Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viktor_H
    Není to zázrak, ale je to nejlepší nástupce BG2, který doteď vzniknul. NWN1/2 jsou sh*t (dobrý je datáč k dvojce, ten jde ale spíš ve stopách PT), Drakensang je mnohem akčnější a po stránce příběhu a postav dost slaboučký, Lionheart je ultra-sh*t....a ehm... to je tak nějak vše, co spadá do tohoto žánru...
  • Viktor_H
    Když se budu snažit, najdu stejné apskety i mezi Zeldou a Call of Duty, tyhle tendenční "vhledy" do struktury jsou většinou těžce přepálené. Ač samozřejmě nepopírám, že Bioware určitý vzorec má. Ale kdo hrál DA2 a ME3 ví, že ty hry jsou postavené úplně jinak, žádné vykrádání vlastních zápletek a už vůbec ne charakterů...
  • Viktor_H
    Podle mě půjde hrát za jednoho člena, případně za celou partu a hra se přepne do izo. Někde to tuším i tvůrci říkali.
  • Uh... viz můj Dragon Effect post níže.
  • Tak zalezi konkretne na co myslis, uprednostnenie jednej strany ta stalo podporu druhej, najlepsie sa to prejavovalo na konci hry kedy sa ti mohli zamiesavat tvoje armady v zavislosti od tvojho postupu, teda golemovia - dwarfovia, draci - rytieri z Redcliffu, templari - magovia, elfovia - vlkodlaci. Potom samozrejme tu boli take veci ako ritual, ktory ti daval moznost prezit ci zomriet, tak ako aj ponechanie Loghaina nazive malo dalej dopad na osud Alistaira. Problem prisiel az pri DA2, kde boli niektore z rozhodnuti retconute, respektive najdvolezitejsie pri smrti niektorych characterov z DA:O a DA:O-A, teda Leliany a Andersa, ktori sa objavili v DA2 aj napriek ich smrti, tam si zacal BioWare kopit svoje hovienko. *7* Inak dalej sa ti menil pribeh aj v zavislosti od tvojho povodu, teda dostaval si trochu odlisnejsie rozsirenia hry v urcitych castiah, napriklad Dwarf mal samozrejme zaujimavejsie dejstvo v Orzamare nez Elf z odluky a naopak Elf z odluky mal viac v odluke...
  • Jsem jedinej kterej když viděl tu zelenou oblohu a meteority s démonama padající na zem.... tak si vybavil Warcraft III Reign of Chaos?
    Nevím proč, ale svět kolem šedých strážců se mi líbil... smrdělo to StarWarsema, ale zase klasické fantasy, jak mělo být.
    Ale dát zápletku, že se z ničeho nic otevře obloha a démoni začnou padat z ní....
    Co vím, tak v jedničce řikali, že Arcidémon čeká klidně tisíciletí v zemi, než se probudí s nákazou.
    To jako ve vesmíru jsou další Arcidémoni? Trošku ohrané klišé od dílny BioWare.. (snad tam vidíte to spojení Mass Effectu, Reapeři = Draci)
  • ked tak premyslam, mali nejake skutky dosah na pribeh v jednotke? este aj zabitie Flemeth nakoniec asi zabitim nebolo..
  • No mi se na dvojce nejvíc nelíbilo toto:vaše skutky neměly žádný vliv na příběh, společníci stáli za nic, a hlavně ten trapný "anime" bojový systém, kdy mácháte dvoumetrovým mečem jako by byl lehký jak pírko.

Když používáte v DA:O dvě zbraně(meč a dýku), tak je tam "finishing move" jak z Gladiátora(dýkou bodně protivníka do břicha a mečem mu usekne ruku)
  • A taky často opakuje osnovu příběhu- Objevilo se prastaré zlo(reapeři,zplozenci a starforge, či jak se to jmenovalo) a ty jsi ten kdo ho musí zastavit.
  • btw, k poslednej vete, Bioware robi uz 15rokov hry, kde kopiruje tie iste charaktery tvojich spolocnikov:)
  • Před pár týdny jsem si koupil dvd verzi ultimate edition(tu krabičku jsem musel mít!), jelikož jsem některé dlc nehrál, a zrovna jsem uviděl 70% slevu v jednom obchodě, takže hra+všechny dlc mě stála jen 300(i s poštovným)kč. Takže zrovna hraju za trpu šlechtice lotra, jelikož jsem nikdy za lotra nehrál.

viz. http://www.surtep.cz/dragon-age-origins-ultimate-edition-pc-2416362/
  • napr za trpaslika to az take nudne nieje
    ide o to, ze tu hru uz som dohral ked vysla, a asi ten pribeh nieje az taky super, ze by som si ho chcel zopakovat. v tej hre mas strasne malo moznosti ako ju hrat
  • aspon ze 2x som si tu hru uzil. 1x ked vysla, 2x komplet dlc..teraz mi uz nema co ponuknut :)
    DA2 som presiel 1x, bolo to utrpenie.
    podla trendu vidim DA3 velmi blede
  • The_Nameless_One
    To je celkem vtipný, protože až po Lotheringu se hra začne opravdu rozjíždět. *4* Do té doby to byla fakt trochu nuda, spíš takový tutorial...
  • Ristoro
    Já bych to viděl tak, že když spojí combat systém z DA2, character progress z DA:O, udělají pěkné lokace na pohled, které se neopakujou, vylepšená grafika, samozřejmě nějaké novinky, tak to nemůže dopadnout špatně. Samozřejmě přidat nějaké postavy, které by měly charakter jako v ME.
  • Tak není to žádný zázrak, ale aspoň má ta hra svůj charakter, na rozdíl od DA3 (podle toho, co zatím o tom prozradili).
  • ja som to skusal,(3x-clovek, elf, trpos) ale dostal som sa k tej prvej dedinke a koniec, nebavilo *9*
  • Jo, před dvěma měsíci jsem to zas dohrál...
  • btw, ma napadlo, hrava tu niekto este DA:origins? ma zaujima, ci sa tato hra stala legendou
    ja mam napr stale nainstalovany BG2 + improved mody, tj +-14rocnu hru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit