-
Urcite bych uvital i moznost stazeni, nejak to hodne seka. Ty animace, obliceje atd. na to se opravdu neda koukat.. bych se skoro stydel za to hrat takovou hru..
-
-
Jsem ten posldni kdo by se DA2 zastaval.. Ale pokud jde o grafiku,tak s high texturami(nutno stahnout) a samozrejme dost silnou grafickou kartou,vypada hra minimalne o tridu lepe nez na tohle videu.
-
-
Rumiku, jak se píše v průvodním textu, videorecenze byla natočena z verze s texture packem & grafikou nastavenou na maximum.
-
aha, mne ale nevadi technicke nedostatky, ale ta podivna detinsko pubertalni stylizace, prehravajici virtualni herci atd. A to textury nezachrani :) a taky vylozene odpudivy menu a inventar (samozrejme imho)
-
-
-
Enchantment na konci nemá chybu. :D
-
Recenze skvělá, ale hra si rozhodně nezaslouží 8/10. Grafika je chudá, optimalizace v podstatě žádná. Ve městě je úplně mrtvo, když tam už někdo jde tak nic neříká. Questy jsou katastrofa-běž tam a vymlať všechno co se hýbe. Možnosti volbu jsou k ničmu - buď můžete zabít toho koho vám někdo přikáže toho co vám to přikázal. Když vyberete to první, tak potom stejně zabijete zadavatele questu. Když druhou tak zabijete zadavatele, a poté co pokročíte v koridoru, tak musíte stejně zabít i toho druhýho. Já jsem na té hře nenašel nic dobrýho, za mě 5/10.
P.S. DA1 jsem nehrál - takže nesrovnávám. -
-
Optimalizace žádná? Na mym NB mi DA1 jel 15 fps na nenjnížší detaily, DA2 mi jede na tom stejnym NB 30fps, a ta grafika je o dost hezčí než u předchozího dílu. Horší optimalizace je u velmi vysokého nastavení, kde nestíhá ani moje GTX 470 (hold pomoc od lidí z AMD/ATI je znát).
-
-
Jo jo, přesně to jsem myslel. Posuzoval jsem to podle sebe (grafika ATI HD5850). Vážně nevím, proč takhle "trestat" hráče s kvalitními sestavami.
-
-
Naprostý souhlas!
-
-
Ja jen moc nerozumim tomu, kdyz 70 procent z recenze nekdo rika zapory hry, proc pak hodnoceni 8? :) Ale asi jen trpim nedostatkem inteligence
-
Panebože.... tak tohle byl poslední hřeb do rakve. Strašný, STRAŠNÝ! Prostoduchost z toho cáká na všechny světové strany. RPG pro zrakově postižené s ikonami přes půl obrazovky... Prchám zpět do náruče Planescape Torment a Icewind Dale...
-
-
Přesně kdyby neměla tak debilní ikony, tak je to RPG roku, takhle je to jenom paskvil.
-
Zrakově postižené? Tak jako jestli tě baví pokaždé studovat jakej čudlík dělá co, tak prosím, ale já se radši orientuji podle přehledných ikonek, než podle haldy textu...
Ke zbytku: Grafika mi nevadí, stejnak mi počítač lepší neutáhne, tak nevím co řešíte. Např oheň je obyčejnej animovanej gif, a stejnak je to asi nejlépe udělaný oheň, co sem ve hře kdy viděl. -
Papa :)
-
-
ano, synáčku?
-
Je čas udělat tučnákovi pápá *1*
-
-
-
no recenze pěkná ale nepřesvědčívá.
-
Ja som len chcel dodat, ze najuzasnejsia postava v DA:O bol pes a v druhom diely to plati tiez :) Imho.
-
-
Promin, nikoho se nechci nejak dotknou...ale to je vazne takovej problem napsat : Poodle me?? Tyhle prasohrosi zkratky jsou fakt otresny! Nezlob se... jen jsem se neudrzel... Ja vim.. svoboda a bla bla bla... Ale kdyz uz se clovek k necemu vyjadruje a chce aby to po nem lidi cetli, bylo by vhodne mit k nim aspon trochu respektu a zmacknout o par klaves klidne vic ...
-
-
Jedna z nejlepších českejch videorecenzí co sem zatim viděl. Jen tak dál :)