Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wenceslaus
    Tak nějak obojího.
  • Magister_Peditum
    To je bohužel velmi pravděpodobný scénář. Protože ho měly všechny BW hry od dob KotOR I, tak bych se velmi divil, kdyby tomu nebylo tak i teď.
  • wenceslaus
    Zayn: Nikdo není schopen objasnit svůj pohled někomu, kdo o to nestojí.

PS: Reálnější, než Zaklínač? To mi přijde jako porovnávat Xenu a Johanku z Arku.
  • to je dobře, snad ti v tom kroužku dokážou brzy pomoci, držím palce za brzke uzrdavení
  • Inquisitor
    Hlavně doufám, že příběh nebude zase o nahánění spojenců proti pravidelně vracejícímu se všehozlu.
  • Zyan? Ty si nějaký BIFAN? Nebo máš oči z Kašparovi krávy? Každou středu mám diskuzní kroužek, kde se řeší narušení jedinci v diskuzi mezi sebou.
  • wenceslav: ne, já se ho ptal proto že tu plácal nesmysly, tak jsem po něm chtěl aby mi to objasnil, čehož evidentně není schopen
  • promiň, ale to co vidím na obrázcích na linku co jsi poslal je asi tak o 100% realističtější pojetí než mělo DA1 a DA2, ať už se jedná o proporce postav, mnohem míň křiklavé barvy nebo prostředí ve kterém se pohybují, nebál bych se říct, že to vypadá mnohem reálněji než první dva Zaklínači
  • wenceslaus
    Zayn, ty jsi se ho zeptal jen proto, aby jsi ho mohl chytat za slovo? To jsi opravdu v kategorii, pro kterou je ta dětská grafika určena :-)
  • Keyz
    *9*

Právě, ale stále doufám v nějaké zlepšení a radost by mi udělala i malá změna. Neočekávám návrat starých mistrů najednou.

Kde je sakra nějaká hloubka, nutnost myslet a radost když na to člověk SÁM přijde? Je zde hlavně důraz na super modely postav aby byly jako z fotky a komickou romantika. Viz kecy hlavního hrdiny v ME. Kde jako velitel, má naprosto divné kecy a máš dvě možnosti. Být hodně jemný anebo přísný. Obojí je tak přehrávané, že to snad ani není možný.

Otázka pak je v jaké kategorii to získává často velká hodnocení? V RPG? Tam je pro srovnání mnoho her kde se tvůrci zamysleli. V nějaké RPG pro mladé publikum? To existuje? Příběh hrál v RPG vždy velkou roli a byl na to kladen přísný důraz.
  • http://www.continue-play.com/news/bioware-dragon-age-screenshots/ Tohle řekne více než tisíc slov.
  • přepálená jako že přesvícená? chlapče, ty si s těmi slovy kterým nerozumíš vážně nedáš pokoj *1*

jinak na svou otázku co ti n obrázku připadá infantilní či dětisnké jsem zatím dostal odpovědi

1. je tam černoška
    2. má velké rty
    3. kovové brnění se leskne
    4. zelená je přepálená
  • Je třeba si uvědomit, že Bioware už nejsou ti samí Bioware, co vytvořili KOTOR, Neverwinter, BG a další. Tihle hoši jsou nanejvýš průměrní a dokazuje to příběh a dialogy v ME nebo v DA. Klišé střídá klišé a příběh vlastně stojí na ostatních dílech.
  • Keyz
    To je strašný obrázek. To zase budou komické romantické rozhovory apod. *11*

Opravu, poté co vyšel Zaklínač a hrál jsem zpětně Mass Effect 3, tak rozhovory a příběh působil tak komicky. Jsem zvědav, zda to nějak posunou.

Btw opravdu jsem zvědav na téma inkvizice. Z obrázků to vše vypadá tak hezky, žádná hrůza ani strach. Ta ženská s daným oblečením, tam taky zapadá.
  • Stylizacia je fakt hnus, tieto detske omalovanky dávno prekonal uz zaklinac 1. Grafika v štýle teletubies. A nazov Inquisition? To je vtip? :-D
  • Chlapče si říkej svému klukovi. My jsme spolu husy nepásli. Takže ještě jednou a naposledy. DA:I je omalovánka. Stačí se podívat na včerejší screeny nebo videa ze hry. Hra má komiksový až dětinský look a s tím nenaděláš vůbec nic. Stačí se podívat na zelenou, jak je přepálená.
  • ten samý co dal naprosto nefunkčnímu Rome 2 devítku? tomu nevěřím! *1*
  • No já došel tak daleko že jsem to vždy nainstaloval (3x) a po prvním boji odinstaloval.Kamera byla hrozná.Postava mizela mimo obraz a viděl jsme jen meč.No tak že dvojce jsem šanci nedal.
  • tak clovek co dava DS 10 urcite vie co robi *1*
  • ano? a to že je černá a je podle tebe infantilní či dětinské, či snad stylizace? Chalpče, jdi si prosím nají ve slovníku význam těch slov co používáš, ať tu ze sebe dál neděláš ještě většího troubu *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit