Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Enchantments? ENCHANTMENTS !
  • Proc by navazanost na dvojku nechtel nikdo ? Dvojka byla vyborna hra
  • Je zajímavé, nyní vypršela ta půlroční doba na přesun odpovědnosti za firmu na jiné lidi. Co se stalo před půl rokem, přesněji půl rok + 14 dní na rozmyšlenou? Ano - to lidi řvali okolo konce ME3 a kritizovali BioWare a posílali ho do pekel. Taky bych se nasral a poslal všekny k šípku.
  • ale fuj ... toto jsou prostě reakce hloupých fanboyů a mimochodem jeden z důvodů proč Zeschuk a Muzyka Bioware opustili. Jakože taky by mě to štvalo, že je hráčská komunita tak nevděčná ... zvlášt, když jsem na vývoji produktu strávil pár let a na MOJICH OFICIÁLNÍCH forech na mě budou "fanoušci" jenom plivat, že co to jsem za ***** co dělá takové ***** hry.
    Ti hoši jsou náhodou super a jejich památku si připomenu KOTORem, Dragon Age
    a Mass Effectem ... až bude čas *15*

btw: 100 hodin? "True story Bro" *4*
  • Zakladatele Bioware Greg Zeschuk a Ray Muzyka opustili firmu. Ze uz by nemohli vydrzet, co za sra*ky Bioware plodi?

http://www.gametrailers.com/side-mission/29764/bioware-founders-greg-zeschuk-and-ray-muzyka-retire
  • smejki
    objasni si pojem engine
  • Shenkster
    A jak by to teda mělo vypadat když to má stejný engine ? *7*
  • Ja zas doufam, ze Hawke hned na zacatku trojky umre nejakym brutalnim zpusobem... *3*
  • Magister_Peditum
    Že to pojede na stejném enginu jako BF3 ještě neznamená, že to jako BF3 bude vypadat.
  • smejki
    objasni si pojmy engine a high-end.
  • At to dopadne jak to dopadne, 10/10 a titul Hra roku DA jiste nemine.
  • Shenkster
    Důvody bych znal hned dva. Třeba že za 1) Nevyužije se plně potenciál tohohle enginu. V něm je moc důležitá destrukce a pochybuju že v dragon age bude něco zničitelnýho jako v BF3 a za 2) Ne každý má high end pc aby tenhle engine rozjel. To je ale vývojářům úplně jedno no...
  • Cahir
    Formálně? Určitě. Obsahově? Nikoliv.
  • Cahir
    A důvod, proč ho nepoužít? Nebo jen tlacháš do větru?
  • vlastik.plaminek
    To je místní dvorní šašek. Bohužel nedosahuje zábavnosti svých předchůdců.
  • Frostbite 2 ? A na co jako ? Abych tam mohl zničit dřevěnej barel ? woow
  • True story bro. Je to spíše smutné *9*
  • walltar
    To je totiž tím, že to je "dospělý" obsah pro děti.
  • Už vidím ten konec, ať jste hráli jak jste hráli budete mít na výber jestli na konci zaplavý svět Nemrtvý - fialové barvy, zelené barvy nebo modré barvy *1*
  • Mně osobně moc nesedí to "americké" pojetí dospělého obsahu - čtyřky kozy, šplíchance krve, sex ve spoďárech. Raději bych něco ve stylu prvního Zaklínače. Jenže na tomhle má DA vystavěný image, tak budu realista a přeju si, aby se trojka podobala spíš prvnímu dílu s rozhovory a skill-tree ze dvojky a měla daleko lepší konec než oba předchůdci dohromady (protože jak v Origins, tak ve dvojce byly vždy poslední cca 2 hodiny utrpením).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit