-
A co si teda koupil, že do toho narval 8000? Nic, není to p2w jak "jiné" MOBA hry. *3*
-
Myslel jsem placení obecně.
-
Jaký hamburgrožrout! Super fotka :)
-
Ona tam psala, že ten kluk dal něco do run?:)
-
V dotě 2 si kupuješ krdiny? To je pro mě novinka. Já myslel, že se kupují pouze kosmetické věci na hrdiny, kdy si Valve bere 35% z prodávaných předmětů a zbytek jde tomu, co to vyvinul pro danou postavu. V LoL se můžeš skrývat jak v lese, tak v křacích. Dota 2 byla jasně deklarovaná co to bude za hru a proto má takové hrdiny jaké má. LoL až na pár vyjímek má hrdiny inspirované Dotou. Rozdíl je ten, že LoL není následovník Doty, jde si vlastní cestou.
-
Runy nejdou koupit. *15*
-
Ha a máš to, stačila drobná kritika byť jsi napsal že jsi nestranný a máš patřičně namínusováno od fanbójů. *2*
-
Btw do Gabea se NIKDO navážet nebude (viz. post dole kdy uzivatel nazvyal Gabea hamburgrozroutem), pro ilustraci RIOT Pendragon:
http://boards.fightingamphibians.org/dota/src/130243114134.jpg -
Don't believe everything you read on the internet
-
1. "V Dotě se dá až na pá..." what? = to samé, počkej až tam rozšíří nový real money systém! Ale vlastně to je Valve že, vždy se vyplatí investovat... ok LoL money system = BAD
2. Ok, máš pravdu, žrat stromy a schovávat se v lese je oproti tomu strašně epic! Ok LoL bush system je Bad, pravda.
3. RIOT ukradl koncept hrdiny, ok, DotA 2 krade (ne sorry, dělá remake, je tam přece tvůrce doty a je to jeho, my bad) celý koncept jedničky, ale to není krádež, jo, už jsme to řešili vlastně -.- (no s tebou asi ne, bych se dřív uškrtil), fajn, beru, taky se mi nelíbí Axe skin munda (asi nepochopíš, nvm).
No snad si to nečetl, dozvěděl ses jen že máš pravdu, škoda tvého času, mě to nevadí :| peace!pro hnidopichy, ale ty s lepším IQ: u mě má každá z her své mínusy -
Tak nám pošli svou fotku a životopis k tomu, ať se můžeme zasmát:)
1. S čím novým prišlo LoL? Kromě Domination a to, že se člověk může skrývat v křacích (což mě osobně přijde jako naprostá hloupost). Většinu hrdinu má obšlehnutých a inspirovaných z Doty, některé dokonce až z novější hry HoN. LoL je dále katastrofální ve výběru hrdinů, kdy se neustále mění, pokud člověk nemá ty svoje koupené. A když má rád či umí hrát za 4 hrdiny, co stojí 6300 herní měny, tak je to na měsíc si na ně vydělat. A to nemluvím o runách. Včera jsem potkala fracka, co do toho narval cca 8000. Ale hrál to jak mamlas, klasický noob s Mist Yi. -
Btw když jste tady všichni takoví profíci v MOBA světě, tak bych tady rád postnul vzorek toho jak se chová (ani nevim jaká je v RIOTu jeho funkce, hledat to nebudu) manazer RIOTu v situaci ohledne nefunkcnosti stareho Dota webu. Rozepsiovat to nebudu, vsichni hateri jste tady koukam borci v zanru, tak jiste vite o co jde:
http://www.reddit.com/r/DOTA/comments/12zjm6/access_to_the_old_dotaallstarscom_to_be_restored/c70dlon
Nabízí se otázka, má takto jednat člověk který je v RIOT teamu? -
Kdyby nekdo chtel pošlu klidně invite :)
-
Tak dnes je to v módě, HD rekmake edice, ale alespoň to má jiný grafický styl že, což z toho dělá v celku jinou hru (v uvozovkách) než jednička *4*
-
Takze rikas ze kupovani hrdinu za body, ktery se teda ok, daji ziskat vyhrama, ale farmit body abych mohl hrat nejakyho hrdinu, je neco dobryho a inovativniho? Diky nechci. Ono ty jejich body celkove, utracet real life prachy za hrdiny a kosmeticky veci? Dekuji, nechci. V Dote se az na par veci da vsechno ziskat farmou nebo vymenou.
LoLko prislo s necim novym... Jediny co se mi libi je ta mapka kde dobyvas obsazujes veze, to je cely. Jinak schovavani ve krovi a podobne veci, k tomu se radsi nebudu vyjadrovat, vsichni vime co je to za blabolovinu.
Btw. treba takovej Teemo je ukradenej hrdina z Dota for, kdy jeden uzivatel delal koncept navrhu na noveho hrdinu (Teemo) a RIOT ho sproste okopiroval, ale to je jedno, stejne ti to nema cenu vysvetlovat. -
http://tinyurl.com/cshr5dt
-
Blizzard to dela s D3, kdyz to funguje proc to menit
-
Anonym na mě nikde nereaguje, chce to líp číst. A psát, ta poslední věta nedává smysl.
-
Dota 2 je zastaraly koncept neceho a kdo to hraje tak navic podporuje hamburgerozrouta a jeho megakorporatni spolecnost, jediny co Dota 2 dela je ze parazituje na slave sveho predchudce a absolutne nic noveho do hry neprinasi, dokonce aji pres to ze je to tak velky projekt a valve se ti chlubi tak nedokazali za tech x mesicu co uz je to v kvazibete zkopypastovat vsechny hera a vymyslet novy... nic proti ale Lol aspon dokazalo s necim novym prijit a neni to takovy pateticky parazit! Kdyz uz dotu tak cest a slavu 1nicce!
-
challenge accepted ! *1*