Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem hráč LoLka, a od nedávna po trošce zkouším i dotu, ale považovat to či to za lepší hru je blbost. Ale jedna věc je jasná - dota je prostě více hardcore, je tam třeba víc kooperovat s hráči, postavit lépe grupu aby vše ladilo, každá postava je svým způsobem unikátní a tudíž je jasné, že dota je více o skillu. LoLko je v těchto směrech jednodušší, poměrně dost hrdinů je si podobných (hlavně myslím tou svou rolí), jednodušší inventář (v podstatě ho máte skoro jen na EQUIP) atd. Ono odjakživa je známo, že jednodušší hra si najde většinou více příznivců.

Já mám bohužel takový špatný zvyk z RPG, především z MMO a Diabla, že pořád musím na něco farmit, jinak nemám motivaci hrát, a proto zatím dávám přednost LoLku. Další věcí je, že LoLko hraje spousta známých, dostal jsem se k tomu přes mého bratrance atd. Ale doufám, že v budoucnu (snad po maturitě) budu mít více času, abych si na tu Dotu postupně zvykl, a pak už snad budu moct porovnat LoL a Dotu daleko lépe.
  • Možná nebudou, přecejenom je to f2p, ty sypou pěkně. Hlavně mi někdy příjde, že lidi jsou ujetí a čím víc grindu nebo peněz do toho musí nacpat, tím víc se snaží. Viz WOT. A já budu jedině rád když někdo zvládne těmhle nesmyslně penězma cpanejm f2p konkurovat.
  • Asharak
    Né že bych nesouhlasil, ale reagovat na !trolla" (ne, nevím jak ho normálně slušně nazvat), který něco vyzdvihuje oproti něčemu jinému tím, že jeho výrok neguješ, tě posouvá na stejnou úrověň, ba dokonce i možná horší. :/
  • Ethy
    Já si myslim, že tenhle systém kupování herů budou muset překopat, ať chceš nebo ne, teďka mi to tady zase budeš na x příspěvků vymlouvat, tak RIOT se bude muset přizpůsobit až Dota 2 vyjde, protože je to pro LoLko velká konkurence.
  • Já nejsem fanbój LoLka, třeba jeho systém s RP a IP a výber jenom free + koupených hrdinů je úplně k prdu. A nebojím se to přiznat. Dota to má lepší.
  • Asharak
    Kolik je v Dotě ressurection itemů, spelů atp. ? (kolikrát nebo tak nějak)

btw, v Dotě je mnohem jednodušší se odportit. Zas nepřeháněj :) Ale dobrá nápad jinak s tím zpoplatněním.
  • Ethy
    Neboj, já vím o spooustě chyb co Dota má, ale ty tady troluješ s nepodloženými fakty, špatnými fakty, a ještě troluješ děsně špatně *9*. Já proti LoLku prakticky nic nemám, jsou to úplně jiné hry, jen mě tady prosím nekrm fakty který nejsou pravdivý, to proto jsem takhle vylítnul *3*.
  • Drtimlam
    Říká LoLBoy:)
  • Veskoslav
    Sire, Vaše auto je okázale nevkusné, řeknu sluhovi, ať Vám ho přemaluje:)
  • Souhlasím
  • Ten, kdo se neumí na svou hru podívat kriticky si žádnou nezaslouží.
  • Asharak
    Přesněji, většina (menšina, jak kdy) neumí uznat nic než vlastní názor, popř. pracovat s více názory + vlastními.

Ale co, kdo by nakonec chtěl diskusi na úrovni anglických gentlemanů,... JO, ať dá NELÍBÍ! *4*
  • Wikipedia neni verifikovatelny zdroj! Cele tvoje tvrzeni je postavene na faktech, ktere sa daji jednoduse sfalsovat! Plus ta guida je spatna, co pridava na ilegitimite tveho prispevku1
  • vindalooo
    1) "Hrejte si co chcete a nekecejte mi do mé hry."
    2) Všechny hry stejného žánru se prostě navzájem kopírují a já na to: "jen do toho!". Alespoň mají vývojáři čas na vymýšlení nových vychytávek oproti konkurenci.
    3) Když sem dojde nějaký pomalejší typu "Toto je lepší než to vaše a to vaše kopíruje to moje" se jen chce nějak zviditelnit protože jinak na něj všichni se*ou. Nekrmte ho a on chcípne ;)
    4) IE sucks...less.
  • Ethy
    Promin, nevedel jsem ze nevis co to je *13* ... Inhibitor :), specialne pro tebe *3*
  • TOHle neni duveryhodny zdroj
  • To netusim Starcraft nehraju
  • Oni neumi uznat ze proste DOTA neni dokonala to vidis sam. A ocekavej vlnu plamenu na tvou osobu.
  • Asharak
    To máš se všemi masovámi záležitostmi :) Navíc, někdy ani ne, když se zamyslíš nad diskusema z games, tak se zaměř na to, jak jsou každému ukradené: rozumné myšlení a pojem "diskuse" (diskuze). Je tu hodně případů, noo, drama queens (:D +100).
    To nebude pouze MOBA žánrem :)
  • Ethy
    Btw to ze se ti respawnujou raxy je taky desne HardCore? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší