Přejít na výpis diskuzí
Dota 2 konečně vychází, hráči stojí ve frontě
10.7.2013 | Aleš Smutný
136 příspěvků
-
spíš postává opodál a doufá že ho velký kluci vezmou do party *2*
-
You are currently 15012 in the Launch Queue... Mno tak dneska to asi nezkusim :-)
-
Dva se perou a HoN se smeje
-
Jsou tam snad i nové postavy, ale taky snad všechny z původní - kopie 1:1.
-
Taktika, strategie, spolupráce a nezbytná znalost silných a slabých stránek tvého avatara a ja s tím pracovat. Obrovský prostor, kam se zlepšovat.
-
To jako ještě existují lidé, co do bety neměli přístup? Mám na účtě asi 20 pozvánek, všichni kamarádi už to mají a podle mě moc lidí, co to chce hrát a nemůžou nebude.
-
A ja jsem taky nemluvil o tobe, vime?
Jen podotykam, ze tyhle "diskuse" stejne nikam nevedou (cest vyjimkam) :). -
Ty postavy tam dávají podle originální DOTY ne? Jakmile se objeví ve verzi pro Frozen Throne, v dalším updatu je přidají do DOTA2, takže pláčeš na špatném hrobě.
-
O zadnej hate se tu nepokousim. Ani jsem nerekl ze Dota je horsi nebo lepsi, to at si posoudi kazdy sam... Ja jen vyjadril svuj nazor k teto hre (od toho diskuze slouzi) a opravdu je mi naprosto u zadele jestli s nim nekdo souhlasi nebo ne. *3*
-
Cetl sis lore hrdinu v dote? Pochybuju.
Kdyby byla prehlednejsi, tak na lol nevznikaj obrazky typu "ktory hrdina je sakra ten muj" (LoL teamfight), na coz by se hodila odpoved "je to o zvyku", ale nerekl bych :D.
Valve ma v tomhle ohledu uplne stejnej pristup.
Ale hlavni je, ze se ti to libi, bylo by trapny, kdyby ty hry vypadaly skoro stejne. -
Komunita je stejna jako jinde. Jen tech idiotu tam je bohuzel vic, kdyz jsou to nejhranejsi hry. To je udel ktery bud prekousnes, nebo ne.
btw Rusaci a Polaci jsou opravdu extrem, to neni vymluva ale fakt. (tesny zaves za nima Rekove) -
V tom, ze ho hraje objektivni Grifus.
Celej tenhle dota 2 x LoL hate je uplne vtipnej, protoze nikam nevede (ostatne jako kazdej jinej hate) a tak to i tak zustane. Argumenty necekej. hraj si co chces :).
https://www.youtube.com/watch?v=wyTngRyRTs0
:D -
Nerikam ze je lepsi. Rikam ze jej neprekona, chapej v popularite.
Kazdopadne pro me osobne je lepsi v nekolika vecech. Treba co se pribehu tyce - opravdu kdo si procte jak se vyvijel svet a historii championu...parada. Hra je prehlednejsi (a to je v team fightech co rict). Graficke zpracovani a vubec sladeni stylu grafiky championu s prostredim. Celkove spousta zajimavych a kolikrat i vtipnych championu (prekvapilo me ze podobni champove se hraji naprosto jinak). Ke vsemu se vyvojari snazi o novinky, menit hratelnost a svym zpusobem i naslouchat komunite, proste aktivni pristup - ne vzdy idealni ale ta snaha tam je... -
Vida asi máš pravdu . Já neznalec ted jsem si to zjistil ,takže ano byla to vlastně první Dota :D Stydím se *9* Pokud to bylo to co jsem tedy hrál ve Warcraft 3
-
Komunita League of Legends patří ještě s komunitou Call of Duty na vrchol žebříčku těch nejhorších nejhorších.Oni to nejsou jenom poláci a rusáci (on musí být vždycky někdo na koho se vymlouvat že? *10* ).Opravdu celá komunita LoL stojí za kakánek,a pokud si nenajdeš kamárdy po skypu nebo TeamSpeaku tak se většinou s týmem nedomluvíš a skončí to Flamováním,psaním QQ atd.
Call of Duty-Tam mi stačí když mi nějakej 10 letej kid řekne to Voice Chatu že pýcha mojí mámu. *1* -
Lolko i dota maj sve zvlastni funkce.Hraju lolko i dotu a u doty mi prijde ze je mnohem tezsi ,vzdy kdyz po dote zacnu hrat lolko tak my to prijde jako strasna brnkacka :D.Ale zase dota ma par vychitavek ktere by mi ani u lolka nevadily.Kuprikladu obchod na mape,kuryr nebo moznost vyhodit si z inventu heal potion aby si ho mohl vzit spoluhrac :)
-
V čem přesně je LoL lepší?
-
mám přesně opačný názor, kam se LoL hrabe na DOTU :D
-
hraj na eu west tam ich je minimum
-
taky otazka jak dlouho si to hral :)