-
*16*
-
Nedělej ze sebe hlupáku. Celý příspěvek se týkal Vás obou a Anonym řešil všeobecně. Já to pouze zúžila. A neotravuje trolíku;)
-
Aha, ale ty si naklikávat plusy můžeš, chápu. *5*
-
Nebýt toho slova "stupidní", je z toho celkem pěknej joke komment, škoda *6*
-
Přejít tihle zkušenější hráči do LoLka na vyšší ligu, popadali by stejně jako ti z LoLka v Dotě... easy, nevím co furt řešíte za kraviny *3*
-
Aha, IQ ... Hlavně že si pleteš Kníže Ivan a Ringwraith. *7*
-
Dávat si + ihned po napsání příspěvku není mo chytré:) A mimochodem, můj první příspěvěk do této diskuze se narozdíl od Tebou zastávaného člověka týkal hry a jejího zhodnocení. Ale chápu, že trolové nikdy nevynikali nějakou inteligencí, aby si to mohli dohledat:)
-
Takze kdyz hraji LoL a Dotu tak nejsem normalni, ale ty jo protoze nedokazes ocenit obe hry, pouze jednu tvoji soucasnou.
-
Double post!... NOOB!
-
Přesně tak.Dota je mnohem těžší než LoL a je pro pokročilejší a zkušenější hráče.
-
1. Přítáhl ho článek o něčem, co nesnáší. Já když něco nesnáším, vyhýbám se tomu a je jedno, jestli se jedná o hru, jídlo, film či články o tom.
2. Pokud někdo vyjadřuje své názory s IQ to může mít mnoho společního. IQ není jenom inteligenční koeficient, ale uživá se i při vyslovení inteligence člověka. A jelikož náš trolí přítel mele s prominutím sraččky o tom, že Dota 2 vykradá LoL, tak jeho IQ nebude nikterak závratné.
3. Svoboda slova končí tam, kde začíná svoboda někoho jiného. A to, že máš kámoše s prominutím idiota, to je tvůj problém. Propadnou kvůli hrám může opravu jenom hlupák.
4. Kdo si dovolí zničit život hrami, no tak jeho boj. Líto mi ho nebude.
5. Proč by se každý po Tobě měl sápat? Vzrušuje Tě to?:) -
Každej normální hraje LoLko a ne stupidní Dotu...
-
Oni nesnesou kritiku jejich hraček. A Véškoslav je typický ja kydat můžu ty nesmíš, takže škoda slov.
-
normalny clovek nemoze napisat ze dota skopirovala lolko zlamat nohy do pici...vypada to fajn asi skusim, ale pocty hracou lolka to asi nedosiahne :P
-
Zajímavé, a když to děláš ty tak to nevadí?
-
1) kolegu přitáhl článek a ne hra ;-) takže koment veskoslava pozbývá smysl...
2) i když něco nesnášíme, vyjadřujeme ohledně toho svoje názory... to nemá s iq nic společného (ale je sranda se dívat co lidi jako drtimlam dokážou splodit ;)
3) každý máme právo na svobodu slova, tudíž se připojím - cca 3miliony ( - výjimky a občasní hráči) závisláků a nerdů... krásné toto číst... (netlachám tu do vzduchu, DOTA zničila mýho kámoše, kvůli ní na gymplu 2x propadl, přišel o přítelkyni... a slyšel sem o více a více případech)
4) všeho s rozumem (krom drog, ty vůbec) a to platí i pro hry... nedovolte aby vám hry zničily život...
5) díky za pozornost :-) (a teď nerdi do mě...sápejte...) -
1) kolegu přitáhl článek a ne hra ;-) takže koment veskoslava pozbývá smysl...
2) i když něco nesnášíme, vyjadřujeme ohledně toho svoje názory... to nemá s iq nic společného (ale je sranda se dívat co lidi jako drtimlam dokážou splodit ;)
3) každý máme právo na svobodu slova, tudíž se připojím - cca 3miliony ( - výjimky a občasní hráči) závisláků a nerdů... krásné toto číst... (netlachám tu do vzduchu, DOTA zničila mýho kámoše, kvůli ní na gymplu 2x propadl, přišel o přítelkyni... a slyšel sem o více a více případech)
4) všeho s rozumem (krom drog, ty vůbec) a to platí i pro hry... nedovolte aby vám hry zničily život...
5) díky za pozornost :-) (a teď nerdi do mě...sápejte...) -
Zaplatí 28E ale je to zadarmo.
http://tinyurl.com/lz89pd -
Chápu, že tvé IQ těžko pochopí psaný text, ale zkus se zeptat staršího sourozence či rodičů;)
-
Říká člověk, jehož jediný příspěvek do diskuze byl právě o pruzení.