-
co s levelem 22
-
-
Tohle není diskuze pro Drakensang online! -.- Jste snad všichni slepí?!
-
-
Mám to brát tak , že čeština pro jedničku je už odladěná ?
-
-
No jako asi takhle - čeština na jedničku se povedla podstatně líp než u dvojky, i když není komplet. Alespoň u té verze, co je tam teď. Tak si to přeber.
-
Není
-
-
Zdar lidi - problem. Zasekl jsem se v kouzelnikove vezi v Nadoretu (kouzelnik v komatu v nejakejm silovem poli, ucednice je na prasky a nic poradneho nevi). Vzal jsem klic od kouzelnika, narval ho do dveri a tam se maj ty tri prerusovany kruhy nejak nastavit...lec nikde zadnej navod a tech kombinaci je asi bambilion. A nemuzu prijit na to, jak to ma vypadat. Pomuzete nekdo? Diky (link na screen jak maji ty dvere vypadat by byl nejlepsi... ale jakejkoliv tip pomuze).
-
-
Jednoduse ty kruhy nastav tak, aby jejich dirami prosly ty zapadky, co automaticky vylezou. Pokud vis tohle, melo by to byt primo primitivni.
-
-
Nevíte někdo, jak dořešit úkol "Nepříjemní orkové" a "Zdroj hniloby"?
-
-
Zdroj hniloby vyřeší předmět, který koupíš v Nadoretu za kostelem.
-
-
zdar, jsem na celnici a tam je čaroděj, kterej stratil učně, našel jsem ho v lese v nějakým stonehenge a pak jsem šel do podzemí. tam jsem získal všechny artefakty ale nevím v jakým pořadí je mam dát do těch kamenů. neví to někdo??
-
-
Jsou dvě možnosti, život nebo smrt. Záleží kterého mága chceš podpořit. Zde jsou dva obrázky. http://guides.gamepressure.com/drakensangtheriveroftime/guide.asp?ID=10864
-
-
Nějak mi není jasné, proč nejsou zveřejněny screenshoty z pozdější fáze hry? Všechny víceméně z úvodu. Jinak, co se týče délky hry, hraju na střední obtížnost a mám odehráno asi 40 hodin a ještě nejsem u konce. S finálním hodnocením bych asi souhlasíl, i když na stovkové stupnici bych dal 85 procent. (ale ještě nejsem na konci, třeba se to změní)
-
Co je to systém DSA ?
-
-
Das Schwarze Auge
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Dark_Eye
-
-
panove ja si poridim originalku ale nebojte se warezaci uz existuje ceska warez grupa crackovali cz verzi arcanie vono by stacilo udelat tohle : stahnout en Verzi zjistit jake soubori ten text atd prepisuje ale neprepisovat soubor s texty vytahnout zkopirovat do warez en verze a stahnout doplnek na hacknuti star force na ten doplenek neqbudute odkazovat protoze ac jsem warezak tyhle rpg za origos stoji
-
-
Bohužel je to pravda. Ale táhle hra rozhodně stojí za kup (výhoda i pro patchování)
-
-
nevíte kde se sežnou drakeny
-
normalne je tam nekam dej bude to pokracovat dal toho kluka to nezachrani a pak to reknes carodejovi a ten odjede..