-
LoL je akurat tak LOL, DOTA master race > ALL
-
Po par hrach jsem tez sel zpet na LoL, protoze je to vazne neco jineho a clovek si musi znovu zvyknout a po nejake dobe jsem se zase vratil a zkusil a bavi me to.
Uz to, ze musite si vazit vic sve smrti nez jen tim, ze nekoho feednete (ztracite penize pri smrti, nemuzete se kdykoliv teleportovat ke studni, snazit se hlidat runy). Proste nevim, ale obe dve hry jsou fajn, ale momentalne se mi vic libi dota. -
Nepruď, ME3 hráči.
-
Okej.
-
Krásný rektální argument *3*
-
Po par hrach nuda a navrat k LoL ... *7*
-
jeste jednou, snad naposledy.. nevim, co je vedlo k ty cene, ale s tema itemama je ten access vlastne zadarmo, kdybys chtel, tak ty itemy klidne prodas za takovou cenu.. samozrejme bejt to s hookem, tak je to taky neco jinyho :D..
-
Trolling moar,DOTA > ALL,u mad bitches? *5*
-
Od trolla cekam bud, ze me pobavi, nebo nastve.. ty nedelas nic, protoze to nezvladas..
Vim, ze bych na tebe nemel reagovat, ale pokud jsi fakt tak mimo, tak ver, ze to jsou jen kosmeticky veci:)..
A co se tyce kopirovani, tak si nastuduj wikipedii treba.. -
jump ale mluvil o něčem úplně jiném pane bystřejší. *15*
-
Bud muzes zkusit pres jejich stranky pozadat o klic a nebo sehnat nekoho kdo ti posle klic :)
-
To nemá cenu. Chlapec asi nebude patřit k Těm bystřejším. Jenom oficiální stranky Dota 2 na FB či Google + rozdávají denně klíče+hráči Steamu dostali vstupenky atd. Jemu to nevysvětlíš. On si myslí, že Dota 2 vykradá LoL....
-
Je zajimave, ze za to fakt chteji hodne a zaroven je na netu k dispozici takova spousta klicu a pokud si o nej zazadas tak ho i sam po nejake dobe dostanes. napr. jen ja mam 4-6 klicu na dotu na steamu.
-
Debill Alert!
-
Jaky kopie lolka? :D Dyt je to kopie DOTA1 z W3, jen s lepsi grafikou a hratelnost to ma podle me stejnou. LoLko jsem hral hodne a dotu tez a oba maji neco do sebe. Kazda je mirne jinak zamerena.
-
Srdcervoucí story. *6*
-
A přesto jsi se k tomu musel vyjádřit. Lidi, co něco nesnáší a pak se k tomu vyjadřují jsou pak docela hlupáci, ne? Já když něco nesnáším, snažím se tomu vyhýbat. Ty děláš prav opak. NO prostě IQ tykve.
-
Já si občas zahraji i LoL, ale na pochopení, kombinace předmětů+kombinace pro hrdiny, způsob používání hrdinů je nejjedndušší právě v LoL.
-
No jelikož Tě přitáhl článek, donutil vlézt do diskuze, tak z toho vyplývá, že nesnášíš sám sebe. Jak ironické:)
-
Ani jsem nečekal, že to pochopíš... nvm :)