Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age 3: Inquisition běží na Frostbite 2 a vyjde příští rok
17.9.2012 | Petr Poláček
109 příspěvků
-
Jestli tam zas bude předurčená postava jako ve dvojce, tak jim své peníze nedám. Chci si opět zahrát za trpaslíka s mohutnou obouruční sekerou, nebo za assassinského elfa...A ne za člověka. A pokud se to bude odehrávat v Orlais, budu jenom rád. Teď jen, aby to BioWare, potažmo EA nezkazili..
-
Spíš jde o parodii na Francii se vším, co k tomu patří. Orlaisiánci jsou naondulovaný a napudrovaný panáci s dekadentními manýry (kdo hrál Mark of the Assasin, má tušení). Tudíž spíš než o klasické fantasy prostředí by mohlo naopak jít o příjemnou změnu...
-
Doufám že navážou na jedničku, ta se mi líbila, dvojku jsem vypnul hned v demu jako nehoráznou prkotinu s prsatýma valkýrama a nulovou návazností na původní díl, který se mi líbil. Moc. Orlais - to je pokud se nepletu taková variace na středověkou Francii, že ? To by mohlo být pěkné, obrovské katedrály, hrady a tak... I když mě už všechny ty hry splývají v jedno, sem si myslel že v DA:O byla jako by Johanka z Arku a on je to Zaklínač 2. No, zatím mám Diablo III, takže nemusí s DA:O spěchat, mimochodem u nás nikdy nevyšla kompletní edice prvního dílu - se všemu datadisky a DLC ? To mě docela překvapuje.... I když na Zaklínače 3, nebo aspoň nějaké další DLC (prosím prosím prosím) se těším víc, Zaklínači jsou dobré hry, u EA nikdy člověk neví co z toho vyleze, první díl super, dvojka pitomost, trojka...Uvidíme.
-
A jak to bude s češtinou? Já do toho za podmínek, za kterých jsem dělal lokalizaci druhého dílu, rozhodně nejdu. Takže pokud to EA nepřeloží sami, tak se bude muset najít buď bohatý sponzor, anebo jiný tým. Šeky můžete posílat na da2preklad@centrum.cz
-
Skyrim.
-
No, tragédie to nebyly, ale z obou jsem nebyl tak nadšený, jako z jejich předchůdců.
-
Radši bych hrál za Hawka - už ze stylu vyprávění dvojky mi připadalo, že se s ním počítá pro další díl. Doufám, že ten někdo v pozadí bude pořádnej lidskej záporák a ne další arcidémon a podobná potvora *4*
-
Škoda, že za místo, kde se bude odehrávat trojka, nevybrali raději Tavinter. Orlais dle popisu by mělo hodně připomínat středověkou Francii, takže se bojím, aby to zase nebylo klasický pohádkově středověký královstvíčko, kterých jsou ve fantasy mraky. Ale třeba se.
-
souhlasím, ať se tam aspoň mihne Anders :D :D
-
Jaká hra podle tebe v posledních 5 letech nebyla tragédie??
-
První díl Dragon Age byl super a pro příznivce dobrých RPG, to byla dlouho hledaná oáza, kde mohl každý hráč uhasit svojí žízeň po kvalitním RPG. Na těžší obtížnost se ze hry stávala opravdová zábava. Děj byl parádní, ale ta omáčka okolo byla sakra hutná a dokázala udržet hráče při kurtovaného u monitoru. Příklad: Věž mágů a poté boj ve snové realitě, to byla jízda. Možnost měnit postavu, golem, myška. V tomto byl Dragon Age nadprůměrným RPG, na které rád vzpomínám a nebudu sám. A princip fungování party byl skvělý někde to dřelo, když člověk mohl uplatit několika cetkami velice, ale velice naštvaného společníka :) Chtěl bych, abych nový Dragon byl s lokacemi více otevřený a méně koridorový, to mě mrzelo nejvíce. Vím, že hra byla taktická, ale otevřenost by jí sedla. Právě taktiku doufám, že zachovají, jako z prvního dílu, to by bylo super. Každá postava uměla něco, čím pomohla další postavě. Jako možnost zmrazit nepřátele a následně, aby ho válečník mohutným úderem štítem zničil na pár krvavých kusů ledů byla fanj možnost. Dragon Age bylo z jedněch mála RPG her ve kterých jsem cítil výzvu a to mám rád. Teď se musíme, modli k nějakému hernímu Bohu, asi k EA: D aby nám nezmršili hru, která měla vykročeno správným způsobem, než byl druhý díl :( I mistr tesař se sekne. Já se moc těším na pokračování.
Doufám v kvalitní příběh, pořádnou taktiku, žijící svět nějak reagující na vaše činy, a volnější lokace, které by měli být opět pestrobarevné. -
dafuq I just read?
-
Jestli to bude podobná tragédie jako DA2 a ME3, tak to snad radši ani nechci vidět... *6*
-
Jak chceš. *4*
-
Ano, ano jednicka bola fajna, dvojka strasna konina, za ktoru by si Bioware zasluzili nakopat do rozkroku, ale inak sa dalo :)
-
Mínuska, pojďte ke mně *14*
-
A Battlefiled se ti nelíbí?
-
Jo dvojka a ten datáč byly boží, dvojka no nebyla to taková hrůza jak někteří psali, ale taky nic extra a trojka ta vypadá zatím dobře.
-
Jednicka s namluvenym hrdinou?? Sem stim!
-
docela se bojim grafiky...nfs run taky jelo na frostbitu a byla to hruza! *11*