Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Není možné - vždyť Skyrim hraje v coopu s marťanama i slovutný Jyrka Parub! *5*
    • To tě jednou rodiče neudrželi v kleci a ty si se náhodou podíval na televizní noviny že tu ted pokřikuješ jména politiků
    • Kdyby blbost kvetla, tak ty seš samej květ *7*
      • Veskoslav
        Si založí botanickou zahradu:-D
  • calwin
    pre tých čo nevedia ako približne moba vyzerá (je toho samozrejme veľa toto je čisto stručný opis :D)
    štruktúra mapy jasná... dve základne umiestnené oproti sebe do rohu mapy spájajú ich tri cesty každú chránia 4 veže a na konci v základni je trón chránený dvoma vežami... na mape sú rôzne cestičky ktoré umožnujú hráčovi pohyb medzi hlavnými 3 cestami...
    každý hráč si zvolí jednotku (hrdinu) ktorý ovláda 3 kúzla (niekedy aj viac) a špeciálnu moc (ultimate) ktorá sa odomyká pri 6 leveli hrdinu... hráči sa snažia spoločnou spoluprácou pretlačiť nepriateľské jednotky a zničiť veže chrániace cestu ku trónu... je možné kombinovať tlak na veže a odpútavať pozornosť nepriateľa... je jedno či sa hráči ku trónu dostanú viacerimi cestami alebo iba jednou...
    moba je charakteristická v tom že po určitom časovom intervali vybehne zo základne 5 jednotiek ktoré sa stretnú niekde v strede s jednotkami opozitného tímu... úlohou hrdinov je podporovať tieto jednotky aby sa dostali až ku veži a pomáhali tak zničiť vežu s hrdinami spoločne a aby hrdinovi slúžili ako štít...
  • skoda, ze se blizz nejak nedohodl s valve :-) dotu si predstavuju jako idelani pvp k diablu.... a v diablu by se tak blizz mohl vykaslat na balance class pro 1vs1, ktery si deticky nejspise vybreci na forech
    • jen to ne... vzdyt to nema nic spolecneho
    • Nevem či sa dá blizzardu veriť, ale už niekoľko krát vyhlásili, že balansovať classy kvôli pvp nebudú a d3 bude hlavne pve hra.
      • když do hry implementují areny tak to asi balancovat budou
        • Pochopil som to tak, že dôraz bude vždy na pve. Ako to bude v skutočnosti, to je na nich (niečo môžeme vyvodzovať z toho, ako to bolo v dvojke - ale zase to by bolo v rozpore s ich vyjadreniami takže...).
  • Kr.Pa
    to je zas článek ...
  • Počkať.. Steam štatistiky vyzdvihujúce Valve hru..

Hmmm....
    • smejki
      Radši už se odpoj, sledují tě!
    • Veskoslav
      A co jako? To mají fašovat statistiky aby nebyly obviněni takovými šášuli jako ty z podjatosti či podvodu?
      • Samozrejme že si tie štatistiky interpretujú verejnosti po svojom.. Šášulovia sú tí, čo veria všetkému, o čom sa píše...
        • Toť otázka, jedni věří všemu co se píše a druzí všude píšou své velké konspirační teorie. Ale zamysli se nad tím, proč by vlastně měli falšovat statistiky? Chceš říct, že je Valve na tom tak špatně, že si potřebuje zvednout ego, tím, že řeknou světu, že jejich FREE beta je nejlepší???
          • Dafuq !?!?!?!

Neviem o tom že by som niečo blokoval a pokiaľ ste to nerobili ani vy tak pardón..
          • Aká konšpiračná teória? Hovorím, že si tie čísla i samotnú interpretáciu nejakým spôsobom upravia...

Každá spoločnosť sa snaží za každú cenu všetkými možnými legálnymi spôsobmi budovať si svoju IMAGE..

Valve nie je výnimka..
            • smejki
              děti, klaun, to je klaun!
              sám jsi teď záměrně zablokoval možnost reakce na sebe. Je dobré, že ses to už naučil.
            • Veskoslav
              Jsi se zbláznil? To nedělají přispěvovatelé proboha...Nebo jsi tady první den?
            • Reakciám podo mnou:

Dobrá taktika, provokačne reagovať a potom zablkovať reakcie na svoj príspevok..

Bravó ! Tlieskam ! Kde vás to naučili ?
            • Ze ty sis zase zapomel vzit svoje prasky?
            • Dotu 2 hraje denně necelejch 50 tisíc lidí. Smiř se s tím.
        • JohnyTheZik
          Az na to, ze pocet hracu online, co se zobrazuje ve hre, odpovida tem cislum ;).. sorry
          • Jasné, ty rozhodne vidíš to reálnych čísel.... Dobrú noc... :-)
            • Nevěř jim je to spiknutí, všechno je to spiknutí ani tys nedostal 12 mínusek to tě jen pohlaváři z gamesu nemaj rádi
            • Veskoslav
              Dobrou noc? Já ti nevím, ale když jsem přímo v té hře a to číslo na mě bliká, tak to určitě Valve falšuje:)
            • JohnyTheZik
              Urcite je ve hre jakysi counter, ktery pridava +30k, aby si clovek nahodou nemyslel, ze se to nehraje.
              Nevidim do konkretnich cisel, ale vim, kolik se denne rozdavalo klicu na playdota.com, kolik se zhruba poslalo klicu z ofic. stranek v urcitych varkach a nejsem uplne pitomej, abych si nespocital, ze to zhruba +/- vychazi.
              Ovsem na to, abych tady rozumoval o tom, ze si Valve posunulo svou dota krivku o par stupnu na ose y vys, odvahu nemam :D..
    • Izmæl
      :D
  • Jak se do té bety vůbec dá dostat? Docela bych si to rád zahrál a neznám nikoho kdo by to hrál z mejch přátel.
    • eroror
      nebo se na http://blog.dota2.com/ sign UPnout, vyplnit survey a pak jen čekat..
      • Diky. Ale asi bych ten dotazník musel zafejkovat, nebot jsem Dotu nikdy nehrál. Teda hrál jsem ji jednou na Lance, ale to jen tak že jsem se k někomu přifařil a hned chcipnul :)
    • Nebo například playdota.com rozdává asi 180 klíčů denně, stačí postnout do jednoho topicu na fóru a pak doufat že tě vybere bot... A jo, jsou nějaká pravidla ohledně stáří účtu.
    • Veskoslav
      o štěstí. Buď ti přišel nebo nepřišel klíč na svtup, pokud jsi o něj žádal.
  • A celou DOTU2, strčí s přehledem HoN do kapsy a to jak počtem hráčů tak kvalitou hry i hratelností.
    • Veskoslav
      HoN je ale jak bych to řekl, pro hráče, kteří to umějí hrát a umějí používat skilly. HoN považuji za nejtěžší verzi Doty.
      • JohnyTheZik
        prosim? O.o
        • Veskoslav
          Tak mě to osobně tam přišlo. Nikdo se s nikím nemazůí, neumíš, letíš. Přístup k novým hráčům je prostě takový, že buď umí hrajou nebo neumí a pak jim ostatní nadávají. Tomu odpovídá i nákup předmětů v HoN:) A to říkám jako dlouhodobý hráč:)Když jsem ale zapnul třeba LoL, tak to je opravdu dělané jednodušším způsobem. Ať už typem hrdinů či předměty.
          • JohnyTheZik
            To sice, ale tys napsal, ze to je nejtezsi verze doty, coz neni :D..
            Co se tyka pristupu k novackum, tak je na tom dota a hon dost podobne. HoN nicmene rozhodne neni tezsi. Je spis zmatenejsi.
            • Veskoslav
              tak uvidíme, jak to nakonec dopadne:)Ale každá dota je fajn:-D
            • JohnyTheZik
              Vubec mi neslo o nejakej system, jde mi o to, ze teamfight je podstatne min prehlednejsi nez v dote. To ovsem hru nedela obtiznejsi, spis horsi. Hral jsem HoN asi pul roku a DotA 2 je, co se tyce technik apod., rozhodne tezsi. Navic pokud by to, o cem mluvim, bylo o zvyku, tak pak bych tvrdil, ze je HoN tezsi, protoze v dote mam nahrano o dost vic..
            • Veskoslav
              Mě připadal těžší:-X Protože v systému, kde to vypadá "zmateně" jsem si našel řád:)Ale je asi fakt, že je to jenom o tom, jak to člověk umí hrát a jak dlouho to hraje, tedy o zvyku.
    • Nesouhlasím, HoNko odchází do věčných lovišť zvlášť pro přechodu na F2P model, aby byly konkurence schopní LoLku... noví hrdinové jsou neoriginální (proti jejich původním konceptům ze začátku - puppet master, zephyr apod.) a dost stížností padalo i na to, že to byly poslední dobou samí AGI ranged hrdinové, kteří byly přístuponí jen v tom EA, tak aby na tom něco vydělali. Tvorba přídavného obsahu, hru znehodnotila, obyčejné skiny jsou celkem těžko dostupné pouhým hraním, nemluvě o slibovaném editoru (zatím alfa/beta). Kdyby se soustředili a udělali od začátku nové mapy 1vs1, nebo jen jednolinku, případně nějakou tu TD hru. Je to škoda HoNko mělo dobře našlápnuto, ale dota 2 ho zašlápne. Po době co jsem zkusil betu jsme žasnul, že ta menší dynamika má co do sebe, více counter hrdinů, hustý hlášky (kolik jich je). Něco dotě zatím chybí, ale budou to mít taky, třeba hrdina nebude jen jiný skin, ale budeš si ho customizovat a mnoho dalšího
      • v dnesnim updatu HoN je mm verze mid wars... a ze to ma koule!
        • Jo četl jsem v Hon newslateru co mi chodí na mail, k druhým narozeninám a ještě jsou tam element TD
    • Fanboy *6*
    • JohnyTheZik
      :D +1!
      Na HoN je nejsmutnejsi to, ze to zabili sami tvurci. Jinak hra se samozrejme neda s dotou 1/2 vubec srovnavat, je to uplne nekde jinde - podstatne horsi nez predloha.
    • Shaker
      Myslis tu kopii prvni doty? dvojku sem jeste nevidel, ale prijde mi to vsechno stejny... dota, LoL, HoN, tak sem zvedavej, jestli to Valve udela aspon prehledny, aby clovek behem boje nemusel odhadovat, kde se nachazi jeho postava v tom bordelu kolem. Do bety sem se prihlasil nedavno, tak cekam...
      • Já mám nahráno 290 hodin a musim říct, že i při velkých teamfightech, kde lítají ultiny všech herů se v tom dá krásně orientovat (a to už od začátku :-))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit