-
Mám to brát tak , že čeština pro jedničku je už odladěná ?
-
-
No jako asi takhle - čeština na jedničku se povedla podstatně líp než u dvojky, i když není komplet. Alespoň u té verze, co je tam teď. Tak si to přeber.
-
Není
-
-
Souhlasím, že originální německý dabing byl skutečně mnohem více na úrovni a namluvené bylo všechno možné. I kouzelníci při kouzlení (tedy vyjma hlavního hrdiny) vždycky vykřikli zaklínadlo. Takoví kostlivci pěkně skřehotali:-)
-
Co je to systém DSA ?
-
-
Das Schwarze Auge
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Dark_Eye
-
-
Nějak mi není jasné, proč nejsou zveřejněny screenshoty z pozdější fáze hry? Všechny víceméně z úvodu. Jinak, co se týče délky hry, hraju na střední obtížnost a mám odehráno asi 40 hodin a ještě nejsem u konce. S finálním hodnocením bych asi souhlasíl, i když na stovkové stupnici bych dal 85 procent. (ale ještě nejsem na konci, třeba se to změní)
-
koukam hru u vas v shopu nekoupim a starsi titul tu porad mate za plnou cenu a vsude jinde je za hubicku:) parada, jdu jinam
-
Vypada to na kus postiveho RPG. Asi poridim. :)
-
Este na jednu vec som predsa zabudol - stoji za pripomenutie. Recenzia spravne spomenula, ze anglicky dabing je nevyrazny (slabe slovo, on je priam zly :) ). A rovnako i preklad do anglictiny je kostrbatejsi. Cesky preklad vychadza z anglickeho prekladu (co je divne, ale co uz) a teda i z anglickej verzie hry. V ktorej chyba kopa dabovaneho textu! V Nemeckej verzii su totiz nadabovane aj niektore dialogy "mimo hlavneho dialogoveho okna". Ako ked sa ustredna trojica na zaciatku dohaduje (v anglickej/ceskej verzii len ticho a texty nad hlavami), ludia na trhu vykrikuju (ang/cz - nic) atd.). Ak uz clovek raz hral nemecku verziu, potom chybajuci dabing trochu zraza atmosferu hry. Co je skoda. Nehovoriac o tom, ze nemecky dabing je ovela (ale fakt ovela) lepsi ako ten anglicky.
Keby sa u nas (i vo svete) radsej vydalo nejake multi-jazykove DVD s moznostou vyberu dabingu i textu, bolo by to velmi fajn. Ale o tom mozeme len snivat. :) -
da sa z CZ originalu nainstalovat bez cestiny?
-
-
Ptal jsem se na fóru xzone a bylo mi řečeno že to nejde.
-
-
Tusite, v cem se lisi nastaveni nizsi obtiznosti od normalni nebo vyssi? I na easy je to dost narocne a i bezne souboje jsou vyzvou, ne tak kdyz se objevi boss... Ptam se, protoze napriklad v BG kdysi byla moznost hrat na nizsi obtiznost s potvorama s mene HP, ale za cenu nizsich expu. vysledkem bylo ze hrac neleveloval tolik kolik mohl a ta lehci obtiznost byla spise nevyhodou...
-
U Stínů nad Rivou jsem v "dětství" (bylo mi tehdy tak 10-11let) strávil desítky hodin. Byla to úžasná hra (na svou dobu) a taky jedna z mých prvních originálek :)
Star Trail jsem dokoupil tak rok po Rivě, když jsem na něj narazil v nějakém zapadlém obchodě za budgetovou cenu (tuším 199,-) a ukecal rodiče :-P . Nikdy jsem jej ale nedohrál :-/
Ach ta zákeřná nostalgie *9* -
-
Star Trail je jedna z nejlepších RPG vůbec a ta super hudba. Určitě to zkus dojet, ten závěrečný souboj je opravdu výzva.
-
sakra, omylem jsem to poslal 2x..no nevadí :)
-