Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Jo tak:) Promiň v tu chvíli mi to nedošlo:) No Skeleton King má Reincarnation, tudíž oživení po zabití. Další takovou lahůdku má Omniknight, který dá nesmrtelnost všem okolním hrdinům od 5 do 7 sekund podle úrovně, dále Dazzle má Shallow Grave, kdy když to hodíš na hrdinu, tak dokud kouzlo trvá, daný hrdina nemůže umřít, ani kdyby schytal 50 000 poškození. Ale nejvíc nenáviděný je asi Zeus se svým Thundergod's Wrath. Zabíjí to bez omezení na celé mapě. Jediné, jak tomu utéct je hodin si invisible.
  • Veskoslav
    HoN je skvělý. Ale těžký, složitý a náročný. Pro úzký kruh hráčů. Rád si ho občas zahraji, ale trvalo mi skoro rok než jsem se pořádně naučil hrát v HoN, abych se nemusel stydět. Pokud srovnám obtížnost pochopení, tvorbu předmětů a hrdiny tak je to následovně: HoN>Dota2>LoL
  • njn asi jsi moc dobry a MMS nema pro tebe soupere
  • skus HoN much better than lol
  • HoN je iplne iny ale mrtvy urcite nie je. HoN je zabavnejsi a hlavne rychlejsi ako dota. Dota 2 je najnudnejsia zo vsetkych MOBA hier. I SMITE je lepsi ako dota
  • JohnyTheZik
    ^^ pro sicher ;D..
  • kostejnesmrtelny
    HoN byl mrtvej ve chvíli, kdy oznámili Dota 2 a kremací prošel, když přešel na P2W.
  • HoN je mrtvej už příchodem doty u LoLu to neplatí, protože to je tak jiná hra že se to nedá srovnávat, ale HoN mi sloužil pouze jen jako ukracení čekací doby na originál :P ...
  • Dva se perou a HoN se smeje
  • jj ta čekačka už je lepší mě to běhá tak do 30s ale záleží v jakou dobu... a kolik oblastí máš zvoleno...

Jen chci podotknout ohledně těch rusáků když se hraje po 24Hodině tak se začnou kvůli časovému posunu rojit amící je to potom o dost lepší ty hry... to je jen taková poznámka co jsem vypozorval :D
  • DOTA 2 je super už mám odehráno skoro přes 200hodin... jediné co mě vytačí do ruda je MANY RUSSIA PEOPLE !
  • calwin
    super práve v tomto momente hrám... čakal som asi 5 minút :P

ale zasa zaplo ju na prvý krát ... čo sa stalo? :D
  • posledni dobou = tyden je cekaci doba cca 1-2.5m
  • calwin
    za lamu budeš tak či onak :D môžeš hrať hocijak dobre ak nedávaš 10:1 tak nemáš šancu nebyť noobom :D... detičky ťa odsúdia aj po 7mich rokoch hrania bez mihnutia oka...
  • Asharak
    Ty si ze mě děláš srandu že? *8* že někdo chcípne, druhý mu dá Účko a oživí ho (jeden champ to má, další má oživení sebe na pár sekund, jiný může chvíli po smrti ještě castit, takhle to myslím, já nevím jak se u vás značí Účko, Ethy je pojem-máster, se zeptej jej, jak se tomu odborně nerdsky u vás v Dotě 2 říká ) *4*
  • calwin
    dota 2 vo mne evokuje dlhé čakacie fronty v lobby a neuveriteľné množstvo rusov ktorým sa na eastern europe serveri nedá vyhnúť... možno sa k nej niekedy vrátim ale na to že tam je toľko hráčov by som vážne nemusel na hru čakať 4-5 minút aj viac... keď chcem hrať tak HNEĎ!

ozaj mám asi 6 pozvánok na dota 2 ... tak poprípade ma skontaktujte na tomto príspevku... dosť často si svoje príspevky čítam... mám sa rád :P
  • Veskoslav
    Oživovací nejsou. Ultimátky co si pod tím představuješ?:)
  • Asharak
    Tak to už přece vím, že jsi toho schopnej, nemusíš mi to zase psát *2*
    No ty champy neřeším, je jasný že u 110 champů na každé straně (nebo na všech třech přesněji) nemůžou být všichni originální -.- Přitom fungují trochu odlišně *1* np
  • Jasný, tys napsal že jsi mezi LoL a Dotou nestranný a přiletěly ti mínusy protože já píšu kraviny. To dává smysl. *3*
  • Asharak
    To není problém fanboyů, ty píšeš prostě kraviny *12* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit