Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MinisterOfSillyWalks
    na dotě mě vždy sra... pár věci ale hrával sem to. v dotě 2 ty věci jsou pořád takže proč bych se tam vracel. jdyž chci dam lolko... mě to stačí
  • To je globální problém fanboyů, nemůžou rozdejchat že někdo něco řekl. Diskuze za to nemůže.
  • JohnyTheZik
    Jeste tu byl nejaky Clash, pokud to neni jedna tataz osoba :D..
    Ale tak ja to myslel spis tak, ze to vidam vsude -> video, kde je traxex/ashe nebo ted nove blitzcrank/goblin shredder apod.
    Ja bych zatim zadny kopirovani ze strany LoLka stejne nevidel, ty napady budou vicemene podobny, takze v tom vidim jen obycejnej trolling.. Ale mas pravdu v tom, ze jsem to psal s pocitem, ze to tu psal kazdej druhej :D..
    A jinak nemas zac, ja jsem schopnej prijmout kritiku i na svoji oblibenou hru (navic jsem hral vsechny 3 hry a nemam nic proti zadny z nich, at si kazdej hraje opravdu co chce), kdyz to bude mit nejakej realnej zaklad a ne hlaska typu - neni tam krovi, tak je to fail.. (ale jinak jak rikam ja: s dotou skoncit nemuzes, ale ona muze skoncit s tebou :D)
  • Asharak
    Prosím tě, jsou v Dotě 2 oživovací itemy nebo ultimátky?
  • Asharak
    btw, nebyl to jen Kníže nebo jak má ten nick, co tu psal takovou kravinu, a ty si z toho udělal globální problém této diskuse? o.O just saying... jinak dík za třetí odstavec :)
  • Ethy
    Hele hod si me kdyztak na Steamu do friendu, ja se tedka na steam kvuli kolejnimu firewallu nedostanu :(, nekdy zahrajeme :). Nick i avatar stejny :)

P.S. Jo tohle video je epic :D, Tobi válí :D, jenom škoda, že Purge nedostává v komunitě tolik místa, kolik bych mu přál *9*
  • JohnyTheZik
    Tady si myslim, ze to je fakt IceFrog (i Cyborgmatt) :D..
    http://www.youtube.com/watch?v=HbgyKEbcvS8
  • Ethy
    Přesně, fakt by mě zajímalo kdo je *1*. Podle mě to spousta lidí ví :), určitě musel být někde na TI, TI2 k vidění *1*
  • Dotu som hral odkedy vznikla teda asi nejakých 6-8 rokov, jeden rok som s klanom vyhral i ceskoslovenský turnaj, ktorý sa robil každého cca pol roka na A-čku (bolo tam 32tímov, ziadna regionalna lankova blbosť)

Lolko som hral odkedy vzniklo, predtým som hral dotu a lolko je komplikovanejšia hra. je viacej o skille. To že ma user freindli interface neznamnená že je to jednoduchšia hra, V lolku je minimum, možno tak 1/20 kuziel orientovana na postavu, väčšina je orientovana na miesto, čo si vyžaduje ovela vecsií skill to správne načasovať. V dote človek čo to nevie hrať bude ovela väčšia lama ako v lolku, to hej, ale kedže niesme lamy tak ma zaujíma druhá strana a to že ten kto to vie hrat bude ťahšie velmi dobrý práve v lolku.

takže je to taký ideálny balance na spôsob easy to play hard to master. V lolku je pre to i dôležitejšia kooperacia timu, nestane sa tam že cely cas sa hra 4v5 a potom jeden prefarmený z kreepu vyhrá hru, čo bola v dote bežná prax. itemy len o equipe? a o čom inom by ako tak maly byt? itemov ktoré sa daju použiť je s dotou približne tak na rovnako, v dote mali ale trochu zásadnejší charakter. RIot obmedzuje veci ktoré robili hru menej zábavnou a stvali hráčou (npr perma basch, niekto kto na poslednu sekundu ušiel v invise, dodge, náhody crit) a spravil ju viac predvídatelnou a teda i viac o skille kedze nepredvídatelnost je náhoda a tá ma so skilom len málo spoločného.
  • JohnyTheZik
    Na dota2.cz hravame pod tymem BrainDead (momentalne cip brainless ligu) :)
    A do for moc nelezu, protoze zacinam mit averzi na vsechny samozvany profesionaly a mistry sveta..
    Jinak probihala nejaka domluva s martym, ale to jeste budu muset doladit :)..

Pendragon byl spravce for, to mas pravdu, ale do RIOT tymu byl najat spolecne s Guinsoo jako kreativni vyvojar, aspon tam sahaji me znalosti.. Eulova situace je pokud vim trochu zamotanejsi.. Nejak vic jsem to vsak nezkoumal..
    A co se tyce Cyborgmatta/IceFroga, tak panuje spousta nazoru na to, kdo to vlastne je :D..
    Nicmene si troufam rict, ze to je tataz osoba z ruznych duvodu :D..
    http://steamcommunity.com/groups/Cyborgmatt/discussions/0/864943478402402836/?l=czech ("I may have insider information on that." :D)

Dost me pobavilo na playdote-> http://www.playdota.com/forums/showthread.php?t=779484 :D.. ty spekulace jsou super :D
  • štěně ... štěně štěně štěně štěně ... štěně ... štěně štěně štěně
  • Ethy
    A ty jses z dota2.cz ci jak? Ze te podle nicku neznam.

Btw Guinsoo a Eul ne? Pendragon byl jenom spravne fora co ja vim
    Jo a IceFrog snad neni Cyborgmatt ne? *1*
  • vlastik.plaminek
    By mě zajímalo, proč je dneska ta šlechta tak vypatlaná. Jo aha, maminka a tatínek jsou bratranec a sestřenice.
  • JohnyTheZik
    Podle diskusi koukam, ze zajem o tyhle clanky je velkej :D!, tak doufam, ze uz se s mistry z games.cz dohodnem, abych to tu mohl spamovat jednou tejdne jako borci z Wowfanu a delal radost do LoL vs Dota "diskusi"..

Snad aby se tu vecna hadka, jestli bylo driv vejce nebo dota, konecne rozhodla, tak bych doporucil nastudovat nejaky clanky/videa o tom, kdy co vychazelo, aby tu pak nevznikaly komentare znacne mimo misu, kterych tu je hned nekolik (uz jen logicky nemuze Dota 2 kopirovat LoLko, kdyz je LoLko od borcu Guinsa a Pendragona, kteri predtim pracovali na Dote 1 a dvojka je proste "remake" jednicky)..

A v neposledni rade debata o tom, ci je spravny, ze se Valve zhostilo doty 2, tak k tomu snad dodam jen to, ze Icefrog (resp. Cyborgmatt) kontaktoval nekolik firem vcetne Blizzardu a Valve prave kvuli zastaralym funkcim a moznostem W3 enginu, a kdyz se na trhu objevilo HoN s reconnect funkci, vsem svitlo, ze pokud bude chtit Dota aspon trochu rust a nezaostat za konkurenci, tak to dal takhle nepujde (mj. i kvuli max size map capu).. Icefrog pak jasne oznamil, ze pujde o prevedeni Doty tak, jak jsme ji znali, do lepsiho enginu, ktery bude 1) pristupnejsi novackum (predevsim kvuli mapovani vsech klaves, co-op bot hram,..), 2) bude lip vypadat, 3) bude mit vsechny moderni funkce (teaching, socialni features v ramci Steamu, reconnect moznost, broadcasting, spectating,..) atd.

TL;DR DotA existovala dlouho pred LoLkem i HoNkem a na "remaku" neni vubec nic spatnyho..
  • Veskoslav
    Nemůžu si pamatovat naprosto přesně předměty.....
  • Asharak
    No vida, to jsem věděl i já... achjo vesko :)
  • Prvně se to postlo jako nový vlákno - překlik, a smazat to nejde když tu člověk nemá účet, tak sem to postnul podruhý správně ;-) A za druhé hodnoť obsah, a nepiš žblepty ;-)
  • Na komentároch ku každej hre mi vadí jedna vec. Už to pomaly ale iste nie sú komentáre.
  • vralis
    Mám asi 5 nevyužitých pozvánek. Pokud chcete pozvat, napište mi na me@pkart.cz, nejlépe z mailu na který chcete poslat pozvánku :) (nebudu kontrolovat odpovědi, tak je lepší psát na mail než sem). Budu rád za další české hráče :)
  • JohnyTheZik
    Na tom se ted nejak pracuje (viz nevydane cyborgmattovy materialy), takze se toho dockame snad co nevidet..

A zasmal jsem se, kdyz jsem si predstavil, ze jsem mel stejny zacatky :D.. Nekompromisni a tvrdy.. (stop autoattack, noob xD)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit