Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age 3: Inquisition běží na Frostbite 2 a vyjde příští rok
17.9.2012 | Petr Poláček
109 příspěvků
-
Pockej, myslis to jako ze si sypou popel na hlavu za prkotiny (a na ty totalni preslapy kaslou), nebo ze jsou to prkotiny podle tebe? Protoze recyklovane prostredi, nepratele padajici z nebe par metru pred tebou a rozstrikujici se v gejzirech krve po zasahu jednim sipem, soubojovy system za ktery by se sice nemuselo stydet zadne japonske RPG, ale kdybych ho chtel, tak si to japonske RPG zahraju, treba ja za prkotiny nepovazuji.
-
Woooooo... Tak to putuje i do mýho husto-přísnýho žebříčku.
Upřímně si to s tím Skyrimem neumím představit. Tohle oni prostě nemaj v sobě... Já sázím na designérský přístup ve stylu a) Old Repoublic, nebo b) Baldur's Gate.
BTW, ale víš že si umím představit fantasy řezničinu, kam by nějaká tvrdá muzika seděla jako prd*l na hrnec? -
Umm, Zaklinac? Zaklinac 2? X3 Terran conflict? Endless Space? Mam pokracovat?
-
Čeština je pro loosery, jdi si žebrat na ulici, mladej... *6* *6* *6*
-
Ano, protoze v dnesni dobe je prece lepsi byt tupa ovce, co neumi kvaknout ani slovo anglicky a s odpustenim zasirat diskuze ke kazde hre debilnimi dotazy Kdy bude cestinaaaa nez se sebrat a jit se nejaky ten jazyk naucit. Hlavne u mlade generace se musi v zivotopise pod polozkou jazyk: Cestina opravdu vyjimat. A tech pracovnich nabidek...
-
Hele nedávno jsem přemýšlel nad tím, že když necháme stranou tu nechutnou negativní zprofanost a dost nešťastnou prezentaci, není "awesome button" vůbec špatná myšlenka *1* ...
-
Manson byl jen v traileru a sex ve druhem dilu nebyl prakticky vubec. Nejvtipnejsi vec na druhem dile byly bordely - zaplatis, aby sis poslechl jednu radoby chlipnou poznamku a prohledl si animaci, jak si Hawk zady ke kamere zapina poklopec. :-D Bioware by rozodne meli zvazit, zda takovou zbytecnost do hry dat. Romance je jedna vec, sex druha... a zbytecna.
-
No vidite a ja si myslim, ze se lidi bez cestiny klidne obejdou. Ted maji nejmene rok na to se nejaky ten svetovy jazyk konecne naucit.
-
Což je škoda, protože pak bych to zařadil před Killer Klowns from Outer Space v mém žebříčku... v husto-přísným žebříčku *1* http://www.youtube.com/watch?v=P7CVvfwegEo
Ale abych jenom nebrblal negativní příspěvky, tak doufám, že si vezmou (jak oni sami se přiznali) nějakou inspiraci ze Skyrimu v dobrým slova smyslu (ty obecně pozitivně přijímané věci). Univerzum není špatně vystavěný a datadisk Procitnutí měl lepší příběh než samotný DAO.
Rozhodně jsem zvědavej s čím se vytáhnou. -
Docela by me zajimalo, kolik xzone stal preklad ME3 a zda se jim takova investice vyplatita, tedy jestli od nich muzeme ocekavat sponzorovani dalsich prekladu a treba prave DA3.
Me osobne stve jedna vec na novych hrach a to ta, ze neni mozne rozhovory zadnym zpusobem pauznout nebo si pred odpovedi znovu precist, co bylo receno. Nejenom, ze bych tak mohl hrat hry v anglictine, ale i v pripade cestiny bych si je mohl vice uzit. Filmovost mi muze... -
Moar "awesome buttonz" this time!
-
Byl na jejich poměry docela atypický... Tak mi sedl lépe.
-
Dobré bylo, že se tentokrát příběh odehrával právě na jednom místě a byl hlavně o městě. Bohužel, to bylo jediná lepší věc od jedničky.
-
A zrovna ten Marylin ve hře nebyl!
-
Tak o tom přívalu lidí do jazykovek docela pochybuji. To spíše raději počkají půl roku, než to někdo přeloží. A že překlad DA2 nebyl nic jednoduchého a časově nenáročného. Překlad Mass Effect 3 byl daleko jednodušší v tom, že jsem díky sponzorovi mohl najmou profesionální překladatele a překlad také podle toho vypadal ve srovnání s překladem DA2.
Také v obou případech mi hodně pomohlo, že jsem se dostal k textům ze hry před jejím vydáním (DA2 demo obsahovalo kompletně všechny texty z celé hry). -
Překlad celého dopisu od producenta hry je na Dragon Age Centrále - http://dragonage.herniweb.cz/news/105-otevreny-dopis-producenta-da3-marka-darraha
-
Tak určitě. *4*
-
Mně by to vůbec nevadilo, francouzština je pěkná řeč :)
-
No, "už příští rok".. Teď to oznámili, tak si tak říkám, že spíš "až za rok". Přijde mi blbý oznámit to rok dopředu.
-
Nehrál jsem asi všechny hry od Bioware, ale mě se líbil příběh dvojky víc než v jedničce a vůbec se za to nestydim :)