Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition představuje dalšího společníka, Vivienne
25.3.2014 | Aleš Smutný
141 příspěvků
-
Bavime se o stylizaci a ta je veci vkusu bez ohledu na vek, takze hadat se, jaka je lepsi, je jako hadat se, zda jsou lepsi jabka nebo hrusky. Kazdy ma v danou chvili, ci obdobi radeji neco jineho. Debata ano, ale tohle podsouvani a urazky jsou na tom vsem okolo DA to jedine, co je detinske. Vkus se s vekem samozrejme menit muze, o tom zadna.
-
A ty mu věříš? Četl si někdy Conana? Conan je naprosto někde jinde než Dragon Age. Dragon age není nic. Nemá nic absolutně nic, čim by upoutalo moji pozornost. Žádný originální prvek, nic co by si člověk zapamatoval.
-
Moc se mi to nelíbí a to hlavně proto, že se mi to bude asi sekat. Novej komp budu kupovat až na konci 2015 v listopadu. Můj stavající Počítač: AMD Phenom II x4 955 BE, 4GB ram DDR3, HD 6870 1 GB. Když koukám na ty obrázky tak si myslí že dám tak 25 fps, co myslíte?
-
Musi byt prvni reakce na cernosku zrovna, ze je nekdo rasista? Rasista je fenomen pouze "bilych", ostatni neresi otazku rasismu. Nekde ho lidi nazyvaji napr. nacionalistou aj. Kdyz cernoch rekne neco proti bilemu, tak je to v poradku, ale jakekoliv slovo ze strany bilych je problemove.
Kazdopadne ano ta cernoska je nejak moc nalestena. Cernosky mivaji velke rty, ale jsou i takove, ktere ne... -
Zayn: Takže zaklínač je přepálený a DA:I je podle tebe utlumenější a realističtější?? *8* *8* to, že to má velké rozlišení textur a tisíce polygonů na metr čtvereční nedefinuje realističnost.
-
Enchanter (odpusťte anglické slovíčko, nehrál jsem s českým překladem), svatá prostoto... možná by pan Smutný mohl napsat celý příspěvek v angličtině když nehraje v češtině. To musí byt matoucí přece...
-
Obdivuju tvoji trpelivost v tehle diskuzi...
1. Zaklinac je hra postavene na uplne jinem univerzu, ma jine koreny a predevsim je urcena jen pro dospele publiku a tudiz by to meli hrat dospeli lide, kdezto DA je urcena pro sirsi publikum...
2. Vysvetlit nekterym zaujatym lidem, ze esteticka stylizace krasna VS temna, odpudiva, spinava styliace jsou dve naprosto rozdilne veci a kazda si najde sve priznivce - jedno ani druhe neni horsi - je to proste jine (asi jako srovnavat obrazy Munche a Velasqueze)
3. Dragon Age je mix high fantasy s trochou inspirace z Conana (alespon Gaider to takhle popisoval u prvniho dilu) - je to spis tedy alternativa vuci Zaklinaci... a ne primo konkurence
4. Jak jsi spravne poznamenal - africanky nebo jihoamericanky s africkymi koreny maji od prirody vetsi plne rty... to je vec etnicke skupiny, ale to taky nevysvetlis nikomu kdo to nebude chtit pochopit (carodejnice jako beloska sruzovymi tvarickami "krev a mliko" je OK, ale hubena, vysoka cernoska s plnymi rty je Detinska... to snad mluvi samo za sebe ne...
Ja doufam, ze se povede DA: Inquisiton i Witcher 3, aby bylo co nejvic povedenych fantasy RPG a rad si zahraju obe dve. -
je to frostbite.. všechno vypadá jak z umělé hmoty
-
Bral bych, kdyby to bylo jako u filmu.
Tam máš taky velké AAA filmy, které mají tupý příběh plný klišé ale musí něčím upoutat. Většinou skvělou technickou stránkou a stojí to hodně peněz aby se pokaždé předvedli, když již kašlou na příběh. To beru.
Ale u her to je často 2x špatné. Copak měl Mass Effect 3 super technickou stránkou? Nastavil novou laťku? Ne.
Kdyby tohle udělal nějaký film, tak by rychle zapadl.
Tedy když to má být již blbý příběhem. Tak by se na to mělo dát alespoň koukat. -
uz se na to fakt zacinam tesit :).. a s touhle asi budu mit prvni románek >:-]
-
Taky mi to připomíná omalovánky, vlastně grafika mne od tohohle dílu odrazuje asi nejvíc. Nejsem grafik, takže postrádám odbornou slovní výbavu na zdůvodnění, prostě se mi tahle hra jako laikovi vůbec nelíbí.
-
Nechápu tohle šílenství k vůli jednomu obrázku. Až člověk uvidí nějaký gameplay, tak si může udělat obrázek o tom jak to celkově vypadá.
-
a já se znova, zcela vážně, ptám, jaký má proboha význam že je to černoška, ve vztahu k tomu že by měl být obrázek infantilní? proč pořád zmiňujete jako první a hlavní argument že je na obrázku černoška, je to snad podle tebe nějaká vada? jsi rasista? a ano, černoši mívají velké rty, vítej na planetě Zemi
btw, není to vyrobené z papundeklu, ale z polygonů a vektorů potažených texturou
*3* -
Můžeš mi povědět co ti má odpovědět, když na screenu je umělá černoška s velkými rty a celé je to dělané z papundeklu? Co na to chceš víc říci? Trošku na hlavinku ne?. Kurva, zas mi ulítlo vlánkno. Reakce na Zyana. Musíte mi odpustit, jsem tu nový, čili mi ti vlákna utíkají
-
to máš pravdu, ale když mi někdo tvrdí o zjevně realisticky vyvedeném obrázku že je infantilní a dětinsky stylizovaný a na otázku proč si to myslí odpoví "protože tam je černoška co má velký rty a brnění se leskne" tak mi to v pochopení jeho myšlenkových pochodů moc nepomůže
jinak Witcher 2 měl výbornou grafiku, ale místy byl zkrátka až moc přesvícený, tohle mi podle obrázků přijde takové utlumenější, Wicther 3 podle ukázek vypadal temnější a už tolik nesvítil, tak uvdíme -
*4* Skoro totožné myšlenky ve stejnou dobu :)
-
to je takový... ošklivý. Nesourodý. Snad je to tou alfou.
-
Nejsem si jist, jestli může přijít zlepšení, když hlavní představitelé zlaté éry Bioware už tam nejsou, navíc makají pod herní fabrikou EA a podle screenu se dá odvodit do jaké sféry je tento díl mířen. Jediné štěstí pro Bioware a EA, že byl Witcher 3 odložen.
-
jednak to už nie sú tí istí vývojári a takisto je tu velmi jasný trend podávania príbehu a deju tak aby ho zvládli široké masy. Ale napriek tomu ti väčšina ľudí povie, že je to tak dobre a že hry sa kontinuálne vo všetkom zlepšujú.
-
Největší sranda je. Že to všezlo jakoby zničíš a v dalším díle zjistíš, že to není pravda. *15*
Problém je, že to je moc epické a na konci prostě ničíš nějakého hlavního pána zla a pak máš dojem, že to musí být konec a ono ne....