Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition u nás vyjde 9. října a bez češtiny
23.4.2014 | Petr Poláček
252 příspěvků
-
Mladez by se mela nejdriv naucit poradne cestinu.
-
Je smutne, ze ti vic vadi, ze je pravdomluvny nez to, ze je zlodej.
-
nauc sa anglictinu
-
Však Xzone to zas nechá přeložit...
-
Konečně rozumný rozhodnutí... Jinak tu mládež k učení angličtiny nedonutí *3*
-
Já si jen dělal planý naděje ,někde uvnitř jsem věděl že to neklapne. *7*
-
Bacha! Jelikož jsi neposkytl překlad, tak maj teď někteří právo šlohnout ti peněženku...
-
Marek psal níže v diskuzi a vyjadřoval se na facebooku a v diskuzích pod odkazovanými články: https://cs-cz.facebook.com/RPGcestiny
-
Já začal s hrama když jsem uměl akorat Hello a Báj a prostě jsem chtěl hrát tak jsem musel zjišťovat co který slovo znamená i třeba v AoE 2 demu *1* A jak mi to pomohlo, prošel jsem angličtinou na základní škole, střední a vysoký bez otevření učebnice za 1, vše díky hrám a filmum... Jenže teď je každej línej se vubec snažit a učení jazyku bere jako kdyby to bylo týrání a radši bude skuhrat že tomu nerozumí... Spousta lidí neumí anglicky ale zvládaj němčinu a pařej to německy...
-
Sory, ale k tomudle se takhle otevřeně přizná pouze nepříliš inteligentní osoba.
-
Stop right there criminal scum! Nobody breaks the law on my watch!
-
No co, tak si alespoň trochu procvičíme angličtinu, pochybuju, že to bude náročnější než třeba ten ME 3 a ten se taky dal přelouskat. Není to žádný Shakespeare, takže na češtinu házím bobek.
Na druhou stranu chápu i lidi co anglicky neumí vůbec a u příběhového RPG to může být docela problém. Co třeba Marek Tvrdý? Nechystá něco ve spolupráci s Xzone? -
hey nake zaklady sem samo mel ale podobne hry ti daji v anglictine hodne
-
To rikas podle sve zkusenosti nebo co. Ak toje pravda mel by ses udat statni bezpecnosti.
-
Česká pobočka se snažila, co mohla. A maximálně podporovala překlad Mass Effect 3. Bohužel o podrobnostech nemohu veřejně mluvit. Nicméně je pravdou, že jejich zánik nemá vliv na nepřítomnost lokalizace DA Inquisition.
-
*8*
-
s mojí AJ to nemá smysl ani stahovat *1*
-
neva nepořídim
-
přesně
-
SOUHLAS počeštit