Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Válka je občasná nebo občanská?
  • Sweetchuck
    Koukám, že EA si opět namastí kapsy. Bring it on!
  • Cahir
    Koho hra zajímá, doporučuji videa z prezentace v pax (na youtubu). Hra bude určitě otevřenější (ale na sandbox bych to neviděl), určitě se podívme do Orlais a určitě budeme hrát za nového hrdinu. Vývojáři si zároveň sypou popel na hlavu za některé přešlapy z DA2 (vesměs prkotiny), takže můžeme očekávat měnitelné zbroje u společníků atd. Významnou roli pravděpodobně bude hrát seeker Cassandra.

Co se hry samotné týče, těší mě, že se na ní dělá už rok a půl a že se na ní ještě rok a půl dělat bude. Je to dost času na to, aby si s tím řádně pohráli. Je to příjemná změna oproti 11 měsícům, které měli na DA2.

O tom, kdo na hře dělá, nebo nedělá, je zbytečné hovořit. Většina klíčových pozic zastávají již od prvního DA veteráni studia...
  • Všude cpou Frosbite 2.....a proč ne...:D
  • proč ne, dragon age mám rád... a frostbite 2 vypadá sakra dobře... jen to správně spojit dohromady... věřím tomu *4*
  • Tak na tohle se těšim mrtě :) zrovna jsem dohrál komplet jedničku a teď jedu dvojku a zatim to není tak špatné jak všichni slibovali :-D
  • MrSanta
    Těším se velmi. Hlavně ať se zase hraje za nového hrdinu.
  • Amylee.Anderson
    Jednička byla skvělá a dvojka byla dobrá a neurazila, takže už se těšííím :) Hlavně ať tam je Anders :D
  • Vrook
    bring on the hate

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit