Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Solidna lekcia? pre EA???

Len sa pozri na ich fps hry a Fifu..

Vydali BF3 v hroznom stave.. poucili sa? Nie, vydali MoH Warfighter.. taky isty ******.. tak snad sa konene poucili.. vydali BF4.. najvacsi pruser, doteraz nie je spraveny a je to beta.

Fifa.. dlhe roky trvalo, kym to portli na pc, aby to bolo rovnake ako na konzolach a co urobili minuly rok, resp. tento.. na PC dali staru verziu hry, plnohodnotna bude az buduci rok. A o dalsich skvelych hrach od EA ako SimCity, NFS na 30fps a chystanom BF Hardline sa rozpisovat ani nemusim, ci?

Skutocnost je taka, ze EA sa nikdy nepouci, lebo chcu cashovat ako Activision a pri kazdej hre slubuju hory doly a realita je uboha. A ani z tejto hry neukazali absolutne nic, este ju aj prezentuju na konzolach. Ziadny zaujimavy gameplay, nic, len honenia nad grafikou a technickym spracovanim, zabitie jedneho draka, lebo po Skyrime je to in a neda sa tym nic pokazit.
  • Jojo, jestli to bude jak ME3 tak to bude spíš 50 shades of gray :D
  • Ilusiveman
    Vždyť na konci fallouta ti hezky popsali, co se s tou či onou postavou stalo a stane v závislosti na tvých činech, nebo alespoň takto si to pamatuji. TO mi vyhovovalo.
  • a ktore konkretne rozhodnutia mali vplyv na nieco? Koniec hry bol vzdy rovnaky bez ohladu na pripravenost a stav flotily a verbovat si mohol hocikoho bez ohladu na udalosti ME1 a ME2. Mensi rozdiel bol akurat v kroganoch a kyborgoch, podla toho, co si ich sterilizoval, resp. pustil robota na konci. Bioware sluboval fanaticke konce a zdoraznili, ze sa budu vyvijat od toho, ako si prechadzal ME1, ME2 a ME3 ze to nebude len o tom, ze na konci budes sucho hodeny pred niekolko moznosti, na ktore nemas ziadny vplyv. To su ich vlastne slova.
  • Hej, aj Fallout 3 ich mal mat cez 30 podla povodnych vyhlaseni a nakoniec boli 2, bud A alebo B. *7*
  • Lotr
    Ano?
  • Lotr
    Fakticky neexistuje hra od Bioware kde jsou příběhové volby které by měli skutečně následky kromě ME2. Tam mohl hrdina zemřít. Ale také mu to bylo neustále opakováno. Úspěch tedy asi byl tím speciálním koncem.
    Žádné rozhodnutí nebude mít skutečný dopad.
    Na konci si rozhodneš zda chceš zemi spálit nebo ne. To co uděláš předtím bude irelevantní.

Nechápejte mne špatně. Může to být jinak. Ale pravděpodobně nebude.
    Ono nakonec Bioware pod taktovou EA neustále své hry zjednodušuje. DA2 byl dokonalou ukázkou.
  • Jack1947
    Nakonec, nakonec bych i já to mohl zkusit i když nemám RPG moc rád... když tam nebude tolik dialogů a více bojů.
  • Keyz
    Hlavně jak na to pak navážou :) Jestli.. To asi nebude mít žádný dopad.
  • rasisto *8*
  • Lotr
    Takže upálit?
  • Lotr
    Ale neblbni
    Bude stačit si to uložit před "velkým" rozhodnutím.
    Proto 40 "různých konců" a tři velké.

37 bude prostě dělat příběh +- smysluplným když se rozhodneš "nějak".

Prostě na konci přijde dialog kdy se budeš moci rozhodnout ať jsi předtím dělal cokoliv.
  • ale vzdyt to je nejakej elf to neni človek
  • MrSanta
    A neměla snad spousta rozhodnutí vliv? Když si o někoho během mise zavadil v jednotce, tak si ho pak potkal ve trojce, přihlásil se k tobě a něco ti řeknul. Já už si kolikrát ani nepamatoval, že jsem je kdy potkal *1*.
    Někdy mám dojem, že očekávání hráčů jsou přehnaná. A herní novináři tomu kolikrát ještě přidávaj.
  • a kdo to bude 40x hrat? kdyz ani 1 vetsina zakazniku hry nedohraje pac nekdo tu byl clanek sned jen 20% mouzna i min hracu co si hru koupili ji i dohrajou...
  • Pro mě je počád jednou z nejlepších her (pokud jde o možnost voleb a především závěrečnou misi) Mass Effect 2. Vážně jsem čekal Mass Effect 3 v podobném stylu jen více rozpracovanými konci:/ No jsem zvědav, ajk dopadne tohle.
  • Malleth
    S ovčí mentalitou nic nenaděláš. Ubisoft si na ní postavil business plán. Osobně si ale myslim, že Bioware i EA dostali solidní lekci s ME3 a DA2 a už jen delší vývojovej cyklus ukazuje že DA: Inquisition nebude žádná rychlokvaška.
  • Taky se mi vybavil Mass Effect *1*
  • Hanzales
    Tak to každopádně :) Ono vůbec moje nejlepší kombo byly dva obrázky z Half-Life 1 v časopise a pak až najednou hra na monitoru a to bylo samý jé, jů a jóóó a i v hospodě bylo o čem tlachat :)
  • Ja jsi naopak sem jistej tim, ze to dopadne jeste hur nez ME, protoze ofci co si to pobezej koupit jeste nez to vyjde bude neurekom. Staci naslibovat zlaty tele ... ze dodas howno je uz nepodstatny. Par tejdnu se bude nadavat ... a za rok pobezej stejny ofce za jeste silenejsi slib utratit svoje chetaky jeste rychlejs ... rkouc "sak oni to prece tentokrat nepodelaj" ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit