Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition představuje dalšího společníka, Vivienne
25.3.2014 | Aleš Smutný
141 příspěvků
-
Ach jo, vkus je subjektivni vec, takoveto debaty nidy nikam nevedou. Svuj vkus proste nevnutis nekomu, kdo ho ma jiny.
-
vskutku, dvojka za to určitě stojí, co se týče příběhu a vyprávění. Ale je pravda, že jsem tu změnu oproti jedničce hodně dlouho překousával...
-
Proč bych to měl dělat? Snad každý vidí černou panenku se rty jako kačer v naprosto umělohmotném obleku.
-
spíš jenom nevíš co vlastně plácáš a teď se z toho snažíš vybruslit, ale ne tak rychle, pořád čekám na Tvojí definici toho co je na daném screenshotu dětinsky infantilní, prosím, rozepiš se, oslň mě svým intelektem borče
-
Hral nekdo DA2 na xboxu? Jaky je tam styl ovladani, stejny jako treba u D3, nebo jiny (horsi)?Ma to taky coop jako D3?
-
Doporucuju si to autorovi clanku po sobe aspon jednou precist...
-
Pokud se musíš ptát, tak už jsi kompletně propadl síle nevkusu dnešních her. Amen s tebou.
-
Taky jsem se tomu dlouho vyhejbal ale nakonec sem si to docela užil
-
Jednička byla dobrá, dvojku jsem po tý vší kritice radši ani nezkoušel, tak jsem zvědavej na tohle pokračování.
-
Stylizace je vec vkusu, nikoliv veku ;-)
-
prosím definuj co ti na tom obrázku připadá jako dětinská stylizace
-
o co že to ve finále takhle hezky vypadat nebude, hlavně ty hires textury na brnění jsou dost podezřelé
-
Kdyby jen to... v článku jsou minimálně 4 překlepy.
-
... aby ve světě panoval pořád ... to je nějakej její král nebo kdo/co to je?
celej článek je diletantismus. Chtěl bych být ten poslední komu to vadí, ale fakt to jde do kytek, když si to Aleš po sobě není schopen ani přečíst. -
Ano, na tohle budu nadávat pořád, jelikož je mi z toho nablití. To je takový problém udělat hru bez dětinské stylizace???
-
No jo, holt je to cool nadavat na jinej grafickej styl, nez jakej si predstavuju. Ja se na to porad tesim.
EDIT- reakce na ten flame dole: Pokud by se nikomu tenhle styl nelibil(do takove miry, ze by mu to nicilo zazitek ze hry) tak si to nikdo nekoupi->spolecnost na hre nevydela->dalsi dil nebude/bude vyrazne jiny. Ale klidne bych se vsadil, ze si to na sebe vydela.
Nijak hru nehajim(vzdyt jeste nevysla), ale prijde mi stupidni nadavat kazdymu kdo ma jinej vkus. -
DA:I moc nesleduju, ale tenhle clanek me zaujal... doufam, ze si porad budeme moci vybrat kdo s nama pude a kdo ne?
-
Ale, kdo by nemel rad prsa, akorát ty rty napchané botoxem jsou... negří? :D
-
další infantilní omalovánky. Do jaké doby jsme se to dostali?
-
Proboha. Me taky zaklinac bavil, ale to ted budeme nadavat na vsechno co je jiny? Od ted uz jenom zaklinac a nic jinyho? Vzdyt to je uplna jina serie, jinej styl.