Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • moje oblíbená
  • postolka
    Njn, mi v Dote nejvic chybi ten system votovani. Ze zacatku se mi Dota zdala ve srovnani s HoNkem neprehledna, ale na to se da zvyknout. Na HoNku je ale horsi ten F2P system. Mam jeste ucet z bety pred tim nez to bylo F2P a i tak jsem znevyhodneny oproti tem platicim hracum.
  • https://www.youtube.com/watch?v=MsHOrQsO6Nc
  • Kr.Pa
    nema cenu se s tebou o necem bavit, si zjevne hodne zaujaty, velice jsem zvedavy, jak do doty pridaji ty zbyle hrdiny, co se pak bude dit, nic ? jen neustali balanc ? nic noveho ?

Riot je firma, ktera ma jen LoL, z niceho jineho nema prijem jako Valve z her a steamu nejak se uzviti musi a co se tyce tech rewroku
    http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Champion#Upcoming_champion_reworks

ale to nas Kníže Veskoslav nikdy nepochopí
  • Porovnej kolik lidi hraje dotu a kolik lolko .... nashle zabari :*
  • Veskoslav
    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1016914_584431971609652_388391251_n.png
  • Veskoslav
    Omlouvám se, moje chyba. Jsou pouze za herní měnu.
  • Jakožto člověk, který hrál LoL a nyní hraje DotA 2 (LoL= cca 2000 odehraných her, DotA 2=600 hodin), tak mohu říci, že DotA 2 je mnohem větší zábava. Téměř všichni hrdinové jsou použitelní(né jako v LoL), DotA 2 je mnohem těžší, co se farmení na lajně týče (né tak lehké last hitování jako v LoL+denied). Jen takovej výpis positiv pro DotA 2 z mého pohledu, ovšem kdo hraje LoL, tak ať si ho klidně směle hraje dál. :)
  • Chybí 6 hrdinů z jedničky (+ 4 co vyšli mezitím). To máš teda divný metr, když ti 6 přijde spousta a 112 málo. Dobře matchaking by se dal udělat líp, ale rozhodně to není žádná nepřekonatelná překážka. A jaké bugy tam jsou, že se to kvůli tomu nedá hrát?
  • Veskoslav
    1. Se podívej na předměty v Dotě a jejich cenu na zviditelnění a jak dlouho to trvá. A nejdražší předměty? Nevím, co s tím má co společného:) Prostě je to příliš levný předmět na to, co to umí. Tudíž Teemo a spol jsou už prakticky nepoužitelní hrdinové, jelikož houbičky vidíš všude kam se podíváš. Protože podobný předmět v Dotě může mít jenom jeden člověk a ještě je jeho obnova časově omezena, tudíž jakmile zemřeš, tak ho buď šlohne nepřítel nebo ho dostane spojenec a ty ostrouháš, protože si nový může koupit až za 7 minut, což v LoL může nakupovat stále a stále.
    2. No a taky jak spousta z nich "fungovala", občas ukazovaly něco, co ani ukazovat neměly.
    3. 4 hrdinové? No to je docela "slušné", když hrdinů je kolik v současné době? 60-70?
    4. Platí to stále při každém patchi, co dodají nového hrdinu místo toho, aby se snažili vyrovnat ty stávající. Navíc mu nahodí šílenou cenu, aby se penízky jenom kutálely.
    5. Outdate? No je vidět, že to asi "hodně" hraješ. Kdyby byli out, tak je asi všichni nebanují, že?.....
    6. Akorát, že posla si prvně musíš koupit,když jsi těžce zraněný, tak musíš jít dom pěšky, porty zpátky k věžím stojí prachy, posel je smrtelný a mnohdy také během hry mrtvý. Lolko má styl pro nooby, co se prostě nebojí chcípnout a taktizování o přežití se tedy stává humornou složkou..

A půl roku starých dat? Nenech se vysmát. Prostě obhajuješ neobhajitelné:)
  • To že se o tom moc neví je jedna věc. Druhá je proč. Osobně jsem na to narazil, když to byla ještě hodně rozdělané a tak na vyzkoušení. O té doby to moc nesleduju, nevím v jaké fázi je, jak je hratelná, dostupná a tak. Taky hry jako dota a lol jsou přední esportové hry, je v tom spoustu peněz, lepší marketing.
  • Moc hrdinů tam není nebaví mě všichni ne všichni mě sednou či se mě líbí ano to je pravda, že v 1 vycházejí nový hrdinové, ale to je snad jednou za půl roku možná déle a když se začla dělat 2 tak by tam měli být hrdinové i z jedničky a dost jich ještě chybí (zrovna ti co mě baví)
    Chyby třeba matchmaking spousta buggu a tak.
  • Jsi příliš hloupý na to, aby tě někdo urazil.....
  • To je fakt. Já jen že se všude propírá LoL a dota a o téhle hře se moc nemluví, jakoby o téhle alternativě moc lidí nevědělo.
  • a nemusí to být jen do báze... k jakékoliv věži
    a za 2450 s travel boots k jakémukoliv spojeneckému creepovi
  • A hráli ste to? Ano je to podobné, hra je všam mnohem dynamičtější, akčnější s větším důrazem na hráčův skill. HoN (heroes of Newerth) začíná přesně tam kde Dota + Dota2 končí. Mohu to soudit - hrál jsem Dotu od jejích začátků a poslední 3 roky hraju Honka. Dotu 2 jsem hrál také, a nemá žádnej drive je to pěkný ale průměrný, nepoučilo se to z chyb Doty.
  • Tak akčnější a svižější to určitě je. Ale taky ne každý o takový styl stojí. Někdo radši větší taktizování a propracovanost. Ale osobně bych to až tak nesrovnával. Obě hry mají trochu rozdílné hráče, kteří po hře požadují trochu něco jiného.
  • Jako kdyby tam bylo hrdinů málo. Takováhle hra se bude vždycky upravovat a tímhle stylem se ty nikdy nedočkáš. Vždyť se koukni na jedničku, tam taky vycházejí noví hrdinové a upravuje se hra. Nevím teda jaké chyby máš na mysli, že by hra byla těžko hratelná. Ničeho jsem si nevšiml (když nepočítám problémy se serverama a odpojování uživatelů)
  • trolo
    https://www.youtube.com/watch?v=GfIoHnTeCAw
  • trolo
    preco by si sa nemohol teleportovat do base v dote? mozes a uplne jednoducho za 135 zlatakov. vola sa to town portal scroll

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit