-
To ani dítě nenamaluje, pokud není malíř. *4*
-
Ještě jsi zapomněl doplnit, jak byl fail taky SC2 a že byl na míle vzdálený tvým představám o dokonalé hře...
-
Já vkládám naděje do Grim Dawn. Ovšem je otázka kdy a zda vůbec se to podaří dokončit a vydat...
-
facepalm blizzard dřiv nedělal fail hry
dokud od něj ty schopny lidi neodešli
ted už je všechno jinak -
Kdo si myslí že D3 jsou omalovánky pro děcka nech dá mínusku
-
Nejde vůbec o Blizzard, prostě se mi připadá, že u něj dostanu stejnou proci zábavy za menší cenu. *3*
-
grr...reakce na 13.05.2011 22:47 zaphod@tiscali.cz
-
Hm, já hodnotim aspoň to co je vidět na videu, ale za živýho boha můžeš mi prosím tě ukázat z jakýho buildu tohle je a na závěr jakým šestým smyslem se to dá z videa vykoumat? Na mě máš řeči, že kritizuju grafiku, pro mě nepochopitelný (co jinýho taky můžu oprávněně kritizovat když ne grafiku příp. zvuky) a sám tady třepeš takovýhle moudra. Tvými slovy - prober se.
Ještě když už budeš rozjetej, pověz mi jak si poznal, že hra vyjde podle zdravého rozumu nejdřív v lednu 2012, ty máš asi hrozně tajný informace. -
hm novy diablo....... tak ja du zpatky na titan quest nebo sacred
-
A od těch dob, co blbečci viděli na internetu slovo "ovečka", jde to s náma od desíti k pěti...
-
Kolikpak ti asi může být?
-
Kde pisu, ze je prvni? Videi je hodne, obrazku taky, ale porad to nemeni nic na faktu, ze ta hra podle zdraveho odhadu nevyjde drive nez za 8 mesicu a vetsina tehle 'documented footage' pochazi z drivejsich buildu hry.
-
původně jsem nechtěl napsat fail, ale průs*r *6* jenže varianta s * vypadá divně *3*
-
Nevim proc to srovnavate s wow. Nevim proc porat rikate ze to je "barevny"(Pokud vam to vadi bez te do bazace a tam snad sezene cernobilej monitor CRT jeste a meta po problemu.) Pekne tu funguje davova hysterie. Proste pockejte az si to poprve zahrajete stejne pak nad tim budete onanovat jak je to super hra. Blizz nedela fail hry kdyby ano neni tam kde je a pokud nekdo vrdi opak tak je fail on *5*
-
Dungeon Siege 3 FTW
-
Neboj se, určitě se najde i spousta Čechů, kteří si stokrát raději promluví se Slováky a berou je mnohdy víc než vlastní (zvlášť, když jezdíš na Slovensko a víš, jací tam lidi jsou - v pohodě). A tyto, velmi mírně řečeno, "telátka", co tady uráží ostatní jen pro to, že někdo je od vedle, tak na to snad ani nemá cenu reagovat. Spíš je to politováníhodno...
-
3 nejduležitější lidi z vyvoje D1/2 jsou v Runic games takže těžko budou mluvit do D3
něco si zjisti a pak teprv mel -
Nějak jsem nepochopil jak si to myslel, chtěl is říci, že lidi, kteří stáli za 1. a 2. dílem a měli do toho co říci se stále podílejí na D3 a mají vliv na jeho vývoj?
To je asi nesmysl, nebo máš nějaký zdroj? O tomhle nic nevím. -
ja taky co máš s toho
to jen ovečky zas pujdou nasypat penízky blizničkám do kapsy ikdyž si to nezaslouží -
S inovacemi se vždy počítá, stejně tak s nově příchozími lidmi do týmu; to je ostatně život a změny, co přináší. Ale snad si nemyslíš, že ti hlavní lidi, co měli největší práva mluvit do toho, jak se bude dělat 1. a 2. díl, jsou absolutně mimo ten poslední?... To je přece čirý nesmysl.