Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • muze mi nekdo vysvetlit, v prvnim dragon age jsem na to koukal seshora a mel to porad pauzly, bylo to celkem tezky, tady na tom videu litam za zady nekoho jak z ehto uhlu budu rozdavat ukoly parte? kams e maji premistit atd...?
  • Co sem cpeš mulaty? Na obrázku je klasická černoška, těžko ji nazvat jinak, jelikož nevím odkud pochází. Pokud by byla z USA, nazval bych ji afro-američankou.
  • wenceslaus
    Urážky jsou jiná věc. Přišlo mi, že se spíš divíš tomu těmatu (je ta grafika dětinská?), který mi přijde na forum úplně normální.
  • Magister_Peditum
    Tak to jsou mulati, no... *7*
  • Magister_Peditum
    Co třeba zkusit nějaké video na youtube nebo prostě zadat Dragon Age 2 co-op do google? Jestli ti to něco ukáže, tak to asi má. Když ne, tak...? *7*
  • martin.mares.984
    http://en.wikipedia.org/wiki/Multiracial
  • Ne neříká. Jak to vzniká? Klonováním?
  • tak to je riadny hnus
  • martin.mares.984
    Zena tmave pleti - rika Ti neco pojem smisene rasy?
  • Hmmm....stejně bude hlavní jak se to bude hrát. Nejsem až zas tak náruživý na grafiku, i když ta v DA:I je taková trochu nezvyklá.
  • Jezisi tak proc nervou na foru bioware, kde to treba bude mit do budoucna nejaky mizivy ucinek. Je jasne, ze vzdycky mas skupinu, co s tebou souhlasi a skupinu co nesouhlasi, to je proste zivot. Ale kdyz te neco se*e, tak to snad smeruj tak aby se s tim neco udelalo ne? Kdyz na sebe budou rvat dva lidi v restauraci a rusit ostatni, budes jen potichu rikat kamaradum u stolu, jaci jsou to de*ilove a nebo je spolu s ostatnimi okriknes?! Lidi k sobe ztraci respekt a neumi se chovat. A to je k zbliti!
  • Ono stačí jen stáhnout rozlišení a pak klidně ten zbytek nastavit vysoko. Tak to dělám já na staré 5670 a zatím spokojenost :-).
  • Prý žena tmavé pleti. Tvl. Černoška. Sami mezi sebou se černoši nazývají negry, takže se dej do pohody. Žena tmavé pleti může být někdo, kdo to přehnal v solárku.
  • Tomu rikas diskuze o grafice? Ze se tu vzajemne lidi urazi, ze nekdo oznaci nekoho za inteligenta ci posmesne za fanboye?! Co kdybych ti napsal, ze jsi deb*l jen proto ze mam jiny nazor? Chapej to ted samozrejme bez urazky.
  • ano, rasismus a pokrytectví jdou často ruku v ruce *4*
  • někteří evidentně nevědí, co slovo infantilní vůbec znamená *3*
  • Nevarim z vody, resim soucasnost, neresim fenomen rasismu z hlediska historie a navic nehledim na ostatni staty, ale na nasi lokalitu, nasi mentalitu. Kolik lidi v nasi zemi je oznacovano za rasisty, jen kvuli tomu, ze oslovuje nejakou cast komunity, kteri se nedokazi prizpusobit. A od toho se vsechno odviji. Ja se povazuju za nekoho, kdo neni rasista a presto mohu byt nekterymi tak oznacovan (zalezi jak se to komu zrovna hodi a jak na nej tlaci okoli).
  • martin.mares.984
    Zda se Ti relevantni resit v ramci grafiky a designu to ze zena tmave pleti ma velke rty a podobne nesmysly, ktere navic nejsou ve skutecnosti nic jineho nez prvoplanovy hate par desitek lidi? Resi snad nekdo delku a barvu vousu u trpasliku u Witchera? To je jenom zasterka pro to, aby si par lidi mohlo zanadavat na neco, co jim se zrovna nelibi.
  • Někteří lidi už mají dost tohoto infantilního vizuálu a chtěji to říct na hlas?
  • wenceslaus
    Můžeš sem dát seznam toho, co je v diskuzi o hře přípustné téma? Grafika/desing teda ne... co dál?

PS: Pořád lepší tyhle hádky, než ty tvoje hvězdičky. Fakt ironie, že si stěžuješ na takový věci s tímhle slohem...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit