Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A uz odhalili jake uzasne rozdile 3 konce (rozumej 3 barvy) to na konci bude mit?
  • Hype okolo DA2 a celkove heslo bolo nieco ako "Rise to power", no nakoniec bol Hawke skorej babkou ktora pobehovala medzi inymi co tu silu realne drzali, napriklad v poslednom dejstve aj napriek tomu ze si bol udajne jednou z troch najdvolezitejsich osob v Kirkwale, si nerobil nic ine nez questy a sam si nemal ziadnu moc ktora by v pribehu vyrazne zasahovala do dalsieho vyvoja, skorej si bol ako take zrnko piesku co sa nechalo viest tokom vody v rieke.
  • Meh, zas to určitě bude popcornovka. Klišé příběh, volby bez dopadu, polovina herní doby cutscény, hraní jen za předem určenou postavu a ještě nějaké nemístné akční souboje do toho...
  • The_Nameless_One
    Já se docela těším. Jasně, dvojka nevyšla tak úplně podle mých představ (a nejen mých), opakující se lokace, spawnující nepřátelé přímo ze vzduchu, směšné rozstříknutí nepřátel po critical hitu, atd. atd. (další příklady s radostí přenechám haterům) ... ale i přesto se mi to hrálo... řekněme příjemně, příběh nestál až tak úplně za vyliž, když jsem definitivně přijal fakt, že předchozímu dílu se dvojka prostě nevyrovná. Tak snad se vývojáři poučili z chyb a trojka bude moci směle konkurovat Origins.
    Jo a rozhodně bych tam chtěl takové ty "finishing moves" z jedničky, když třeba válečník posledního protivníka efektně skolil štítem, nebo probodl obouručákem z otočky... to se mi líbilo... *4*
  • No tvrdia ze sa ma jednat o navrat k DA:O real time combatu ale z toho co zatial ukazali tak je to stale to anime styl DA2 alebo ten blby CGI film pre DA ci ME3... teda *7* Okrem toho Gaider a spol tvrdia ze si spravili kanon v niektorych rozhodnutiach, vdaka ktoremu sa vratia niektore z postav aj napriek tomu ze sme ich zabili v predchadzajucich dieloch, ako napriklad Anders... *16*
  • Ten akční souboják by mi tolik nevadil, kdyby používali něco jako "Z-Targeting" ze Zeldy = vybereš si protivníka (držením nebo stisknutím tlačítka) a veškeré pohyby postavy se po dobu tohoto zaměření řídí podle něj = pohybuješ se okolo něj, uskakuješ do stran, ustupuješ dál od něj atd... Vypadá to pak mnohem líp a hráč s postavou nepobíhá po bojišti jak naprostý šašek každou chvíli zády k nepříteli.
    Nebo se míň soustředit na "atletické taneční boje" které vypadají cool a snažit se přibížit spíš "Dark Souls" apod... Mám pocit, že to bychom u Dragon Age viděli raději...
  • rancor1223
    Dragon Age 3: Witcher edition *1*
  • celoush
    Trochu mě hapruje tahle věta: "Příliš mnoho konkrétních příkladů ze sebe tvůrci na videu nedostali, ale alespoň naznačili, že coby inkvizitor nebudete jen něčí poskok, ale naopak - nebudete jen členem nebo šéfem nějaké organizace, všechnu tu moc budete mít přímo ve svých virtuálních rukách a budete ji vykonávat přímo vy."
  • ..len tie suboje :(
    keby existoval prepinac na hardcore suboje bez kotulov, a s magiou okopirovanou z BG2
    ale mam pocit ze to skor posunu k mass effect subojom

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit