
        • nie bude to pastelovimi farbami ktore s D2 prisli staci si porovnat farebnost guli pre health a manu v D2 a v D1. Vylozene komicke rozpohybovanie postav v D2 temnej gotickej atmosfere tiez nepomohlo.Ale ano atmosferu temnu ta hra mala ovsem nebolo to grafikou ale detailami ktore bude mat uz ma aj D3
    • A hlavně bychom na to nečekali 11 let:-( D1 a D2 od sebe dělily pouhé 4 roky. Už po vydání D2 bylo jasné, že se pracuje na dalším díle. Bohužel to šmoulové po 5 letech odpískali a začali dělat znovu od píky a tady je výsledek. Po 6 letech vývoje hra po grafické stránce(textury, animace, přebarvenost, atd.) vypadá fakt děsně. Hratelnost bude určitě skvělá, což u Blizzardu není nic vyjímečného, ale vizuelně to je fakt peklo.
  • Trapna omalovanka zatim
  • v D2 slo taky mercum menit brneni a zbran ;]
  • jako budgetovka by to bylo fajn. *2*
  • Podľa mňa to vypadá v pohode : ) Ale asi som staromódny.
  • hmm..kdyz jsem po dlouhem cekani nainstaloval kdysi daavno Diablo 2, grafika mne velice šokovala (max rozliseni 800x600 tusim..) a s kamosema jsme se na tom vsichni shodli - kdyz jsem zacal Diablo 2 hrat - s kamosema jsme se hoodne dlouho nevideli :-D
    je to srdcovka a kral hratelnosti - nezavisle na grafice
    chapu, ze kdo nehral-nepochopi
    • Grafika D2 bez datadisku byla 640x480... To jen pro ty co pamatují:-) Na grafice nezáleží jen do té doby, kdy hra vypadá naprosto hnusně(jako v tomto videu). Rozplizlá textury, ubohé animace, blikající protivníci, mizející předměty z ruky. Tohle bych čekal po dvou letech vývoje a ne po 6 letech kdy se hra nachází těsně před beta testingem a 6-12 měsíců před vydáním...
      • to je docela dlouhá doba, že??
        • To je docela dlouhá doba na vychytání bugů a drobné úpravy. Určitě ne dlouhá doba na to, předělat kompletně grafickou stránku a animace..
  • Tak toto bolo hrozné video. Grafika otrasná, snáď ju ešte dajú do poriadku, ale to blikanie nepriateľov pri zásahu, to by si fakt mohli odpustiť, nie sú vianočný stromček predsa. Ak by hra vyšla v takejto podobe, tak si ju určite nekúpim (D1&2 mám legálne zakúpené, popri desiatkach iných hier...).
  • Tushan
    tak dlouho na tom dělaj a takovej je výsledek ? blizny už nejsou co to bylo
    tohle vypadá jak torchlite akorát na něm dělalo pár lidi ani ne 2 roky
    oproti bliznam ..... škoda slov *7*
    • Tushan
      btw zase tam je to krásné mizení věcí z ruky když postava kouzlí
      člověk by řekl že v roce 2011 by to už neměl být problem ve wowku to ještě chápu ale proč tady když čarodějka zakouzlí ji štít zmizí z ruky oběví se na zadech a pak zase z5 do ruky
      u toho wowka jsem to neřešil je to stara hra ale tohle je už prostě lehost jak svina od vyvojářů
      • Přesně. Fakt nechápu, jak tohle mohlo trvat 6 let proboha.... To tam 4 roky dělali vlašťovky a hráli na schovávanou ne?...
        • Marllone
          Oni můžou udělat klidně srágoru, ale prodávat jako ďas se to bude, protože to má tu značku Diablo.
  • Marllone
    Vypadá to teda dost strašně. Dneska už kýčovitě barevná grafika s rozplizlými texturami alá wowko působí fakt dost zastarale. A určitě by měli ještě pár let pracovat na animacích.
  • kostejnesmrtelny
    Teda...fakt je, že to vypadá opravdu hrozně hnusně až do tý míry, že by to mohlo mít negativní vliv na hratelnost. Zejména textury země jsou snad špatnej vtip, působí to jak když tam ty postavy plavou v nějakejch šedejch amorfních sračkách... *11*
    Docela nepříjemný překvapení. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit