Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasny, tihle hraci jsou v pohode berou to jako relaxaci, ale znam spoustu lidi co tvrdi jak je lol ci dota daleko obtiznejsi strategie nez starcraft.
  • DOTA 2 je neskutečká hovadina, stejně jako její předchůdce a teď do mě, honibrci *11* *12*
  • Hm vydaná hra, která je pro mě stále nedodělaná ... až dodělají hrdiny z jedničky a smažou ty chyby tak budu spokojen ale to si s tímhle tempem ještě počkám aspoň dva roky .. začíná mě to připomínat lol kde když vydají jednou za měsíc "nového" hrdinu tak famfáry do všech stran ...
  • no tak s tím bych si dovolil nesouhlasit, runy jsou pro early game po 20 lvlu takřka nutnost a jejich užití pomáhá jak sviňa, runy + masteries umějí divy ;-)

Ranked bez run a masteries je hratelný tak do bronze 1, dál bych si tipl, že ne.
  • Kr.Pa
    Ano, v LoLku jsou dve meny:
    IP
    Tu ziskavas za hrani, kupujes si s ni Runy a hrdiny
    RP
    Za realne penize, kupujes si za ni hrdiny, skiny na hrdiny, skiny na wardy, ikonky do profilu, specialni baliky hrdinu a skinu nebo specialni sluzba jako premisteni na jiny server nebo prejmenovani uctu.
    Kde tu je nejake zvyhodnovani?
    edit: reakce na spatny prispevek ...
  • to je kopie doty
  • co to je ??
  • Lolko jsi asi hodně dlouho nehrál, v podstatě většina věcí co jsi tady vypsal už není pravda.
    Přešel jsem z Doty 2 (nahráno 158 hodin) na Lol. Prostě mě nebavily postavy v Dotě, připadají mi nudné. Navíc je tam spousto mnohem horších věcí než v Lol který nebudu jmenovat. Toť můj názor na Dotu.
  • postolka
    No v Dote jde spis o to, ze at utratis kolik realnych penez chces, tak ti to ve hre neda zadnou vyhodu. Neni tam zadna herni mena, ktera by se dala koupit za realne penize i vydelat hranim, kterou by sis mohl ve hre koupit nejake vyhody.
  • Runy neovlivňují nijak hratelnost, vůbec je ke hraní nepotřebuješ a určitě nejsou za skutečné peníze. Za peníze si můžes koupit skiny nebo championy naprosto dobrovolně, vše kromě skinů a pár jiných věcí jde koupit za IP.
  • Ze by mu taky obcas neco ujelo :) A TONTOKRÁT DOCELA DOST :)
  • Obe hry maji neco, a jsou mechanikama postavene jinak. V dote se nemuzes teleportovat zpet do base, ale zase tam muzes sejmout vlastniho creepa, aby ho nedostal souper. V dote zase neexistuje krovi a v LoL zase neexistuje prevyseni. Oboji ma neco do sebe.

Ale na zaver bych rekl, ze oboji je o tom, znat sveho hrdinu a hrdiny se kterymy a proti kterym hrajes a hlavne itemy, ktere skladas. Diky tomu vis, co muzes od koho cekat a jake mas moznosti. Pak uz jen zalezi na tobe, jak je dokazes zuzitkovat.

Takze pokud hooodne dlouho nehrajes LoL a nebo Dotu a zapomenes, co hrdinove delaji nebo jsi proti novemu, tak mas problem :)
  • Byla to dobra nahrazka za Dotu z W3. Vicemene to bylo dost podobny jen zmenili vzhled postav. Od te doby uz nevim, jak moc se to zmenilo. Kazdopadne kouzlo DOTY bylo vzdy v tom, ze byla krasne prehledna, coz se v HoNu nedeje. Je to moc barevne a vice neprehledne prostredi.
    Kupodivu DOTU 2 nezkravili a opravdu je po vzoru jednicky, tedy i ta prehlednost je naprosto stejna.
  • Mno a nebo je to tim, ze tech hracu je tam vic a kdo vydrzel tak uz je urcitym zpusobem hrac na urovni, ale kdyz je hracu tolik jako v LoL nebo Dota 2, tak je spousta jedincu, kteri poradne nevi, jak se to hraje a ani si to nechteji zjistit.

Komunitu tam mas taky dobrou, jen se to mixuje v te velke komunite napric.
  • Shen má sice vysokej ban rate, ale ve vyšších tierech se Shen normálně hraje, Kassadin se banuje, protože je prostě nevyváženej post 6. Banování Malphita je pohodlnost, ten se dá counterovat v klidu, ale dvanáctiletejm polákům to nevysvětlíš.

Můj banlist v ranked je +- : Morgana (ty její stuny jsou prostě moc, i když jeden z nich je skillshot).
    Elise/Zed (protože Elise na TOP lane nemá ve hře direct counter)
    Shen/Thresh (Shena banuju když vidím, že si ho nebudu moct vzít já, Thresh je prostě zářnej příklad toho, že nový champové jsou občas šílení).
  • Prosim ta nenechaj sa vysmiat lol ma svoje mechanizmy dota svoje neni to 100% ta ista hra takze porovnanie je kravina a ako keby v dote su neni hrdinovia co su lepsi nez ostatny respektive istejsi pick. No a zdoty nemozes prejst na lol rovnako ako opacne, budes vedet zakladne mechanizmy ale proti lepsim hracom nemas sancu ci dota alebo lol. Jedine v com mas pravdu je ze pokrocile mechanizmy doty su tazsie na naucenie nez tie v lol.
  • HoN forever!!!!!!!!!!!!!!!!
  • To tu nikdo nehraje smite? Je to sice první a jediná moba hra co jsem hrál, ale podle videí a čumendy u kamaráda mi to přijde takové akčnější a svižnější. Navíc některé animace bohů po prohraném zápase (třeba Anubis, který si jako pes škrábe pr*el o zem) jsou fakt na zechcání:-)
  • Píše se "my" ty odborníku ;-)
  • Na Shadow blade staci warda nebo dust a je v prdeli takze pohoda nekoho dat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit