Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hm Veškolet machruje a nezná elementární věci.
  • Aha, tos ho jako koupil bez placení jo. Škoda že tu není velkej palec nahoru.
  • JohnyTheZik
    *135 :)
  • Veskoslav
    Uvidíme, jak to dopadne:) Jako tutorial mi nevadí, jenom mi přijde zbytečn. I když je pravda, že občas mě docela vytáčí, když je hráč v base a ptá se, co má dělat:)
  • Veskoslav
    Ty jo. Já jsem si koupil Diablo III, nezaplatil jsem a stejně jsem vyhrál. Divné:)
  • Zayl
    No já se učil na starém dobrém battlenetu tím, že mě stompovali zkušenější hráči Ursou a Gondarem. Ale Valve to bez tutorialu ven oficiálně nepustí.

Myslím že důležitější než tutorial bude mentor systém který párkrát zmiňovali.
  • Veskoslav
    Samozřejmě, že to vybalancované není úplně, je to na úrovni Doty. Prostě včera jsem překopával sadu run z attack a regeneraci many na attack speed+pohyb postavy a bylo to zase o něčem jiném. Na té 30, je to už prostě o tom, že už mám jednu plnou sadu a doděláváš další sady run. Ale na té 30 je bohužel poinost mít tu jednu, jinak js ztracený a nemáš moc šance. Třeba u Morgany mám na regeneraci many a sílu kouzel, včera jsem potkal Morganu, co měla runy pro tanka (život+regenerace) a byla slabá.
  • Zayl
    Kdo? Valve? Mě je jedno kvůli komu to dělají. Lolkaři jen trpí deziluzí že na ně někdo čeká.

A Valve narozdíl od Riotu nezaměstnává lidi jako Morello, takže se nemusím strachovat o osud hry.
  • JohnyTheZik
    popravde to, ze je dota tezsi, se da celkem snadno overit tim, ze dota hrac celkem bez problemu zahraje obycejny hry v LoLku, kdezto naopak nikoliv.. To, ze by se zkusenej hrac doty tolik nechytal v pro gamingu LoLka je celkem jasny, protoze na pro gaming proste musis znat vsechny hrdiny (resp. sampiony -.-) a itemy a mit trochu vetsi prehled..
  • Veskoslav
    Tutorial? Na co:) Na to máš co-op s boty, dáš si to na nejlehší a zkoušíš:) Takto se učí, v LoL je sice fajn tutorial, ale člověk by podle mě měl na to přijít sám:)
  • Veskoslav
    Jj na 30% to je.
  • Asharak
    resp inhibů dává šanci prohrávajícímu týmu na def a ofens, dota 2 je prostě rychlejší a nedovolí si být bez raxů dlouho *3*
  • Asharak
    Promiň, chyba, sice tě neomluví, je to "resurrection". A myslel jsem přesně to... *15* (páč máte těch 5min na vykoupení, v LoLku to podle mě kompenzuje právě Guardian Angel (na 30% z maxima tě to oživí, cd 5min myslím) a oživovacími kouzly.
  • To je pravda ale co se tyka run tak to absolutne vybalacnovany neni hlavne v early game. Kdo ma runy jede a je to sakra znat. Coz hru trochu kazi, tohle grind to win do esport her podle me moc nepatri
  • Ethy
    Víšco, nejde mě do hlavy jak dokážou při tolika možnostech customizace hru udržet v nějakým balancu. Co jsem se tehdá koukal, tak jsou to teda většinou malá procenta, ale stejně. Přijde mi to nemožný nějak vybalancovat, si vem jak je Dota pořád nevybalancovaná a to už jí bude skoro deset let (?).
  • Oni to určitě dělaj kvůli komunitě. *15* Dream on.
  • Veskoslav
    Na 30. levelu už se rozdíly podle mě naprosto stírají v LoL a je to už jenom o schopnostech, sice pár hrdinů tam udělali šíleně a nechutně předimenzovaných, ale to je asi ve všech Moba hrách. LoL má výhodu i nevýhodu právě v runách a systému schopností. To se mi na něm líbí, bohužel i to má své negativa.
  • Zayl
    To je zas diskuze.

Troll, OT, troll, OT...

Lolkaři jsou vítáni zůstat u LoL. Jsem si sice jistý, že by Gaben rád vaše penízky, ale samotná komunita to bez vás přežije.

Nárust hráčů mě nepřekvapuje, protože Valve poslalo opravdovou hromadu pozvánek lidem na rozdání. Teď stačí lokalizovat hru pro asii, zařídit servery v číně a dodělat tutorial. Voilá, můžem ukončit betu.
  • Veskoslav
    No Travel Boots, ty mají Cooldown 60s:)(tam je teleportace na objevené části:)), ty ale stojí 2500, takže ze začátku nepoužitelné, resetovač je Refresh Orb 5300 stojí a 160 sekund cooldown:)A tím to končí. Bohužel, takže to není moc sláva:) Sice pár hrdinů má reset schopností, ale většina pouze své magické kouzla. LoL má v tomto výhodu. Dota 2 to kompenzuje kurýrem (pozemní, později létající), ale ten se dá bohužel zabít (nejde kouzlem).
  • Ethy
    Díky za názor, vypadáš jako člověk který by mohl rozvinout diskuzi dál, mě by zajímala jedna věc na kterou mi kámoš (casual LoL hráč nedokázal odpovědět, protože furt mastí aram nebo co to je)... Jak je hra vybalancovaná? Přijde mi nemožný hru vybalancovat při tolika runách a talentech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit