Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age II - preview aneb výlet za bájným hrdinou
1.2.2011 | levis
71 příspěvků
-
To může být každá hra. Lepší je žádná přehnaná očekávání nemít.
-
Hráli jsme a dohráli. *5*
-
myslím, že jde o relativní fail. Vzhledem k očekáváním
-
Éto levis. Já vždycky když vidím jeho jako autora, tak automaticky nějaké ty nedostatky v článku odpouštím. Někdy si říkám jestli on ty chyby nedělá schválně, aby nás udržel ve střehu a nutil nás, pařany lenošné a zabedněné, taky někdy použít mozek... *1*
-
Strašný fail a hodnocení 6 max 7/10. Koukám, že v hodnocení si docela velkorysý. Zajímalo by mě kolik bodíků dáváš špičkovým hrám. To ti desetibodová stupnice snad ani nemůže stačit *1*
-
Tohle preview je úplně mimo. *3*
-
s Gothicem 4 souhlasim ale srovnavat ho s dragon age 2? nebo spise s bioware? kdy udelalo bioware nejaky fail to by me zajimalo jde videt ze se hru snazi zjednodusit a prilakat sirsi publikum bude to orezany dragon age 1 s uzasnym pribehem a solidni hratelnosti na 95% to fail nebude *1*
-
Ah, fajn tam na konci ma aj staff a nie len mec, super:)
-
nice
-
To chcu povedat ze si nebudem moct vybrat rasu ani schopnosti hlavneho hrdinu? Lebo mi to pripada ze stale hovoria iba o ludskom bojovnikovi... To je nuda ohanat sa mecom, chce to kuzla. Dufam, ze to iba tak vyzera, a vybrat si na koniec moct budeme, lebo inak tu hru ani hrat nebudem.
-
Však v BG se k tobě taky nepřidávali na základě toho co sis navolil za přesvědčení, ale podle reputace (nízká - zlý, vysoká - hodný).
-
Rozmáchlá kategorická tvrzení, ale argument jaksi schází... *3*
-
Upustit od přesvědčení mi přišlo jako krok vpřed. Postava se v průběhu rozhovorů přece sama vybarví - nepotřebuje k tomu mít kolonku - "Zákonně zlý"
-
V tomhle ohledu bylo výborné Severance: Blade of Darkness
-
Gratuluji! Tohle je jedna z největších hovadin, co jsem za poslední dobu slyšel...
-
dakujem:)
-
Heh ty seš trdlo.
-
Pokud nemáš času na hraní tolik, tak ti hra alespoň vydrží déle. Nevím proč by tohle měl být nějaký argument k zjednodušování.
-
Pre mna je Witcher 2 najocakavanejsou hrou roku. Uz som si aj predobjednal.
DA2 ani nebudem kupovat, len stiahnem aby som sa presvedcil ze je to taky fail ako ocakavam. Ak by sa stal zazrak tak potom kupim. No obavam sa ze v tomto pripade usetrim peniaze. -
jestlis cetl clanek a hral hru tak urcite vis ze se bavi o necem jinym a to o zminene bitve o Ostagar, kde umrel kral a vetsina wardenu a odehrala se po par hodinach hrani ne na konci