Přejít na výpis diskuzí
Dota 2 konečně vychází, hráči stojí ve frontě
10.7.2013 | Aleš Smutný
136 příspěvků
-
Tvl souhlas ja sice hraju dotu 2 na vysoke urovni ale kdyz jdu pub tak wardy neexistuji pokud nevemu supporta a nekoupim je sam a tohle v honku neni tam je to automaticky takze souhlsim stim ze hon ma nejlepsi komunitu
-
3 roky sem hrál Dotu, pak 2 roky Lolko, ale nedalo mi to a zkusil sem Dotu 2, jo stará láska nerezaví je to jak potkat ex ze střední která nenosí brýle, zmizelo ji akné, vyrýsovala si postavu, je vtipnější a v posteli o poznání lepší. Cthulhu approves.
-
Tak ono u doty se dá jednoduše utýct stačí si sehnat buď něco na zneviditelnění, nebo si koupím Blink Dagger(nebo mám schopnost) aby jsem nebyl Stun tak si koupím Black King Bar, musíš si to zkusit víckrát než jednou, nebo se naučit že i předměty maj nějakou schopnost
-
Jinak jak tu příznivci LOL příkaj že se jim líbí víc vzhled postav u LOL, vid tam jsou některý jasná napodobenina postav z Doty
-
1. nedokazi si predstavit, co by clovek delal, kdyz kolem nej behaji 3 neviditelni lidi, proste si jen piskal a umrel ? stoji 500 g (nejdrazsi predmety stoji kolem 3500) a vydrzi 4 minuty
2. wardy jsou od ranne close bety
3. na vyvazovani strarych hrdinu pracuji tymy nekolika lidi, aktualne se upravuji 4 hrdinove
4. tohle uz neplati od zacatku noveho roku
5. nechapu duvod, co je na tom spatne, ti tvoji vybrani hrdninove jsou tak rok outdate
6. porty domu = v dote mas posla, neubirani penez = lolko ma jiny herni styl a taky tato vlastnost neodrazuje novacky od hry
7. nemuzu hodnotit
shrnuto a podtrzeno, vychazis z vice nez pul roku starych dat, ostuda -
vazne se runy kupuji za skutecne penize ? VAZNE?!!
-
Aktivní stun má pouze asi 1/5 hrdinů ve hře:) Což je +- to samé, co v LoL, navíc v LoL jsou ty stuny mnohdy naprosto šílené (Morgana či Melphite). A Sniper je čistá podpora, kterou když feedneš, tak je to problém tvůj. On je slabý jako hrdina a bez podpory je opravu jenom pro zkušenější hráče. Stačí mu hodit stun či se k němu dostat blíže a v 90% případů je mrtvý, když umíš správně kombinovat akce vlastního hrdiny. A proti tankům je Sniper prakticky nepoužitelný. Horší je, když získá SHadow Blade, ale všichni se stejně zaměří na něj a na 5-6 ran jde dolů.
P.S: A víš proč máš pocit, že v LoL přežiješ? Podívej se na životy hrdinů v LoL na maximálce 18. levelu a Dotě 2 na 25. levelu. Chcípáš prostě proto, že nejsi zvyklí na tak málo hp a na systém jaký je v Dotě.
P.S podruhé: Všimni si kolik hrdinů v LoL má dalekonosné schopnosti na 6. úrovni a to je teprve šílenost:) -
v Dotě jsou updat každy tyden .....
-
Tak sem si pročetl komenty a asi takhle: LoL je lehčí než Dota 2 a Dota 2 je pro hráče původního DotA módu asi fajn. Ale (a asi sem jedinej) dota 2 mi příjde furt nepříjde vyvážená (né že by lolko bylo 100% vyvážený) prostě u lolka mám přeci jen větší pocit že i když sem opklopenej 3ma hráčema tak mám šanci přežít/zdrhnout zatímco u doty 2 prostě buď chcípnu ustunovanej na místě (protože minimálně každej 3. ne-li každej 2. Hero má stun) nebo za 3 vteřiny po tom co do mě všichni začnou autoattackovat (sorry ale vám vážně příjde že sniper je vyváženej... ta passivní abilita je humus dokonce i drowka která jenom zpomaluje mě s**e *16* poctatně míň). Každopádně hrajte si LoL a Dotu 2 já jdu hrát SMITE to je aspoň něčim originální MOBA.
-
Specifický FP2 model, kdy neplatíš za předměty,. které mimojiné ovlivňují hratelnost jako například v LoL runy, ale pouze za kosmetické úpravy hrdinů, knížku na "kartičky" hráčů, úpravy wardů a poslů (specifická postava, co ti přinese nakoupené předměty), vzhledu obrazovky hry či hlasy hlasatelů zabití, základních informací atd.:)
-
Lolko a maká? Nenech se vysmát. Debility v LoL.
1. Po přidání nových předmětů jako visible lahvinky je v podstatě většina hrdinů s invisible nepoužitelných. Takto silný předmět, co na 5 minut objevuje všechny neviditelné jednotky a věci za naprosto směšnou cenu.
2. Wardy do hry přidali až po tom, co si všichni stěžovali.
3. Vyváženost starých a nových hrdinů je naprosto tragická a spousta hrdinů je tak předimenzovaná, že to až bolí.
4. LOL se řídí heslem: Kvantika dělá kvalitu, což je největší debilita.
5. Systém "banování" hrdinů jasně ukazuje, že ta dětská MOBA hra je skutečně dětská, když většinu použitelných a silných hrdinů stejně lidé vybanují, protože proti nim neumí hrát. Tudíž mít Kassadina, Shena a spol je naprosto k ničemu.
6. Systém předmětů není ani tak o schopnostech a kombinaci ve spolupráci s týmem, ale jenom s tím, do čeho narvu své předměty. Navíc systém neustálého portu do základny, neubírání peněz při zabití, kdy i feeder si nažene prachy je více než humorná.
7. Nikomu neberu tuto hru, sám si občas zahraji Dominations či ARAM, které považují za kvalitní modifikace. Ale klasická hra je oproti Dotě docela dost jednoduchá. Z Doty můžeš snadno přejít na LoL, ale opačně to nefunguje. -
V Sc je pdoobný mód, ale klasická dota, tak, jak ji známe vyšla až pro W3.
-
Jistě hlupáčku. Jdi spinkat, je po večerníčku:)
-
Myslím, že ti co chtějí, hrají a ten zbytek, co ještě nehraje, tak je to stejně nezajímá:) Aspoň dle mého, tudíž ani neočekávám nějaký větší nápor nových hráčů.
-
zaroven sa im smeje ked ma najlepšiu komunitu. ktora vie načo su wardy
-
Sem rad ze Dota2 konecne vysla sice se k dotce nevratim protoze fandim lolku ale na w3 sem si ty mapky uzil jako malej dost :D Jinak at hodim taky nejakej hate Dota 2 zaspala open beta mela bejt uz davno updaty sli pomalu ( ze zacatku ) kdezto lolko makalo od bety kazdy dva tejdny to update a novej hero+ nerf buff general ted uz jedou povolne a je to hratelne balancovany(od 30lvl s runama a masteries) co se tyce hrani sou obe suck protoze pro me bude jen jedna MOBA a to dota na w3 i kdyz sem to nezapl uz peknou radku let.
-
ne, tenhle typ her vznikl jako mod do Starcraftu a hráli to lidé, co chtěli nějakou změnu od dropů siege tanků na cliff v Lost Temple *4*
-
u všech ještě ne
-
Ale ja nic nehanim. Jen jsem rekl ze mi sedl styl vypraveni a provazanost v LoL svete. Pravda v Dote jsem toho dvakrat nenacetl, ale celkove me ta hra proste po par dnech hrani nazaujala, proste opak jak tomu bylo pred skoro dvema roky u LoL...
-
tenhle typ her vznikl puvodne jako mod do warcraftu 3, jako takový mix strategie a rpg. No a hráli to lide co nemeli skill na rts ani trpelivost levelovat hrdinu v normalnim rpg.