Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age 3: Inquisition běží na Frostbite 2 a vyjde příští rok
17.9.2012 | Petr Poláček
109 příspěvků
-
Válka je občasná nebo občanská?
-
Koukám, že EA si opět namastí kapsy. Bring it on!
-
Koho hra zajímá, doporučuji videa z prezentace v pax (na youtubu). Hra bude určitě otevřenější (ale na sandbox bych to neviděl), určitě se podívme do Orlais a určitě budeme hrát za nového hrdinu. Vývojáři si zároveň sypou popel na hlavu za některé přešlapy z DA2 (vesměs prkotiny), takže můžeme očekávat měnitelné zbroje u společníků atd. Významnou roli pravděpodobně bude hrát seeker Cassandra.
Co se hry samotné týče, těší mě, že se na ní dělá už rok a půl a že se na ní ještě rok a půl dělat bude. Je to dost času na to, aby si s tím řádně pohráli. Je to příjemná změna oproti 11 měsícům, které měli na DA2.
O tom, kdo na hře dělá, nebo nedělá, je zbytečné hovořit. Většina klíčových pozic zastávají již od prvního DA veteráni studia... -
Všude cpou Frosbite 2.....a proč ne...:D
-
proč ne, dragon age mám rád... a frostbite 2 vypadá sakra dobře... jen to správně spojit dohromady... věřím tomu *4*
-
Tak na tohle se těšim mrtě :) zrovna jsem dohrál komplet jedničku a teď jedu dvojku a zatim to není tak špatné jak všichni slibovali :-D
-
Těším se velmi. Hlavně ať se zase hraje za nového hrdinu.
-
Jednička byla skvělá a dvojka byla dobrá a neurazila, takže už se těšííím :) Hlavně ať tam je Anders :D
-
bring on the hate