Přejít na výpis diskuzí
Dota 2 konečně vychází, hráči stojí ve frontě
10.7.2013 | Aleš Smutný
136 příspěvků
-
Je to F2P
-
Já mám jen strach že vlastníci doposavad beta dota2 si budou muset přplatit za plnou verzi i když už ji maj. Nebo se pletu?
-
komplexnosť celej hry... bez poriadnej znalosti tvojho a nepriateľského tímu nemáš šancu na spoluprácu prípadne efektívnu obranu voči útočníkovi... túto hru musíš hrať dlho aby si sa do nej dostal ale ak sa ti to podarí... už ťa nepustí :)
-
a DotA vyšla z Aeon of Strife, mapy pro starcraft ... to je pravý prapradědeček :)
proto mi odborníci preferujeme místo MOBA nebo ARTS zkratku
ASSFAGGOTS! Aeon of Strife Styled Fortress Assault Game Going On Two Sides -
Už bylo na čase. Na steamu jsem měl, asi 30 DotA 2 klíčů *1*
-
lolko sa hraje na úplne inom pieskovisku... a je založené na koncepte MOBA hier ako DOTA, EOS, tuším že aj HON tu bolo skôr :D takže smola ale lolko je v tomto smere ako decko oproti bradatému magičovi...
ano hrávam obe... no teraz už len dotu :D -
dota 2 je vyvážená... počas bety to tak nebolo ale teraz už môžem s kľudným svedomím povedať že ide konečne o nejaký pokrok ktorý si zachoval to dobré z jednotky... dokonca aj problémy kedy ma disconectovalo z každej druhej hry sú preč takže si v plnej dávke vychutnávam hru ;)
-
No queue
-
CS 1.6 hraju každý den po práci, super relax, dokud to člověk nezačne brát moc vážně :)
-
ztvárnění hrdinů je subjektivní preference to jo
ale rychlost pohybu se nijak nezměnila... ořízla se mapa to ano (nenajdeš tam ten obrovský les nahoře kde byly taverny k pickování, z jednoduchého důvodu že už nejsou potřeba) -
um... víš o tom že Dota 2 je vlastně přesná kopie DotA s novým enginem
a oficiálně se píše: DotA a Dota 2 -
ještě Quake 3 a Starcraft a víc už ke štěstí opravdu nepotřebuji
-
CS 1.6 & DOTA 1 ROCKS (MYSLIM TU PRVU DOTU ako mod vo WARCRAFT 3)
na nu sa nechyta zatial ziadna sr a cka co vysla od kohokolvek a tymto pozdravujem HC hracov DOTA 1 ktory to zacali hrat uz peknych par rokov dozadu :) zlate to casi :) -
NEEEEE :( Můj inventář je prázdný :D
-
CS 1.6 & DotA. That's all I need.
-
žádný pozvánky už nejsou :)
-
skoda ze je dota1 hratelnosti porad lepsi nez dota2 .. ta ma nekolik vyhod, vetsina z nich ale spada do oblasti ,,user friendly,, a HC hrace neoslovi. Nejvic mi na dote2 vadi ztvarneni hrdinu, mensi prehlednost vcetne pouzivanych spellu, male rozdily hrdina vs creepa a hlavne vetsi rychlost (pohyb po mape, pribyvani penez) doty2 oproti prvnimu dilu...je to takovy skoro ,,em,, mod v dote1
-
timbersaw... http://hydra-images.cursecdn.com/dota2.gamepedia.com/1/10/Timb_rare_01.mp3 ... simple
-
vseobecne znamy fakt
-
nejsem nějakej HC hráč tohodle typu her.....ale co se mi moc líbilo v DOtě byli modeli hrdinů a jejich hlášky při zabití atd....i ta stylizace je super. Tam je asi oproti konkurenci a hlavně LOlku dost napřed jinak mě to příjde stejný :-D