Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition představuje dalšího společníka, Vivienne
25.3.2014 | Aleš Smutný
141 příspěvků
-
jednička byla celkem tuhá, ale hlavně nevybalancovaná. Dokud to nepatchli.
-
"nacpali"? Je to fantasy. Tam si mohou rasy běhat dle libovůle páně tvůrcovy. jakou to má tenhle výkřik spojitost s KCD, nechápu.
-
Oni s rasismem nic nemaji, to jen tobe podobni zoufalci, citici potrebu neustale u kazdyho cernocha ve hre na to upozornovat.
-
To určitě upraví nehledě na reakce lidí, protože je to ve vývoji a to ještě v předfázi. O to horší, dělá to EA a to tady prostě nikdo nemá v oblibě. Takže tam může být cokoli, nikdo to neocení.
-
Tak upřímně ani jeden nevypadá realisticky *1* a přiznám se, že jsem nehrál ani Zaklínače ani DA fantasi prostě nemám moc rád... to jen tak k zaujatosti ;)
Mně osobně ta grafika v DA:I nevadí, přijde my to stejné jako japonské RPG jako třeba Aion (myšleno barevnou paletou)
Nicméně proč jsem na tebe reagoval.. pokud se ti to líbí tak ok, ale opatrně ze slovíčkem realistické *3* -
Máš 2 pohledy, stejně jako v 1čce.
Buď to hraješ z 3tí osoby a necháš to AI, nebo pauzuješ. Záleží pak na obtížnosti.
Třeba ve 2ce to bylo lehké, takže si vůbec nemusel přepínat, tak doufám, že tady to bude víc jak jednička. -
Jako poprvé jak sem ten obrázek viděl, tak sem si řekl, že zase změnili vzhled Qunari. Docela sem si oddych, že to je jen člověk.
-
Nebo to schvalne ukazu driv a podle reakci to upravim, aby se to libilo vic.
-
Pouzivam sice vulgarni vyrazy, ale nenadavam primo konkretnimu cloveku.
-
"DETINSKE" .... to slovo se da pouzit ve vice pripadech, ale u grafiky se bavime zase jenom o vkusu a to uz jsem zrovna s tebou probiral a jsme zase zpatky na zacatku. Proto je takova diskuze bezpredmetna. A jelikoz si tohle lidi neuvedomuji, snizuji se k urazkam. Je to zacarovany kruh a diskuze pak vypada tak jak vypada.
-
Magister_Peditum: Dobre, pouziju Tvoji retoriku - Resim to protoze tahle diskuze je opet jako kazda jina kde je v hlavni roli titul Assassins Creed nebo Dragon Age v kombinaci s postavou jine barvy pleti nez bila, plna podprahovych rasistickych kecu, v horsim pripade explicitnich rasistickych kecu a nasledneho obhajovani a racionalizace techle zvastu za pouziti odbornych terminu aniz by jednotlivi lide znali jejich vyznam nebo kontext pouziti. Popirani existence rasismu, apartheidu nebo vyhrozovani nasilim feministkam apod. uz je obcas jen tresnickou na dortu. Wikipedie je dobra pro ilustraci toho daneho tematu, pristupna a proto jsem ji pouzil - jinak bych samozrejme odkazal spis na odbornejsi prameny z JSTOR, Pro Quest nebo Ebsco...
-
Pre-alpha work in progress. Ne zrovna dobrý nápad pouštět mezi zhýčkanou herní komunitu takovou fázi vývoje, protože si většina pak bude myslet, že stejnou postavu najde i ve finálním produktu.
Respektive mám-li něco v takovém stavu, radši si to nechám pro sebe. *15* -
ta černoska vypadá že ji tam nacpali jenom, aby se vyhnuli poznákám že "rasismus" PROBOHA živého co furt s tím rasismem ve hrách mají ? víž Kingdom come kde chtělí v 14 století do čech Černocha.
-
Mareš: Ty to trochu moc žereš, nezdá se ti? Tohle určitě ve hře řeší, jestli je černoška, mulatka, mestic, zamba nebo opálená eskymačka. *1* *1* Ale co já se divím, zase jeden internetový bojovník za politickou korektnost s titulem z wikipedie. *4*
-
Tak jasne, me spis hlavne zajimalo jak se to hraje a tam bych rad nejaky ten subjektivni dojem. Ten coop uz me tak netrapi. Navic muj net v mobilu se s yt moc nekamaradi:-)
-
Raději méne polygonu a nižší textury než tenhle barevný kýč. *16*
-
Inu, mile rad Ti nastavim druhou tvar.... nejsem "prechytraly moralista", jen nazyvam veci tak jak se nazyvat maji narozdil od par lidi, co tu hazi odborne terminy vzduchem aniz by znali jejich skutecny vyznam, ale jelikoz jde podle hry o zenu z Tevinter Empire, kde se nachazeji i jine etnicke skupiny, tak proto jsem pouzil tohle neutralni oznaceni. Jinak mulat je jen jedna varianta smisene rasy a tech je nekolik desitek (namatkou zambo, mestic...) - pokud nevis co nejake odborne slovo znamena, radeji ho nepouzivej...
-
& Magister: To nebylo na tebe *3*. To bylo na to přechytralého moralistu nad tebou *3*
-
Fast: Jen jsem nazval správným termínem ty "Marešovy ženy tmavé pleti". Mě je to upřímně jedno, klidně to může být eskymačka. *15*
-
Rasismu je špatný, to říká Ježíš. Vždy záleží na kontextu můj milý. Věta, "tento cikán mi ukradl kolo", nijak rasistická není. Užiješ-li však větu, "všichni cikáni kradou kola", rasismu se dopustíš.
Mimochodem, víte jaký je typický argument českého rasisty? Nejsem rasista, ALE...