Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition bude mít 40 konců, ale jen několik bude „unikátních“
17.6.2014 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Podivej, DLC by nebyl problem, kdyby to ovsem bylo pojato diametrelne jinak. Kuprikladu potkas nejakou zajimavou postavu, splnis pro ni par ukolu ... a v DLC se dozvis proc si to vlastne pral, ... ale tvuj pribeh je nejak ucelenej a uzavrenej.
Ale to co se deje dneska, ze ti formou DLC prodavaj hru na casti .. -
lol ... tak sem si precet nadpis a poprskal pri tom monitor ... kde ja uz podpobny zvasty cet ... joo ... uz si vzpominam ... ME .... "kazde vase rozhodnuti bude mit vliv" ....
-
ale občas se i zadaří a pak vznikne něco skvělého, jako Citadel dlc :)
Jinak item packy jsou dle mě ještě horší než Day 1 dlc, protože jsou buď OP, anebo naprosto zbytečné -
Idioti, radšej napr. 4.konce ale poriadne, nie 40 kde bude rozdiel, že nebude mať ružové tangáče ale biele....
-
To je fotka. Ty ruce! *15*
Tak opravdu někdo chodí? Vypadá to, že hra bude vtipná, barevná a vůbec veselá i když v názvu je něco jako inkvizice. -
no jelikoz jen par z nich bude "velkych" tak to vidim na 4 barvy s 10-ti odstinama. *15*
-
I choose a brown one ! :D
-
Je klíčové jakým způsobem se DLC dělají. A v tomhle má Bioware/EA máslo na hlavě. Day 1 DLC vytržené z původní hry, balíček za balíčkem nesmyslných item a skin packů, či z poloviny udělaní companioni do hry, kde už je i tak companionů přehršel (ME2).
-
Jsem si říkal, že to musí být blbost. Tolik barviček pro "konce" by dělalo hroznej maglajs. *15*
-
Hlavně aby ta rozhodnutí nebyla zase tak okatá. Nejvíc mě štvalo na DA2, že jsem se musel prakticky rozhodovat podle toho, jestli jsem si chtěl danou postavu nechat a nebo né, hlavně když ten d*bil vyhodil do povětří tu katedrálu a já neměl žádného jiného healera, tak jsem mu musel takový zvěrstva odpustit.
-
Jasný, myslim že tentokrát to nepodělaj jak v případě ME3. Celkově ta hra vypadá zatim dobře. Moje poenta ale je, že by se měli podle mě odnaučit slibovat věci dopředu, i když to z nich fanoušci a novináři tahaj.
-
už je to na originu
-
Jestli to budou stejné barvené konce jako u ME3 a Bioware se nepoučili, tak jsou idioti. No, uvidíme, já doufám, že se poučili.
-
To zas jako... DLC nijak neubírají na kvalitě hry. Pokud to není přímo vyjmutej content, tak na tom většinou pracuje team, kterej svoji práci dodělal a seděl by na prdeli.
-
Já právě doufám, že právě z toho se poučili a ještě více doufám, že další DA chtějí udělat takříkajíc naplno a vzali si i něco z ohlasů na DA2 celkově. Tak, jak to popisuje článek by to bylo náhodou hodně pěkné. Tři různé velké konce, které se budou vždy lišit ve spoustě detailech následkem mnoha událostí v odehrané hře by nebyly vůbec od věci :)
-
Bioware si samozřejmě zaslouží narážky na konec ME3, tedy zvol si barvu exploze, či za DA2, která proslula velkou variací zcela zbytečných voleb, jež vedly k jednomu samému konci.
Nezapomínejme však, že když Bioware chce i více konců jde. DA 1 je v tomto skvělý příklad - jakou cenu zaplatíte za zabití arci démona, kdo se stane králem a mnohé další.
Ideální by bylo kdyby se Bioware vykašlalo na DLC a podobné blbosti a věnovali se tomu, co umí nejlépe - rozvětvené emotivní volby a propracovaní společníci. A vzali si na to tolik času, kolik budou opravdu potřebovat. -
40 shades of DA ..mozno budu aj puta *3*
-
to co robi ta elfka, je 100% vykradnutie z Gladiatora..a ze kopirovanie zabija hudbu/film/hry *1*
-
Dat man face tumblrqueer elfka :D
-
Pár jsou dva.