Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition představuje dalšího společníka, Vivienne
25.3.2014 | Aleš Smutný
141 příspěvků
-
To není podobná filozofie, to je copy and paste. Na tom stojí současná díla Bioware jak ME nebo DA. Dragon jako fantasy bytostně nesnáším, protože to doslova kurví fantasy jako žánr.
-
Hele mam obdobnou konfiguraci jen, ale vic ram. Podle me 4G je fakt malo v dnesni dobe. Co jsem koukal na vytizeni tak u nekterych her to je vic jak 4G a to nepocitam, kdyz jeste neco sezere system a ostatni spustene veci.
Kazdopadne zatim bych se toho nebal. Nemusis jet vsechno na max :) Ja vicemene az ted nektere detaily davam niz. Jeste pred rokem jsem vetsinu veci mel na Ultra nebo Very High (zalezi na konfiguraci ve hrach). -
Tak nekomu se to libi a nekomu na a co ma jako byt?! Porad se snazim prijit na to, co temahle sra*koidnima kecama sledujete, ale stale jsem na nic neprisel. Za*rali jste s tim pulku diskuze a k cemu jste se dobrali? Jste tak tupi, nebo proste jen nechcete prijmout fakt, ze se kazdemu libi neco jineho?! Ja se treba slusne zeptal, jak se hraje DA2 na xku, ale na to jsem odpoved jeste nedostal a navic ted jeste musim rolovat pres tyhle pi*oviny!
-
Fanaticti stoupenci Andraste (uctivaji Andraste v podobe draka) - fanaticti stoupenci Soudce Turzy, uctivaci hadiho kultu napriklad. Conanuv vzestup z niceho na krale Hyborie - Hawke a jeho vzestup z luzy na Sampiona Kirkwallu. Postaveni a praktikovani demonicke magie u carodeju v Tevinter - stejne vysoke postaveni a schopnosti Kralovny Tamiris napriklad.
Podivej, nemas rad DA... ok tak fajn.. ja to beru. Hadat se kvuli tomu fakt nebudu. -
no ako na to tak pozerám, prvý týždeň až dva budem čakať na moderskú komunitu, ktorá vždy dokázala prekonať originál...
-
Zaklínač už jako postava je originální, jsou tu další prvky které jsou originální, ikdyž je to postaveno Elf/Trpaslík/Člověk, kterou vymyslel Mistr Tolkien. Dragon Age ten prvek nemá ani jeden. Proto je pro mě odpadní fantasy.
-
Nevim co Conan,ale Zaklinac zcela jiste originalni je.
-
https://www.youtube.com/watch?v=f8xJMWRI-cA Zkuste např 11 minutu. Pokud někdo pochybuje o infantilnosti i přes toto video, tak je jen hloupý fanboy.
-
Odpovi mi ku*va nekdo? Hadat se o pi*ovinach to jo, ale poradit ne:-D
-
Proboha. Ano já četl Eddu, četl jsem legendu o Sigurdovi, takže vím z čeho se volně inspiroval Tolkien, jenže volně se inspirovat a vše to obšlehnout jako v pířpadě Dragon Age je rozdíl. Nechoď na mě s rádoby chytrými frázemi a odpověz mi na otázku o Conanovi. Kde je ta podobná filozofie?
-
25 fps je v poho jakmile nejsi zvyklý na 60. Pak už se to nedá.
Taky jsem léta hrával na slabším železe, než jsem se odhodlal "vyhodit" peníze za nějakou mašinu. No a teď hraju vše na 60. Bohužel, když jsem se rozhodnul osolit ARMU3 na giga mega ultra detaily se supersamplingem a bůhví čím vším, tak mám 30fps a zvracím u toho. Zkrátka je to o zvyku. -
A ty myslis, ze Conan sam nebo Witcher je nejak originalni pokud to vezmu tvym pohledem? Mam rad, LOTR, Conana a Withera, ale jde jen o moderni adaptaci ruznych anglosaskych, skandinavskych, orientalnich nebo slovanskych legend, pisni, povesti, baji, mytu apod. Napriklad Pisen o Rolandovi, kde kdyz je oblklicen neprateli, tak z poslednich sil zaduje na roh... nepripomina Ti to nahodou treba Boromira z LOTR??? Vsechno uz tu jednoy bylo a kazdy si bere z neceho inspiraci - jde jen o formu a zpusob jakym ti to dane (uz 100x ohrane tema) naserviruje. Pak zalezi jak forma Ti stylove sedi vice. Na svete je spousta lidi, kterym sedi vic Witcher nebo spousta lidi, kterym se vic libi forma DA, pak sou lide, kteri si bez predsudku radi zahraji oba tituly a zabomysi valky fanboys jsou jim ukradene.
-
Ja treba tu carodejku v jednicce nakonec neojel. Nelibilo se mi, ze mi rekla, ze ji bud udelam dite a nebo nekdo umre. Vztah by mel byt bez omezovani. Sice rekla, ze uz ji neuvidim, ale to zname. Dojdou ji prachy a je zpatky. A tak jsem ve finalnim fightu epicky zkvicel:-)
-
birches be like...
-
Při jakém rozlišení?
Na Low by to mělo jet 30 FPS. I když ideální by bylo aby jsi měl PC podobné konzoly a pak by hry měli jet na Low v pohodě. Protože to většinou portují skoro stejný. -
ano, to tvrdím, otevři si vedle sebe na monitoru tyhle dva obrázky a řekni mi upřímně, který ma realističtější barvy?
http://cdn4.steampowered.com/v/gfx/apps/20920/ss_967bdeb10e2c2060b21a24bc7a86be36dd84e698.1920x1080.jpg?t=1392985567
http://www.continue-play.com/live/wp-content/uploads/2014/03/dragon_age_inquisition_8.jpg -
Můžeš mi říci tu filozofii u těch ras. Z Conana si nepamatuji odloučené elfy(Witcher), trpaslíky pod horou(LOTR) nebo lidské šlechtice. Pokud ti stačí tohle ke štěstí tak fajn, ale srovnávat to s Conanem je WTF!!!
-
Rikam, ze to rikal Gaider....
Conana jsem cetl a patri mezi me oblibene fantasy a co se tyka prvniho DA, tak tam vidim urcitou strizlivou davku inspirace jak v hlavnim pribehu tak napriklad ve filozofii nekterych frakci ve hre. Netvrdil jsem, ze je to originalni, ale uprimne rad jsem si to zahral, bavilo me to, ale to je dano take tim, ze jsem od toho nikdy necekal druhy Planscape Torment - tomu se asi tezko jen neco vyrovna, snad novy Torment: Tides of Numenera... -
25 FPS je dobrý Já hra ACIV na 18-20FPS a nestěžoval jsem si. Popravdě většinu her hraji kolem 25-30 FPS. Mám něco podobného jako ty.
-
Rasismus neni fenomen bilych - ve skutecnosti jeho koreny sahaji uz do obdobi antiky a v provopocatku slo o konflikt mezi zidy/arabskymi narody a posleze mezi rimany a zidy. Nez o tom neco reknes, radsi si zjisti nejaka fakta a seriozni studie, potom leda tak "varis z vody"...