Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RockStar
    Od Valve tohle byl vynikající krok. DOTA je neuvěřitelně silná značka. Blizz udělal chybu když ji v podstatě ignoroval a věřil si v tom, že zůstane pod křídly W3 enginu. Možná tajně doufal, že IceFrog hru předělá pro SC2. Nestalo se tak. Blizz mohl kdykoliv oslovit IceFroga a myslím, že jejich nabídku by bral všemi 10.

Na druhou stranu jsem rád, že se toho ujalo Valve. Oni DOTĚ věnují tolik pozornosti až mi přechází zrak. Někomu se nelíbí animace? No problem. Valve do příštího patche animaci změní. Dodávají různé maličkosti a srandičky, co nijak neovlivňují hratelnost v jejich základech, ale i tak je to velice příjemné to tam mít. A zlepšuje to pocit ze hry.

Já se jen děsím toho až hra vyjde jak se změní komunita... Prozatím je to komunita menší trochu kompaktnější. I když nenávist proti Rusům je tam docela velká. Ale až se do hry přihrne kde kdo. Začne to být divné. Asi něco jako když TF2 přešel na f2p model. TF2 jsem kvůli tomu přestal hrát, uvidíme jestli přestanu hrát i DOTU.
    • myslím, že Blizzard zas nedělal takové herečky, prostě byli v domnění, že jim značka DotA patří, a EJHLE, najednou si ji zaregistrovalo Valve, a teď co jako (já bych taky čuměl, kdyby mi někdo vzal značku, o které jsem si prostě myslel že mi patří), no tak Blizzard nebude dělat až tak velké herečky aby jim DotA patřila ale místo toho teda požádá aby to byla značka veřejná, no jak to dopadlo sami vidíte - já jsem teda byl na straně Blizzardu, ale zase nadruhou stranu mám přístup do bety Doty 2 a nemůžu si jej vynachválit :D a ještě když jsem koukal na Blizz Dotu tak je mi z ní na blití, já ten sci-fi style zrovna nemusím :D ale třeba to bude dobrá hra...
      • Tak to já teda na straně Blizzardu nebyl, vzniká jim na jejich enginu hra s vysokým ponteciálem v oblasti e-hraní a jejich podpora Ice Froga jakož to stěžejního tvůrce byla dost marná. O to smutnější, že sami mají zkušenosti s tím, jak silný trh to může být, viz SC... snad i IF jim nabízel, že půjde pod jejich křídla, protože dělat na tom je opravdu spíš prací na plný úvazek. Když se toho chytnulo Valve, tak se jim to přestalo líbit, podle mého názoru jen nečekali, že se toho někdo chopí a jak je napsáno výše, že to IF předělá do SCII enginu. Sice Blizz vydává dobré hry, ale tímhle u mě jako klesá, stejně jako jeho ,,korporátní,, nabubřelost - vydělávání za každou cenu, jenže o tom je dneska celý svět a ještě se to hájí...
    • JohnyTheZik
      Nicmene flipe sam vis, jak Rusove dotu hrajou :D.. Navic k tomu pisou rusky s tim, ze si pravdepodobne myslej, ze jim musis rozumet (viz cc namisto ss, cyka, yB apod. srandy).
      Aspon trochu rozdelit Evropu (Z,str,V by bohate stacilo), s tim, ze by sis mohl klasicky vybrat, jak je to ted.

Jinak souhlas)..
      • RockStar
        Jo jasně chovají se jak kdyby ruština byla celosvětový jazyk. Občas si dělají z voice chatu svůj "skype". Ale pár už jich tam znám a někteří jsou v pohodě.

Je pravda, že by se hodil jeden pure ruský server. Podobný problém mají v USA s Brazilci. Vždy se najde skupina, která si dělá co chce.

Já se spíš obávám toho co přijde potom.
        • v lolku evropu rozdelili uplne blbe na euw (west) a eune (slovanske narody + skandinavie) kazdy server ma svoje ANGLICKE forum a riot se stara jen o na(amerika)/euw fora, jinak ostatni servery maj opozdene updaty a vsechno.. taky to tam posledni dobou laguje.. vysledek je takovy ze pulka cechu presla na west a druha pulka zustala na eune

http://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/eu2/eu2-map.jpg
  • Veskoslav
    Nevím, co je velikán u CoD MW 3....U SKyrimu beru, to je rozlehlý RPG svět, co nabízí desítky hodin hraní a s módy je to ještě větší herní možnost. Ale u MW 3? Single projede člověk za 4 hodiny a není důvod se k němu vracet a MP je plný lidí s WH a podobnými sračkami...Jinak Dotu si jistě pořídím, ale osobně se těším spíše na "dotu" od Blizzardu, kde se utakjí proti sobě hrdinové jejich světů.
    • Multak u COD je zabavnej ať tomu veris nebo ne ;-)
    • Hrám MW3 každý večer s kamošmi a priemerne 1-2 krát za večer som nazvaný cheaterom...

.. a existujú omnoho lepší hráči než ja...

Tá paranoja sa vám chlapci začína vymykať kontrole.. :-) Niekedy si myslím že plačkovia sú ešte horšia pliaga než cheateri...
      • Veskoslav
        Tak když někoho trefíš přes půl mapy nebo běháš tak rychle, že Tě nikdo netrefí, tak se nediv:) (myšleno jako ironie)
        • :)
    • Série Counter-Strike se taky hraje už desetiletí :D - v jednoduchosti je zkrátka krása (a ne, nemám rád ani CS ani CoD, ale chápu, že někdo ano)
      • Veskoslav
        V CS není to, že když ti někdo nechá 1 život, že se schováš za bednu a čekáš, až se ti doplní. Je i trochu o taktice a o tom, jak se zbraně chovají. V CoD pomalu člověk může držet těžký kulomet a střílet, aniž by to mělo +- nějaký vliv na přesnost střelby. To zkus v CS a myslím, že holubi Tě budou nenávidět:)
        • Zkousel jsem MW2 pres freeweekend na steamu a tolik headshotu behem hodiny jsem v zadne jine MP hre snad jeste neudelal,natoz pak v CS.A to nejsem kdovijakej hrac.
          Takze srovnavat CS s CoD je prinejmensim hodne usmevne no *1* .
          • Veskoslav
            A tak to zase když jsem ještě hrával "závodně" v klanu, tak to tam padalo docela často, ale je pravda, že v CoD je to někdy až šílené. Když vidím celý svůj tým vedle sebe a hned za 2 sekundy 6 lidí s headshotem mrtví, tak si říkám, že něco je špatně.
    • Žeby byl "velikán" proto že je během celého roku v první desítce nejprodávanějších her na Steamu? *7* ..já vím, smutné.
      • Veskoslav
        No to mě taky napadlo. Ale tohle nepovažuji za "velikána" jenom za to, že se pořád najde dost lidí, co mají rádi jednoduchost.
        • Bla, bla, pitomče. Tvoje jednoduchost zase spočívá v tom, že to prostě nejsi schopnej nechat být a furt musíš někomu vnucovat, jaká je CoD sra*ka a jak moc je jednoduchej, že to hraje. Ne, každej to bere tak vážně, ty magore, a chce se jen bavit. Táhni už vážně do prd*le!
          • Jdi ss RAGEovat někam jinam :D
            toto mi připomina chat již v zminěném COD, asi ho máš oprvadu rád!
            • A nám zase vadí tvé přehnané reakce u každého článku tykajicí se COD, a to že ti vadí jak se chovají jiní "NENÍ DŮVOD OTRAVOVAT S TÍM V KAŽDÉM ČLÁNKU"
            • 2Dany-Hele frajere klidek,nebo ti praskne nejaka zilka.
              Na to,ze te CoD udajne nazajima,tady trochu ujizdis,nemyslis?Nemluve o tom,ze jedinej,kdo tady nekoho urazi,ses jedine ty *3* .
            • Tak proč jsi, do prd*le, z toho článku nebyl schopný vyčíst, že je to "velikán" z důvodů prodeje a masivního hraní? Místo toho se začneš ohánět pyčovinama. A ano, to s tou jednoduchostí urážka byla.
            • Veskoslav
              Tady někdo urážel hráče? Kde? Ukaž mi jeden pitomý příspěvek! Napsal jsem, že Cod je pro lidi, co mají rádi jednoduché FPS. To je urážka? No paráda, to jsem opravdu nevěděl. Jdi se léčit, jelikož tvé dedukční schopnosti jsou nad rámec lidství a jsi nejspíš geneticky vylepšený člověk. Já jsem se ke CoD vyjádřil, že to není žádný velikán a napsal jsem důvody, to že ty to vidíš jinak, to spíše vypovídá o tom, že neumíš porozumět psanému textu. A to se učí s prominutím na ZŠ.
            • Další imbecil, který nepochopil, na co reaguju. CoD jako takové mě nezajímá - vadí mi tyhle neustálé reakce u každého článku, který se týká CoD.

ANO - spoustě lidem se to očividně nelíbí. To soudit nemohu, o hry se už zajímám jen pasivně. Čas hrát opravdu není. TO ALE NENÍ DŮVOD OTRAVOVAT S TÍM V KAŽDÉM ČLÁNKU. Věřím tomu, že spoustě lidem se to líbí. Proč je pokaždé urážet? Ale tohle, počítám, nepochopíš ani z části.
          • Veskoslav
            Kde jsem přímo napsal, že CoD je sračka?:)To jsi napsal ty.
            • Veskoslav
              Já mám CoD rád, dokonce mám většinu dílů doma a originálních:) Ale když to bereš takto, tak je to tvůj boj;)

P.S: Kdyby jsi nebyl takový fanatik, tak by jsi třeba veděl, že jsem se několikrát zastal BO či toho, jak by nové BO měli dopadnout, ale to ti asi tvůj fanatismus zakazuje a rudo před očima, kam se jenom člověk podívá.
            • Možná jsem měl já PŘÍMO napsat, že tahle reakce je následkem čtení tvých stupidních příspěvků u každého článku, který se jen vzdáleně týká CoD.
          • Hairy_Ass
            Bacha, aby tě netrefil šlak. *7*
          • *Ne každej
    • Izmæl
      Na PC možná, ale na PS3 jsem zatím žádný hackry nepotkal a to to hraju hodně často. *6*
      • Veskoslav: Můžeš mi říct, co je zase tohle za kokotskej příspěvek? Koho, do prd*le, zajímá tvůj názor, že CoD je sra*ka. Ten multiplayer nebaví tebe a hned ti to dává právo pyčovat o tom, jak je to vůbec možné, že to někdo hraje? Bože, ty jsi opravdu zakomplexovanej hul*brk. Otravuješ s tím úplně normální lidi, které to baví.
        • Veskoslav
          Kde jsem napsal, že CoD je sračka? To jsi vyčetl z toho, že jsem napsal, že SP je na 4 hodiny a MP je nehratelný kvůli lidem s WH? No když to tak berete, já to nechtěl psát přímo.
          • Netuším, co je to WH. Tenhle příspěvek je reakce na všechny komentáře, které máš de facto u každého článku týkajícího se třeba i jen vzdáleně CoD. Chápu - je to tvůj názor. Ale proč sakra neustále urážet lidi, kterým se to líbí??? Poslední díl CoD, který jsem hrál, byl United Offensive - od té doby jsem vyloženě alergický na název CoD právě díky takovým debílkům jako jsi ty a to jsem to v životě nehrál!
            • Ano, vytýkám. Na to abych si byl schopný pod každým článkem přečíst, jak ti padají z huby sra*ky o primitovnosti idiotských hráčů CoD, tohle opravdu vědět nepotřebuju! Nikdo mě to psát nenutil, mohl jsem si to vyhledat nebo cokoliv.
            • Veskoslav
              Takže nevíš, co je to WH a podobné věci, ale něco mi vytýkáš?.....No radší už nic nepiš, já jsem myslel, že o tom něco víš, proč jsem kritizoval to, co jsem kritizoval, ale jak to vidím, ty se tady "zastáváš" a vůbec netušíš o čem je řeč.
        • Hairy_Ass
          Slušněji by to nešlo?
          • Asi se dotknul citliveho mistecka,to pak slusnost jde stranou *1* .
      • Veskoslav
        No jo. Ale CoD na PS3 a PC je propastný rozdíl. Vy se svými pomocnými progrmky na zaměřování vlastně už máte automaticky pomocné programy na "podvádění".
        • Stormangels
          Tak když jsou lidi s prominutím zasra.í kok.ti a vymýšlej samé hacky a cheaty a jiné srač.y.
          cracky a hlavně zkurvené VIRY.Tak se pak člověk nemůže divit že tam jsou wallhackeři atd když to nějakej deb.l vymyslel.Kdybych věděl kdo to je tak už nemá ruce.Nesnáším takové lidi zloděje ,lháře atd
        • Jenze je maji vsichni, takze o zadny podvod nejde.
          • Veskoslav
            To vím, že je mají všichni a proto nikdy nemůžou existovat spojené servry, jelikož konzolisti by fňukali, kdyby ty programy neměli. Jelikož já pomocí myší vystřílím cwelou tvou skupinu než ty vůbec analogem zamíříš.
            • Izmæl
              Poznáš podle Killcamu. ;)
            • Veskoslav
              A jak víš, že mají klávesnici a myš? To ti napíšou?:) (jenom se ptám)
            • Izmæl
              Aha, fňukali prej. Já v pohodě dávám i týpky, kteří hrají na PS3 s klávesnicí a myší a nefňukám, protože proč bych měl?
          • Izmæl
            To si asi pán neuvědomil, když to psal. :)
  • Hrál som dotu 1. Hrám Dotu 2 beta. A môžem s kľudným svedomím povedať, že do lepších rúk sa to dostať nemohlo.
    Valve si silno uvedomuje čo všetko s príchodom free to play do tejto hry získa a mne osobne to nevadí, lebo max čo bude ovplivnené - budú itemy (ich výzor) a aj to sa bude dat získať zadarmo, časom ktorý bude strávený v hre.

Je ťažké sa do tejto hry dostať - pre začiatočníka. Koľkokrát táto hra žere nervy, ale... jednoducho ta hrateľnosť a znovuhrateľnosť je tak skvelá, že trúfam si povedať nemá obdobu v oblasti "progamingu" a aj "casual" hrania.

Kam sa hrabe také LoL.

p.s.: Pre slovenskú komunitu (aj cz samo) tu link na skupinu ak mate zaujem -> pridajte sa.
    http://steamcommunity.com/groups/dota2sk
  • Nepřesnost v článku:
    Blizzard se pouze snaží o to, aby značka DOTA byla značkou veřejnou. Dotu má totiž zaregistrovanou Valve a Blizzardi se teď už jen snaží, aby se ta jejich hra mohla jmenovat stejně.
    Jinak celkem nepřekvapující informace, ale potěší :-)
  • Pre tých čo sa chcú zapojiť do bety.

http://store.steampowered.com/app/570/?snr=1_7_7_151_150_1

V časti join the game vyplniť survey. Treba na to kliknúť cez steam aplikaciu tuším.
    V súčasnosti to už ani nieje o šťastí. Stačím to tam vyplniť a čakať a osobne si myslím, že do týždňa máte kľúč. Samozrejme na playdota je tiež rozdavanie kľúčov, ako bolo nižšie uvedené.
  • dirt 3 hraje presne tolko ludi ako dota 2...ale skor je to nejaka chyba *4*
  • jen tak mimochodem z FB: ,,Valve a Blizzard došly k dohodě a končí jejich spor ohledně používání značky DOTA. Blizzard ustoupil a přejmenovává svoji Blizzard DOTA na Blizzard All-Stars."
  • Dotu jsem hrál a muj názor je že je to pro lidi co nemají trpelivost hrát poradne rpg a nemají skill hrát skutečnou startegii (protože je to takový mix strategie a rpg). My hráči warcraftu 3 jmse se na dotu vždycky divali s nadhledem (nejen já, ale vic idí ktere jsem v lobby a na forech potkal). jedina zabava na dote byla se pripojit do hry a pak leavnout, to ty nerdy vždycky spolehlive nastvalo :)
    • Tys jen leavoval a nehrál? To je pak těžké si to doopravdy užít, přiznávám.
    • btw znate tohle?
      http://www.youtube.com/watch?v=ffnTeZBXgYU&feature=related
    • Asharak
      Promiň promiň, ale celý Warcraft 3 je takový mix strategie a rpg *15*
    • deridon
      http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/000/554/facepalm.jpg
    • Veskoslav
      Cody.......Dont feed the troll. *13*
  • Grifus
    A LoL je zase hranejsi nez dota (ba dokonce vic nez WoW), a? *1*
    • calwin
      tak to aby si sa začal báť lebo toto je iba beta :D...
    • Veskoslav
      Víc než WoW? A na to jsi přišel kde?
      • Grifus
        Dokonce i na tu na games to psali...
    • A dokud mi ho někdo nebude cpát místo doty tak nic *3*
  • Mohol by mi niekto v skratke vysvetliť, o čom tá DOTA vlastne je? Moc som to nepobral, som už hold starý chren *4*
    • P.S. jinak pred časem vyšla hra se stejnym principem Demigod, ale protože se to nejmenovalo Dota, tak to nikdo nehrál a dostalo to 5/10. Tohel dostane 10/10 a hraji to všichni jen proto že se to jemnuje Dota. Alespon vidíš jak hloupa komunita to je
      • Počkej, hrál si Demigoda, hrál si Dotu? Vidíš do budoucnosti že jsi si natolik jistý o hodnocení? Znáš vůbec všechny principy na kterých hra funguje když ji popíšeš takto nepřesně? Proč mi přijde že jsi jen kritik co špiní a vidí jen okraj?
        • Ja som to hral. A je to tak.
      • Demigod je pouze MOBA hra ve stylu DoTA, ale rozdíl je velký, protože se to vydalo cestou větších akčních rpgéček a každá postava má více buildů, resp. je více bohatá na skilly, ale to hru docela zabíjí, protože v jednoduchosti je síla, kdy synergie spellů různých hrdinů se správným načasováním dělá to co je právě super na dotě. Jinak tam bylo naopak dost zajímavých nápadů, které jsem čekal, že vykradou do HoNka v jiných mapách, např.: možnost zabrat přídavné spawn pointy pro další creeps, nebo vylepšování základny, kdy se tým může soustředit na defense nebo tlak ze strany creepů. Tohle bych bral i do doty, ale bylo by to těžké na balance... ale vidím to, jak support sype bodíky do vylepšení věží a podporuje carryho do latu, nebo vznikne nová úloha, noví hrdinové zaměžení na tento typ supportu :)
      • JohnyTheZik
        P.S. to, ze to je na podobnym principu (hrdina, creepy vybihajici v pravidelnych intervalech, cilem zniceni baze protivnika), jeste neznamena, ze ta hra je stejna. Ta hra byla spatna, o tom zadna. Takhle tupe bys mohl porovnavat treba diablovky - jak je mozny, ze diablo ma podstatne vyssi hodnoceni, nez treba space siege? Vzdyt je to prece stejna hra, ne? :D
        Hloupa komunita? Spis si umi vybrat..

Nastesti tebe v dote neuvidime, nejses ovlivnenej masou a reklamou :)..
    • vybereš si hrdinu, na mape je treba 5 vs 5 hraču, a cilem je zničit souperovu zakladnu. Z te zakladny pak vybihaji mobove a když je zabíjíš tak tvuj hrdina postupuje na vyšší level.
      To je cely, hráči to pak zybtečne protahují i když by se to dalo skončit za pár minut. Jinak abys získal xp za zabití moba, tak ho musíš dorazit, treba uberes mu 99% zivota, ale když ho zabije nekdo jiny, nebo treba pratelsky mob, nezískaš xp. Hrači doty tohle milijí, protože je to pry o skillu, ve skutečnosti to je zly dizajn hry.
      • Prodlužování hry? Deny jako špatný design? Neříkám, že se to občas neprodlužuje, ale často je to taktika pro udržení hry do pozdjěší fáze, kdy pick tvého týmu začne mít navrh... a dorážení je o skillu, načasování apod. viz příspěvek níže ;)
      • JohnyTheZik
        Ty prvni 2 vety jsou tak nejak spravne :D..
        To ostatni je uz jen trolling Codyho.. A ackoliv vubec nejde o xp pri lasthitech (vyjma denyu), tak ano, je to o skillu - nacasovani animace, zohledneni ostatnich utocicich. Rozhodne to neni spatnej design hry.
        Ale chapu, snazis se to hlasit.
      • xp dostanes za mobba ikdyz mu nedas last hit, za last hit dostavas goldy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit